mig

Jag är en kvinna som har passerat 40, och som tycker om sex helt enkelt... Jag gillar att läsa om sex, se på sex, fantisera om sex, skriva om sex - och att ha sex! Jag är väl ganska oerfaren egentligen, men väldigt nyfiken. Jag är beredd att testa allt en gång. Jag stänger inga dörrar...

Som ensamstående mamma över 40 trodde jag inte att mitt sexliv skulle vara mycket att hänga i granen... Jag hade fel! Sexuellt har jag det bättre nu än någonsin!

Min relationsstatus är dock komplicerad... Det finns en man i mitt liv och jag älskar honom av hela mitt hjärta. Och jag är hans. Så långt är allting glasklart. Där råder inga tveksamheter. Ibland är jag hans älskling och ibland är jag hans slyna, men jag är alltid hans. Och jag älskar det!

Min förhoppning är att han en dag ska vara min också, men vi är inte riktigt där ännu. I nuläget krävs det en del hemlighetsmakeri för att vi ska kunna ses. Jag drömmer om en framtid med honom, och jag vill våga tro honom när han säger att han också tänker sig en gemensam framtid. Inget skulle göra mig lyckligare än att han tog min hand och stolt visade upp sig offentligt tillsammans med mig, lät hela världen få veta att jag är hans kvinna, att jag är den som gör honom lycklig.

En dag hamnar vi kanske där... Tills dess njuter vi av stunden, av det vi har här och nu - och av fantastiskt sex!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL