Rider "dig" i duschen - både på foto och film

Tack till er som väntat tålmodigt! Framför allt till er som dessutom hört av er i kommentarer trots att jag inte uppdaterat på jäääättelänge!

Det är länge sedan nu... Jag vet! Förlåt! Det finns väl lite olika anledningar till det egentligen. Dels så är det ju så att med den nya kameran, så blir ordern ofta att tillfredsställa mig själv framför kameran medan min herre ser på och vi har kontakt via sms. Det är så mycket bättre än att skicka film och foto! Mycket mer upphetsande att han är med mig i realtid. Det har alltså inte funnits mycket att lägga upp... En helvetisk period på jobbet på grund av Corona hjälpte inte till... Ett tag var jag ändå inne på att lägga upp lite text i alla fall. Lagom till att jag hade bestämt mig för det så hamnade vi i en rejäl svacka, så djup att jag inte trodde att vi skulle ta oss ur den. Men nu är det bättre igen. Och från de senaste dagarna har jag faktiskt till och med lite film och bilder att bjuda på!

Du tittade in i sovrummet via kameran och när jag såg den börja blinka för att signalera att du var med mig blev jag kåt. Fittan savade och jag hade svårt att ligga stilla. Så plingade telefonen till:

- Visa dig naken! Ta fram en dildo och visa mig hur jag tar dig! Hårt! Skoningslöst!

Jag gjorde som jag blev tillsagd. Jag plockade fram den stora svarta gummikuken med pungkulor och lät den ta mig hårt. Det var länge sedan vi sågs och jag var vild av åtrå. Du kunde både höra och se hur våt jag var, och du gillade det.

- Stig nu upp! Ta med dig dildon in i duschen! Rid den! Visa den att du är en duktig slyna! En lydig sådan! Men först... Först ska du visa mig en orgasm till, på valfritt sätt!

Jag plockade fram den transparenta glasstaven med blå rand och den lilla svarta bulletvibratorn. Jag pratade till dig genom kameran och förklarade att den lilla svarta var din tunga och glasstaven var din kuk. Jag lät vibratorn vandra över halsen och nyckelbenet och fram till brösten. Bröstvårtorna styvnade av stimulansen. Jag lät den vandra vidare ner över magen och närma sig mitt längtande sköte. Den fick spela en stund kring min våta öppning, så som du brukar retas med mig, nära, nära, innan du äntligen är framme. Jag lät den penetrera mig ytligt några gånger och flyttade den sedan till klitoris. Samtidigt lät jag glasstaven tränga in i mig och knulla mig grundligt. Jag kunde inte stå emot särskilt länge och orgasmen blev oerhört kraftfull och intensiv.

Så var det dags att stiga upp och utföra ordern. Det var en skön dusch, en välbehövlig orgasm och verkligen härligt att få order igen för första gången på länge.

Här kommer foto och film från duschen:
Det var verkligen en skön stund! Tusen tack, min älskade herre!

Och som om det inte var nog med härligheter, så kom det en stund senare order om att plocka fram en gurka och lägga mig på sängen framför kameran och låta gurkan tränga in i mig och ta mig hårt. Du berättade att du låg och lekte med din hårda kuk, och tanken på hur du smekte din kuk medan du tänkte på mig, och sedan även tittade på mig, gjorde mig vansinnigt kåt! Jag stönade högt när det gick för mig och nästan omedelbart därefter kom ditt meddelande:

- Jag kom samtidigt!

Jag älskar att få komma tillsammans med dig! Jag hoppas att vi snart kan ses och njuta av varandra på riktigt igen!
Älskar... Saknar... Längtar...!


Kommentarer

 1. Älskar dina vackra bröst. Önskar jag fick suga bröstvårtorna å sen lägga min sperma där.

  SvaraRadera
 2. Hej min sköna.
  Kul att du är tillbaka. Och det med bravur oxå. Tråkigt att höra att det varit en svacka för er men så glad jag blev när du lagt ett nytt inlägg.
  Wow vilken underbar film du gjort. Du är bara så sjukt snygg och upphettsande att se på. Se o höra dig stöna och sen se hur det riktigt rycker i kroppen på dig när du kommer. Extra glad blir jag när man får se mera din kropp nör du lägger ut en film.
  Jag hade gärna duschat där tillsammans med dig. Jag hade förmodligen haft svårt för att hålla mig innan jag hade kommit jag oxå.
  Kram Anders

  SvaraRadera
 3. Riktiga fina bröst du har, mer på dem tack :) Härlig film!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL