Ååååh, vilken underbar morgon!

Telefonen plingade till sent på kvällen. Vid den tiden får jag sällan mer än ett: "God natt!", men den här kvällen undrade du hur dags jag behövde vara på jobbet dagen därpå. Typiskt... Jag behövde vara där tidigt.
- Ville du komma, men nu funkar det inte? frågade jag och skickade med en smiley med tårfyllda ögon.
- Vi ser imorgon.
- OK, svarade jag och kände mig oerhört uppgiven. Vi hade inte setts på en evighet och redan förra helgen fick det mig att bryta ihop, vilket i sin tur fick dig att ta avstånd. Vi skulle verkligen behöva ses och njuta av varandra!

Så kom det ett nytt meddelande:
- Vi löser det! Måste lösa det!

Åååhh, vad jag blev lycklig och hoppfull! Det var inte ett löfte, men din replik sa mig ändå att det fanns goda chanser att du skulle dyka upp här hemma följande morgon.

Jag förberedde frukost för två och packade väskan och la fram kläder innan jag gick och la mig, för att frigöra så mycket tid som möjligt på morgonen, och jag satte klockan tidigt, för att hinna göra mig i ordning innan du eventuellt dök upp, så att tiden du i så fall hann spendera här skulle kunna ägnas helt och hållet åt njutning...

Jag hann inte bli riktigt färdig... Jag hade duschat, rakat benen, smörjt in mig och sminkat mig, men inte hunnit göra vid håret. Jag hade plockat fram frukosten och tänt några värmeljus och gick runt naken i lägenheten och borstade tänderna när jag plötsligt fick höra din nyckel i låset och du klev in i hallen. Åååhh, vad jag blev glad att se dig!!!

Jag la tandborsten ifrån mig och följde med dig till sovrummet. Hjärtat bultade hårt i bröstet. Jag var spänd av förväntan! Vi hade skrivit om vad som skulle hända, byggt upp en gemensam fantasi. Vi hade pratat om handklovar, ögonbindel och flogger... Men när du stod där framför mig i vårt sovrum behövde jag få ta dig i min famn... Jag bad om lov och beviljades att omfamna dig. Jag kröp tätt intill, smekte dig, drog in din doft i mina lungor, la kinden mot din axel, borrade in ansiktet vid din hals och kysste dig lätt på halsen.

- Klä av mig! beordrade du. Och ivrigt började jag slita av dig tröjan. För ivrigt tyckte du... Jag gillar när man längtar så intensivt efter varandra att man bara måste slita av varandra kläderna. Jag gillar den typen av åtrå som gör att kläderna ligger huller-om-buller och ut-och-in i en hög på golvet i stället för prydligt hopvikta över en stol när man är klar... Men du ville att det skulle göras behärskat, så så fick det bli.

Jag drog av dig pullovern och knäppte upp knapparna i din piké och drog även den över ditt huvud. Jag knäppte upp livremmen och dina jeans, lät dem falla mot golvet och böjde mig ner och lät dig kliva ur dem. Jag lät fingrarna ta sig in innanför linningen till dina kalsonger och drog ner dem och släppte fram ditt svällande kön. När jag var nere på huk för att låta dig kliva ur kalsongerna passade jag på att dra av dig strumporna också. Och så stod du där, i all din prakt, naken framför mig... Helvete, vad lycklig och kåt jag var!

Vi omfamnade varandra, smekte varandra och hudkontakten gjorde hela min kropp het av längtan.

- Vad vill du ska hända nu? undrade du.

Oj, så svårt... Jag var helt inställd på att det skulle bli handklovar och flogger enligt plan, hade inte alls funderat över att jag kunde komma att ställas inför ett val... Det var ju så mycket jag ville! Jag ville verkligen allt det vi hade pratat om, men jag ville också få ligga tätt sammanslingrade i sängen, förlora mig i din famn, i dina kyssar, få älska ömt... När vi har haft en fnurra på tråden är det det jag behöver mest. Att allt var löst och att du var på banan igen med din slyna visste jag ju, men din älskling... Det var en evighet sedan du talade om för mig att du älskar mig eller visade i handling att du gör det. Din älskling behövde få känna att allt var bra!

- Jag vill att du kommer och lägger dig... Jag vill få "vakna" och börja dagen med dig, svarade jag, och du gjorde mig till viljes. Vi kröp ner under täcket och jag njöt av att få inleda dagen naken i din famn.

Vi låg tätt sammanslingrade och jag lät både fingrar och läppar utforska din kropp. Du drog mig tätt intill dig och kysste mig och just där och då tror jag att jag var lyckligast på hela jorden...

Du smekte mina bröst och rullade sedan över och hamnade ovanpå mig. Jag kände din styva kuk leta sig fram mot min fitta och jag svankade och särade ännu mer på benen, längtade efter att få ta emot dig.

Så satte du dig på knä mellan mina lår och lät toppen av din kuk leka precis i öppningen till mitt bultande sköte och kring min svullna klitoris. Jag stönade högt av välbehag och när du kände att jag skulle komma trängde du in i mig och lät min fitta krampa runt din styva lem. Jag kom ljudligt och klamrade mig hårt fast vid dig medan orgasmen skakade hela min värld.

Du kysste mig flyktigt, tog tag om mina handleder och höll fast mina armar mot madrassen ovanför huvudet på mig medan du fortsatte att låta kuken pumpa hårt i mig.
- Du är så skön, min lilla slyna! stönade du fram.
Det var så skönt att jag snart blev tvungen att ge efter för ännu en orgasm. Min kropp skälvde under dig och jag stönade när jag kom runt din sköna kuk.

Så stannade du upp ett ögonblick och betraktade mig medan du berättade att du tänkte fylla mig.
- Ja, gör det! kved jag bedjande.
Du stötte kuken i mig ytterligare några långa, kraftfulla tag, och sedan såg jag på ditt ansiktsuttryck att nu var det nära... Jag älskar att se i ditt ansikte hur du kommer. Bara tanken på ditt ansiktsuttryck när du kommer kan få min fitta att sava och dra sig samman medan jag kvider av åtrå vid de mest opassande tillfällen - på jobbet, i affären, när jag kör bil, mitt i en släktmiddag...

Du pressade dig djupt in i mig och utstötte ett gutturalt läte medan du lät din sperma fylla mig med pulserande rörelser och sjönk sedan ner i min famn. När jag kände din kuk pulsera i mig drog sig fittan samman runt den, min kropp spändes i en båge och vi förenades i en gemensam orgasm.

Efteråt låg vi kvar länge och bara kelade och sedan blev det dusch och frukost. Jag blev så vansinnigt kåt igen av att få tvåla in dig, skölja av dig, smeka dig, krama dig, pressa min kropp mot din... Jag visste ju att vi inte hade tid, men hela min kropp skrek ändå av längtan efter att ta emot dig igen.
- Åååhh, älskling! Ta tag i mig hårt, tryck upp mig mot det kalla kaklet och knulla mig bestämt, visa att du äger mig! tänkte jag. Men det skulle jag aldrig be om! Du hade just gett mig en av de allra bästa morgnar jag har varit med om - det skulle vara förmätet att be om mer just då!

Vi åt en mysig frukost i lugn och ro och efter en hastig kyss var du sedan på väg till ditt jobb medan jag bättrade på sminket, gjorde vid håret och gjorde mig redo att glatt visslande, härligt tillfredsställd och med världens största leende på mina läppar ta mig iväg till mitt.

Av en slump stötte vi på varandra på en lunchrestaurang i stan några timmar senare. Du skickade ett meddelande:
- Du verkar glad idag! Du skiner!
Jaaa... Hur skulle jag kunna vara annat än glad efter en sådan start på dagen?! Det är väl klart att jag strålar av lycka efter att ha fått börja dagen i din famn, tätt sammanslingrade, intensivt älskande, förenade i en underbar orgasm och sedan dessutom ha fått sitta ner och äta frukost, dricka kaffe och prata en stund innan jobbet, så där som riktiga par gör... Ååååh, så underbart!!!

Tack, min älskade, för en helt underbar stund! Jag var lite rädd att du skulle vara besviken över att det inte blev som vi planerat... Det känns som om den här typen av sex tilltalar mig mer än dig. Därför gjorde det mig oerhört glad att höra, när jag bad om ursäkt för om du kände att du inte fick vad du egentligen kom för, att du tyckte att det var mysigt och härligt och var mer än nöjd. Det gör mig glad!

Kommentarer

 1. Vilken underbar start på dagen. Min började faktiskt så oxå. Och där började jag att slicka min fru med 2st fingrar i fittan tills hon fick en fontänorgasm. Sen bad hon mig att lägga mig på rygg och vilken ritt det blev. Där blev det svårt att hålla sig så jag fyllde hennes våta fitta med ett rejält sprut.
  Kram
  Anders

  SvaraRadera
 2. Hej sexy
  Har precis runkat till din film där du står i duschen. Den är helt fantastiskt. Man går igång rejält på den. Just det att man får se mer av din vackra kropp samtidigt som du njuter och har det skönt är så upphettsande.
  Så du får gärna lägga ut mer filmer där du visar mer av din kropp. Varför inte en film där du sitter på huk och rider en dildo tills du skriker exploderar i en orgasm.

  Har du ngn mail som du använder i din blogg som man skulle kunna få skicka bilder till dig.

  Kram sexy
  Din blogg är bara så underbar
  /Anders

  SvaraRadera
 3. Strax helg igen nu. Blir det ngt spännande för dig/er?
  Massa sex hoppas jag
  /Anders

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL