Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL

Ligger efter igen, och för att inte bli stressad måste jag därför hoppa över att berätta om två mysiga träffar på olika ställen i bil, båda föregångna av mysiga telefonsamtal med ömhet, pussar och het längtan...

Jag går i stället direkt på att berätta om en helt underbar dag som utspelade sig bara nu häromdagen:

Efter en tids sjukdom behövde jag stanna hemma ytterligare en dag, trots att jag mådde bra, för att ha varit hemma föreskriven tid innan man går tillbaka till arbetsplatsen. Det sved verkligen, för det var en sådan dag då jag visste att vi skulle befinna oss på möten i samma byggnad större delen av dagen - ett av dem tillsammans. Dessutom skulle jag, trots att det är barnvecka, vara ensam hemma i en och en halv timme ungefär vid den tid då vi båda brukar lämna jobbet, och jag hade hoppats att du skulle komma och hålla mig sällskap den stunden, men med tanke på att jag just varit sjuk utgick jag från att det var en risk du inte skulle våga ta.

- God morgon min slyna! skrev du medan jag fortfarande låg naken och nyvaken i sängen.
- God morgon min herre! svarade jag och sedan följde lite allmänt prat om mående och jobb. Jag låg samtidigt och rensade bort bilder och filmer från mobilen och hittade en del från den senaste tiden som låg kvar eftersom du beordrat mig att filma eller fota men sedan inte bett om att få det skickat till dig. Jag frågade om jag kunde radera det och önskade att du i stället skulle be mig att skicka det. Jag blir alltid oerhört besviken när jag har spelat in en film till dig och du inte vill se den. Men du sa åt mig att kasta allt gammalt.

- Är min slyna kåt? frågade du plötsligt.
- Ja.
- Hur kan det komma sig?
- Jag är alltid kåt när jag pratar med dig! Dessutom låg jag ju och bläddrade igenom bilder och filmer som påminde mig om porriga uppdrag...
- Du skulle behöva min hårda kuk i dig! Hårt och bestämt!
- Jaaa!
- Du kan ju börja idag med att från kl. 08:00 och sedan varje heltimme fram till kl. 16:00 ordna dig en orgasm... Allt ska dokumenteras!
- OK. Tack, svarade jag.
- Tack?
- För att jag fick uppdrag...? Sist jag bara svarade OK för att visa att ordern var uppfattad och tänkte säga tack efter orgasmen skällde du på mig...
- Ja. Jag förväntade mig mer glädje... påpekade du.

Jag bad om ursäkt och förklarade att jag var tacksam över att få uppdrag och att det absolut inte var dig jag var besviken på, men att jag ändå inte var riktigt glad. Jag var besviken på att jag hade blivit sjuk just nu, när jag hade så stora förhoppningar om att ses, och att det ju var bättre att njuta på egen hand än inte alls, men att det ändå var väldigt långt ifrån vad jag hade hoppats på just idag.
- Så om du fick smaka och känna på min kuk skulle du bli lite gladare? undrade du.
- Lite gladare...? Nej! Mycket gladare!!! svarade jag.
- Jaså? Varför det?
- För att jag älskar dig och längtar efter dig. För att ingen dildo i världen kan jämföras med din kuk. För att känslan av att skänka dig njutning ger större tillfredsställelse än en orgasm.

Vi avslutade konversationen och du begav dig till jobbet. Klockan blev 08:00 och det var dags för dagens första... Efter att ha legat nerbäddad några dagar såg jag verkligen fram emot en skön dusch. En jätteskön dusch!!! Jag tog den stora svarta dildon med sugpropp med mig in och satte den på väggen och lät den ta mig medan jag låtsades att det var du som tog mig där i duschen, tryckte upp mig mot det kalla kaklet och lät din styva kuk tränga in i mig och bearbeta min fitta medan det varma vattnet sköljde över våra längtansfyllda kroppar, bultande av begär.


Kl. 09:00 var en av dagens skönaste orgasmer. Jag la mig i sängen och fantiserade om hur vi älskade ömt och innerligt. Du höll mig tätt intill dig och kysste både mina bröst och min mun innan vi förenades i en gemensam orgasm. Den rosa vibrerande dildon fick hjälpa mig att nå dit, men eftersom det är filmat så att även ansiktet syns går den inte att lägga här.

Jag skickar aldrig bilder och filmer till dig direkt, fall i fall du sitter illa till för att ta emot dem, utan du meddelar när du vill ha dokumentation skickat till dig. Du får dock alltid en bekräftelse på att ordern är utförd och hur orgasmen har dokumenterats direkt när jag har kommit. Efter de första två skrev du och frågade om jag hade fått komma ordenligt och jag försäkrade dig att det hade jag verkligen.

Kl. 10:00 hade jag fortfarande inte hunnit klä på mig efter morgonens dusch, utan bara hunnit smörja in mig, sminka mig och göra vid håret. Jag ställde mig mot matsalsbordet och smekte mig till orgasm medan jag fantiserade om hur du stod bakom mig, höll hårt om mina höfter och pressade ut mig i svank. Du smiskade mina skinkor innan du äntligen lät din styva kuk tränga in i mig och ta mig med långa hårda drag.
Kl. 11:00 hade jag kommit en liten bit i påklädningen. Jag hade hittat en bh och ett par stayups... Trosor behövde jag inte bry mig om att leta efter, eftersom jag fortfarande hade trosförbud. Jag stod i sovrummet och lät den svarta kuldildon tränga in i mig och bearbeta min kåta fitta medan jag fantiserade om att det var du som höll ena handen om min nacke och kysste mig djupt och passionerat medan du använde den andra handens fingrar till att smeka mitt våta sköte. Med dina läppar mot mina, din tunga i yster dans med min, ditt svällande stånd som tryckte mot min höft, två av dina fingrar djupt i mig, stimulerande min g-punkt och din tumme som masserade min klitoris kunde jag inte stå emot särskilt länge utan kom med ett högt stön av välbehag.- Skönt? undrade du när du fått bekräftat att ordern var utförd.
- Mycket! svarade jag och berättade att 09:00 och 11:00 varit bäst hittills.

Kl. 12:00 var jag färdigklädd. Jag la mig i soffan, kasade upp klänningen en aning och lät den svarta lilla bulletvibratorn leka med min klitoris och kring fittöppningen medan jag i mina tankar njöt av hur du tillfredsställde mig med läppar, tunga och tänder. Det var sååå skönt och det dröjde inte länge innan jag var tvungen att ge efter för orgasmen som sköljde över mig.


- Är sååå kåt nu! Vill använda din våta, härliga fitta! skrev du när du fått bekräftelse på att ordern var verkställd kl. 12:00.
- Mmm... Vill sååå gärna ta emot dig!!! svarade jag. Vill kyssa din kuk redan när du kommer in i hallen, ta emot dig hårt bakifrån i soffan och sedan avsluta nära och intimt på rygg inne i sängen...
- Jag vill fylla din fitta med min kuk och fylla dig med sperma!
- Mmm... Längtar efter att få känna dig djupt inuti mig!

Kl. 13:00 låg jag på sängen och lät den härligt räfflade glasstaven ta mig medan jag fantiserade om att det var du som lagt mig på sängen och att du bojat mig där och satt på mig ögonbindeln. Du lät floggern vina genom luften och lät den både smeka och kittla min kropp. Så la du den ifrån dig och kysste mina bröst, först ömt och försiktigt, men sedan allt intensivare. Jag kved av längtan när du satte tänderna i min bröstvårta och sedan släppte du den och kysste dig vidare ner mot mitt bultande kön. Du stannade till och lät din tunga retas en stund på insidan av mitt lår, så nära att jag kände din andedräkt mot mitt längtande sköte, innan du äntligen kysste min fitta och penetrerade mig med din tunga så att jag svankade, pressade mig mot dig och var så nära att explodera i en orgasm mot din mun innan du tog munnen från min fitta, slet av mig ögonbindeln och kysste mig hungrigt medan du hårt tryckte kuken ända in i botten av mig. Det fanns ingen möjlighet för mig att hålla tillbaka... Jag stönade högt medan fittan krampade runt din sköna kuk.


Kl. 14:00 var ett av barnen hemma, så jag fick låsa in mig på toaletten och alldeles knäpptyst utföra ordern där inne. Jag fantiserade om att vi var på det där mötet vi egentligen skulle ha haft idag, att vi blev klara innan vi behövde lämna mötesrummet och att du lutade mig mot bordet, kasade upp min klänning och tog mig bakifrån. Vi var alldeles tysta och lyssnade med öronen på helspänn för att hastigt kunna avbryta om någon skulle ta tag i handtaget till den låsta dörren. Men det var ingen som kom. Eller jo... Två. Du och jag! Efteråt gav du mig en hastig kyss och jag lämnade mötesrummet lyckligt leende, skönt tillfredsställd, härligt kladdig mellan låren av din sats som långsamt sipprade ur mig på min väg mot en toalett...


Några minuter innan 15:00 skrev du och frågade om jag var ensam. Det var jag. Du undrade var barnen var och när de skulle komma och jag började nästan hoppas att du var utanför och att jag skulle få hjälp att uppnå den orgasm som var beordrad om bara några minuter. Men jag hann ta mig dit själv utan att du klev in genom dörren och uppenbarade dig i sovrummet, redo att hjälpa till. Med hjälp av den stora blåa gummikuken, liggande på sängen, fantiserande om hur du klev in genom ytterdörren, tog tag i mig och kysste mig medan du utan ett ord förde mig mot sovrummet, välte ner mig på sängen och bryskt tog för dig av mig tog jag mig till ännu en skön orgasm.


Några minuter efter bekräftelsen på att ordern var utförd kl. 15:00 fick jag plötsligt frågan om parkeringsplatsen var ledig, så att du skulle kunna stanna till snabbt på vägen från jobbet utan att behöva lägga tid på att leta parkering. Det gjorde mig så lycklig!!! Jag önskade ju inget hellre, men hade aldrig vågat hoppas på att du skulle komma förbi idag när jag just varit sjuk. Hastigt flyttade jag ut bilen ur parkeringsgaraget och ilade hem igen för att vara på plats när du kom. Bara den lilla ansträngningen efter några dagar nerbäddad i sängen gjorde mig alldeles svettig - och inte hjälpte det att hjärtat bankade hårt i bröstet och att fittan bultade av längtan eftersom jag funderade över vad som snart skulle kunna ske...

Du ringde på dörren i stället för att använda din egen nyckel för att försäkra dig om att du inte skulle kunna hamna i en pinsam situation med mina barn. Jag öppnade och släppte in dig och jag var så lycklig att äntligen få ha dig här hemma igen!

Vi tog oss till sovrummet och du klädde av dig. Jag var spänd av förväntan medan jag inväntade order. Men jag slapp klä av mig själv. Du drog min klänning över huvudet och knäppte upp min bh och lät den falla till golvet. Så vände du mig från dig och lutade mig över sängen. Du drog fingrarna mot min våta skåra som för att kontrollera hur våt jag var och lät sedan din styva lem tränga in i mig och stöta djupt och hårt i mig medan du smiskade mina skinkor. Jag njöt av att äntligen få känna dig inuti mig och jag kved av åtrå. När du grep hårt tag om mina höfter och pressade dig djupt in i mig kunde jag inte hålla emot längre, utan blev tvungen att ge efter och komma runt din härliga kuk.

Du sa åt mig att lägga mig på rygg i sängen och klev upp och ställde dig på knä mellan mina lår. Det var underbart att kunna titta på dig och smeka dig över låren, rumpan, nacken och fram över bröstet medan du trängde in i mig och jag darrade i hela kroppen när jag ropade ditt namn och kom intensivt igen.

Du drog upp mina ben och stödde dig mot dem för att komma djupare in i mig och fortsatte att knulla mig hårt och intensivt. Så slog du plötsligt av på takten och utbrast:
- Nu kan jag snart inte stå emot längre!
- Åååhh!!! Snälla du, bara fyll mig med din sperma! kved jag och kände hur fittan drog sig samman och krampade runt din sköna kuk igen samtidigt som du stönade högt, stötte kuken kraftfullt i mig och tömde dig allra längst inne i mig och sedan sjönk ihop i min famn. Vi låg kvar så en kort stund. Jag höll om dig hårt och kramade din kuk med mitt inre, och jag kunde inte hejda det... Snart blev jag tvungen att ge efter för ännu en skälvande orgasm, en allra sista innan vi klev ur sängen och klädde på oss och satte oss i soffan för att dricka en kopp kaffe och småprata lite innan du var tvungen att ge dig av.

Så jag behövde alltså inte plocka fram den lilla svarta bulletvibratorn för att uppnå en orgasm på egen hand kl. 16:00 som jag hade tänkt, utan det löste du både smidigare och skönare till mig!

Tack, min älskade herre, för en härlig dag med många sköna orgasmer! Och framför allt ett STORT TACK för den helt underbara stund du bjöd på här hemma i vår säng, och inte minst för att det inte bara blev ett hastigt knull och sedan iväg, utan du tog dig tid att fika och umgås efteråt! Jag älskar dig och vet inget bättre än att få tillbringa tid med dig!

Kommentarer

 1. Jäklar du är så jävla sexig//P

  SvaraRadera
 2. Du är helt otrolig. Vilka härliga filmer du lagt upp, och den i duschen var verkligen fantastiskt. Man var med dig på ett helt annat sätt där. Just att man fick se mer av din kropp och dina snygga bröst.
  Du skulle bara veta vilken hård kuk du ger mig med allt som du lägger ut.
  Vilken ställning är favoriten? Och vart ser du helst att killen sprutar om du får bestämma?
  Älskar din blogg
  Kram
  /Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Så glad jag blev av din kommentar! Det gör mig både lite generad och väldigt glad att höra att inlägget gjorde dig hård. Och så lustigt att du gillade den videon bäst... Det var inte alls min favorit. Jag har alltid haft komplex för min kropp och framför allt mina bröst!

   Hmm... Det är ju helt omöjligt att svara på både vilken som är favoritställningen och var jag helst tar emot min partners sats... Det är ju så olika vad man är sugen på just då. Jag tycker ju väldigt mycket om att ligga bojad på rygg. Det är upphetsande att vara så helt i någons händer, fullkomligt utlämnad till honom. Och jag tycker om missionären eftersom jag kan se min partners ansikte när han kommer. Fast ibland finns det ju inget man längtar mer efter än att bli upptryckt mot en vägg med ena benet runt hans höft... Eller att ligga sked och ha det mysigt.. Eller att få rida... Eller att få gå ner på knä och ta hans kuk i munnen och låta honom bara luta sig tillbaka och njuta... Jag tar oftast emot hans sats i min fitta. Det känns som om vi kommer bäst tillsammans då. Men ibland vill jag inget hellre än att få lov att slicka, suga och kyssa hans kuk tills att han inte kan stå emot längre och få svälja varje droppe... Kan också finna det upphetsande att han står mellan mina lår och sprutar det över min mage och kletar ut det över mina bröst, men då får jag ju inte det i mig och det vill jag ju ha... Nä... Svårt, för att inte säga omöjligt, att svara på!

   Det gör mig väldigt glad att höra att du gillar bloggen!
   Kram tillbaka

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film