Äntligen i din famn igen!

Jag får börja med att be om ursäkt och rikta ett STORT TACK till er som väntat tålmodigt och framför allt till er som dessutom kommit med pepp och glada tillrop medan ni har väntat. TACK!!!

Det har varit kaos ett tag, och bloggen har hamnat väldigt långt ner på prioriteringslistan... Men nu är det betydligt bättre, och det går äntligen att ägna sig åt sex och njutning igen! Jag har saknat det!

Vill ni höra om häromdagen? Det var en alldeles underbar dag... 😊

Jag hade precis börjat vakna till så smått när telefonen plingade till och gjorde mig alldeles klarvaken. Jag blev alldeles varm inombords när jag läste ditt meddelande:
- God morgon, min älskade slyna!
Det finns inget bättre sätt att inleda dagen på! Eller... det är klart. Jag hade ännu hellre vaknat i din famn på riktigt, men när det nu inte är möjligt så är detta ett väldigt mysigt alternativ!

Du berättade att du tyckte att det var synd att jag inte var med dig och tog hand om ditt morgonstånd... Ja! Det tyckte jag också...

Jag beskrev för dig hur jag skulle ha klivit upp på dig, ta stöd med händerna mot ditt bröst och glida ner över ditt praktfulla stånd, låta dig glida ända in till botten av mig och sedan börja rida dig, först långsamt, men jag var kåt och ivrig och skulle snart öka takten...

Du berättade att du skulle titta på mig och låta mig bearbeta din kuk. Du skulle lägga händerna på mina höfter och ta tag om dem, möta varje stöt och pressa dig djupt in i mig och ge mig hårda motjuck.

Jag skrev att det skulle få min kropp att skälva, mitt inre att dra sig samman... Jag bad om att få komma runt din kuk.

- Kom du, älskling! svarade du och beskrev hur din kuk ryckte till innan du fyllde mig med din säd.

Mmm... SÅ. JÄVLA. UNDERBART!!! Jag lutade huvudet bakåt och stönade högt medan fittan krampade runt din sköna kuk när jag exploderade i en kraftfull orgasm.
- Åååhh, min älskade!!!

Sedan var det dags att duscha och du beordrade en orgasm utan några hjälpmedel i duschen. Det gick lätt... Jag var ju redan nära! Det var väldigt skönt och välbehövligt! Tack, allra finaste du!

Jag var hemma om på lunchen när jag fick meddelanden om att du ville spänna fast mig, visa vem som bestämmer, vem som äger mig. Du skrev att du ville boja mig och sätta på mig ögonbindeln och låta mig komma i våg efter våg... Helvete, vad du gjorde mig kåt! Och just då ringde du från bilen eftersom du var iväg för att uträtta ett ärende... Det gjorde mig ännu kåtare att få prata med dig och när vi la på beordrade du mig att plocka fram den svarta dildon och spela in en film och skicka till dig. Det gjorde jag. Eftersom hela jag kom med går det inte att lägga den här, men otroligt skönt var det i alla fall och jag uppnådde snabbt orgasm. Det var en enorm urladdning! Efteråt var jag helt utmattad och låg kvar länge med dildon i mig och bara återhämtade mig.

Jag kom hem efter jobbet redan innan du hunnit lämna din arbetsplats. När jag skrev och rapporterade att jag var hemma undrade du om jag var kuksugen. Det var jag så klart, vilket du tyckte var härligt att höra. Du berättade att du ville knulla mig och jag svarade att det ville jag också att du skulle göra. Jag berättade för dig att jag satt hemma och gick igenom några papper till jobbet, men att jag hade svårt att fokusera eftersom jag mest satt och tänkte på dig. Jag var så våt att min klänning var alldeles fläckig... Jag har ju för närvarande trosförbud tills att du meddelar annorlunda.

Du försvann från konversationen och jag antog att du hade kört hem och återgick därför till mina papper. Plötsligt hörde jag en nyckel i låset... Jag önskade att det skulle vara du, men trodde inte det eftersom du inte sagt något om att du skulle komma. Barnen brukar inte heller komma utan att ha berättat att de ska komma förbi när de är hos sin pappa, men jag tänkte ändå att det måste vara någon av dem och stack ut huvudet i hallen för att se vilket av barnen det var som kom...

Hjärtat slog ett extra slag när jag fick se att det till min stora glädje och förvåning var du som hade kommit hem och jag gick dig till mötes.

- Jag hinner inte stanna länge, meddelade du medan du sparkade av dig skorna och gick emot mig med hastiga, bestämda steg. Du slöt mig i din famn och höll om mig hårt medan du kysste mig länge, djupt och passionerat. Ååååh!!! Vilken underbar känsla! Jag tappar kontrollen på både tid och rum när du kysser mig så... Det finns inget bättre än dina kyssar!

Du ledde mig utan ett ord bort till matrumsbordet, lutade mig mot det, drog upp min klänning och blottade mitt troslösa kön. Du både smekte och smiskade mina skinkor innan du knäppte upp dina jeans och trängde in i mig. Det var så skönt och jag hade längtat så länge efter att få ta emot dig, så när jag äntligen fick göra det klarade jag inte av att stå emot särskilt länge...
- Nej... Vänta! Förlåt! Jag måste... Ååååh, snälla... Jag kan inte...! Får jag...? Jag kan inte stå emot!
Jag var så nära orgasm att jag inte ens lyckades ta mig samman och formulera frågan...
- Ja, bara kom, sa du och tog tag om mina höfter, pressade dig djupt in i mig och kände hur min fitta drog sig samman i spasmiska kramper runt din ståtliga kuk.

- Lägg dig på sängen, sa du medan du drog dig ur mig och följde mig in till sovrummet.
Jag la mig på rygg tvärs över sängen och du ställde dig vid sängkanten med ena knät uppe i sängen och ena handen mot min hals. Jag njöt av att få ta emot dig i vår säng igen och jag njöt av att se i ditt ansikte hur du njöt och snart var jag nära orgasm igen.
- Kom då, slyna! Nu tänker jag fylla dig med min säd utropade du innan du tömde dig i mig med ett kvävt stön.

Du hade inte tid att stanna på varken dusch eller fika, men jag fick massor av kyssar innan du var tvungen att ila iväg, och jag var sååå nöjd och tillfredsställd! Jag satt bland mina papper och bara log fånigt utan att få något gjort på hur länge som helst efter att du hade kört...

När du hörde av dig senare på kvällen för att säga god natt och skicka mig i säng konstaterade jag att jag var helt säker på att jag skulle sova gott! Detta var den bästa dag jag upplevt på vääääldigt länge!

Tack, min älskade herre! Du är helt jävla fantastisk, vet du det?!

Kommentarer

 1. Så underbart för dig. Kan tänka mig att han fyllde sig rejält. Jag hade gjort det iallafall ��.
  Bästa sexet på länge förstår jag. Vem blev inte sugen av detta, min kuk blev hård iallafall.
  /Anders

  SvaraRadera
 2. Har du mail oxå som man kan maila dig?
  Grym blogg

  SvaraRadera
 3. Du är så grym på att dela med dig. Så upphetsande läsning var det och det blev ett rejält sprut för mig till dina filmer

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL