Oväntat besök med underbart sex

Du hade visserligen sagt att du skulle försöka att titta förbi den dagen, men eftersom jag sovit dåligt och dessutom av olika anledningar var säker på att det inte skulle bli på morgonen låg jag kvar under täcket och drog mig, formulerade text till bloggen och läste på sociala medier trots att det egentligen var dags att masa sig ur sängen. När telefonen ringde blev jag förvånad att se att det var du, och tänkte att du nog bara tänkte ringa och höra hur det var när du ändå satt i bilen på väg till jobbet. Men du frågade om jag ville bjuda på en kopp kaffe! Klart att jag ville!!! Stunderna jag får tillbringa med dig är ju de bästa jag vet!

Det tog bara någon minut innan du var här, och jag hade inte hunnit förbereda mig som jag brukar när du ska komma. Det var stökigare än vanligt och sängen var obäddad. Jag hade dessutom frusit under natten och snott åt mig ditt täcke också, så det var inte bara min sida som var obäddad, utan hela sängen var en enda röra! Fast det spelade ju inte så stor roll... Jag utgick från att du bara skulle ha tid för en snabb kopp kaffe innan du behövde ta dig till jobbet ändå.

Vi satt i soffan med vårt kaffe och en kaka, och jag hade just svalt ner det sista av mitt kaffe när du tog tag om mitt ena lår och drog isär mina ben så att mitt sköte blottlades för dig. Jag hade fått bråttom när jag skulle ner och släppa in dig, så jag hade bara slängt på mig en klänning utan några underkläder. Fittan var varm och våt redan när du la en hand på mitt ben och sakta letade dig uppåt längs insidan av låret och när du nådde fram till min fitta bultade den vilt av åtrå och jag hade svårt att vara tyst. Jag kved av längtan och när du började smeka klitoris lutade jag huvudet bakåt, suckade tungt och njöt...

Du lät fingrarna leka kring min våta, längtande öppning och jag kunde inte längre vara stilla. Jag rörde mig rytmiskt, som om din kuk var i mig och jag mötte dina stötar, och när du förde in två fingrar i mig och började pulla mig stönade jag högt av välbehag. Du stötte fingrarna djupt och hårt i mig och jag mötte dina stötar. Vi ökade takten. Du andades tungt av upphetsning och jag kom allt närmare orgasm. Jag försökte att dra mig lite ifrån dig, minska stimulansen för att dra ut på det, men du bad mig att komma. Du ville höra, se och känna hur jag kom... Jag släppte efter för lusten och tryckte mig mot din hand och kramade hårt om dina fingrar med mitt inre. Jag kastade huvudet bakåt och kom med ett högt stön innan jag sjönk ner i soffan, härligt avslappnad och skönt tillfredsställd.

Jag visste att du var sen och dessutom inte mådde helt bra, så jag hade inte en tanke på att det kunde bli mer än så här. Ditt besök hade redan varit över förväntan. Men du reste dig ur soffan och bad mig att komma och styrde sedan stegen mot sovrummet.
- Klä av dig! sa du och stängde balkongdörren och rullade ner persiennerna.
Det var kvickt gjort... Klänningen var ju det enda plagg jag hade på mig och jag drog den snabbt över huvudet och hängde den över stolen. Du sa åt mig att lägga mig i sängen. Jag drog täcket över mig och låg på sidan och betraktade dig med ömhet i blicken medan du klädde av dig, plockade fram den rosa, vibrerande dildon och sedan äntligen kröp ner till mig i sängen.

Du la en hand i mitt knäveck och drog lätt i mitt ben så att jag kom över på mage och kröp sedan upp och ställde dig på knä mellan mina ben. Med den ena handen tog du tag om mina höfter och lyfte upp min rumpa så att jag öppnades upp för dig och med den andra styrde du din styva kuk in i min kåta fitta och började stöta den i mig. Du tog mig mjukt och ömsint, med snabba, korta, lätta rörelser och det var så oerhört skönt! Jag andades flämtande och hörde att du också njöt. Jag blev ännu kåtare av att höra dig flämta av upphetsning och berätta för mig hur skön jag är och jag var snart nära orgasm. Du kände på min kropp att det var nära, höll mig tätt intill dig och viskade:
- Kom, älskling! Bara kom så mycket du vill, min älskling!
- Åååhh, älskade!!! Jag kommer nuuuu! stönade jag och kände hur fittan drog sig samman i spasmiska kramper runt din härliga kuk.

Älskade hjärtat... Du vet väl att inget får mig att må bättre än när du kallar mig älskling? Inget gör mig kåtare eller lyckligare eller mer tillfreds! Det fanns ju inte en chans att jag skulle kunna stå emot då... Jag spelar upp det igen och igen för mitt inre nu när jag ligger här i sängen och formulerar bloggtexten, och varje gång jag hör det inom mig stönar jag och känner underlivet dra sig samman som om det längtar efter att få ta emot dig igen och krama om din sköna kuk...

När jag hade kommit runt din kuk drog du den ur mig och satte igång vibrationerna på dildon och förde in den i mig. Du lät den ta mig med lika små och snabba rörelser som du just hade gjort själv och det var så skönt! Jag mötte stötarna och dildon gled lätt och skönt i mig eftersom jag var oerhört våt. Med höga stön lät jag dig förstå att jag mycket snart skulle komma igen, och när du pressade den vibrerande dildon mot min g-punkt samtidigt som du stack in ena armen under mig och med flinka fingrar stimulerade klitoris briserade jag i en kraftfull orgasm.

Du drog dildon ur mig och la den ifrån dig och tog sedan tag i mitt ben och dirigerade mig utan ett ord över till ryggläge. Du betraktade mig ömt och mötte sedan min blick och såg mig djupt i ögonen medan du trängde in i mig. Det var så underbart att få känna sig älskad och åtrådd av den som jag älskar av hela mitt hjärta! Jag var så oerhört lycklig i just det ögonblicket att jag önskade att tiden skulle stanna och jag fick leva kvar i den känslan för evigt...

Tätt sammanslingrade älskade vi ömt. Jag smekte dig över ryggen och kysste dig på halsen. Jag talade om för dig att jag älskar dig och höll krampaktigt tag om dig när underlivet drog sig samman och jag skälvde till och kom runt din kuk ännu en gång.

Utan att dra dig ur mig lyfte du din överkropp upp från mig så att våra blickar kunde mötas och sa:
- Nu kommer jag snart att fylla dig med sperma... Vill du ha min säd?
- Ja, jag vill att du fyller mig! svarade jag, ivrigt längtande efter känslan när du inte kan stå emot längre, utan tömmer dig i mig. Det finns inget som är mer tillfredsställande än känslan av att ha lyckats tillfredsställa dig och skänka dig njutning!

Med ett gutturalt läte pressade du dig djupt in i mig och stannade där medan din säd pumpades ut i mig med pulserande rörelser. Det är så otroligt skönt att vara så fullkomligt uppfylld av dig och känna hur din kuk pulserar på det viset, så jag var tvungen att slå armar och ben runt dig och pressa oss ännu tätare tillsammans medan jag stönade högt och kom tillsammans med dig i en sista skälvande orgasm.

Efteråt låg vi tätt intill varandra och hämtade andan en stund. Det är underbart att få vara så nära! Jag smekte dig lätt och kysste ömt din hud. Jag fyllde mina näsborrar med din doft och bara njöt av stunden.

Tack, älskling! Det var en helt fantastisk morgon! Du skänkte mig njutning och tillfredsställelse på så många olika sätt, både kroppsligt och själsligt.
JAG ÄLSKAR DIG!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL