En alldeles underbar gemensam fantasi

Jag blev alldeles varm inombords när du skrev god morgon tidigare än vad jag hade räknat med, kallade mig din och använde mitt namn i stället för att kalla mig slyna.

- Har du sovit bra, älskling? undrade du.
Det hade jag inte, men vad spelade det för roll nu när du skrev och kallade mig älskling?! Det kan vända vilken skitdag som helst till en vandring på små rosa moln.

Du berättade att du också låg kvar i sängen och jag påpekade att du låg i fel säng... Du borde ligga här - bredvid, ovanpå, runtom, inuti mig...

- Hade jag gjort det hade jag dragit dig tätt intill mig, så att du kände min hårda kuk mot din kropp. Sedan skulle jag kyssa dig medan jag lät kuken sakta, sakta glida in i dig...

Åååhh, så underbart det lät att få vakna till liv så! Jag kunde inte tänka mig en bättre start på dagen. Jag älskar dina kyssar, och att samtidigt ligga naken i din famn och bli kallad din älskling... Jag blev drypande våt och sååå lycklig av att tänka på det!

Sedan skulle du rulla upp på mig och börja älska långsamt med mig medan du fortsatte att hela tiden kyssa mig, skrev du. Jag svarade att jag älskar att bli kysst av dig och hungrigt skulle besvara dina kyssar, möta dina stötar, smeka din kropp och njuta av att få vara så nära.

Vi fortsatte att fantisera tillsammans:

Du drog mig väldigt tätt intill dig och älskade intensivt och passionerat med mig. Min kåta fitta masserade din sköna kuk, som passar perfekt som en pusselbit i mig. Det är så skönt att känna hur den glider så lätt i min våta fitta. Jag älskar att vara så tätt intill dig! Att älska så nära och intimt!

- Åååhh, älskling... Jag kan snart inte stå emot längre! kved jag.
- Kom du... viskade du. Jag lovar att snart fylla dig med min säd, sa du och fortsatte sedan att kyssa mig och älska intensivt med mig.

Jag släppte efter och stönade högt när fittan drog sig samman och krampade runt din ståtliga kuk. Samtidigt ryckte din kuk till.
- Aaaahh... stönade du och fyllde mig med din säd.
- Åååhh!!! Det är så skönt när du kommer i mig, när jag redan är helt uppfylld av din kuk! När den rycker till och sedan sprutar ut din varma sperma i mig, fyller mig trots att jag liksom redan är alldeles full av dig...

Jag berättade för dig att nu fanns det ingen återvändo... Jag skulle komma på riktigt vilket ögonblick som helst.
- Jag vill att du ska komma på riktigt! svarade du.
- OK...? Jag tänker att jag inte får det när du inte har bett mig att röra.
- Jo, kom du! Du får röra!
- Ja... Det är för sent för andra alternativ än att komma... Om jag rör kommer jag att komma igen!
- Gör det!

Mmm... Jag var så oerhört våt! Jag smekte sakta, njöt... Jag fantiserade om hur du lät ditt ollon leka i slidöppningen, retas...

- Jag kommer nu! skrev du.
- Mmm... Jag vil känna på dig, smeka dig, bli kladdig av din sperma!
- Kom nu! uppmanade du.
Och jag släppte efter och kom igen.

Du behövde gå och duscha av dig meddetsamma. Jag låg kvar en liten stund och tänkte mig att det inte bara var mina egna safter jag smetade ut över magen och brösten, utan att det var en blandning av min egen kåthet och din varma säd...

Ååååh, att få börja dagen så!!! Kyssar... Att älska... Att få vara din och bli kallad älskling...

Tack, min älskade, för en nästan helt fantastisk morgon! Endast om fantasin blev till verklighet kunde morgonen ha blivit ännu bättre!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL