Sex med en gurka när vi inte hann ses

Jag vet att det kommer att vara svårt att ses de närmaste dagarna. Jag hade därför en stooor önskan och en liiiiten förhoppning om att du skulle hinna hem på lunchen igår, men det kom tyvärr annat emellan.

Precis när jag fått en leverans hem och budet var på väg ut genom dörren plingade telefonen till:
- Visa mig din fitta!
Jag skrev på följesedeln och släppte ut budet genom ytterdörren. Jag skulle just låsa dörren när du skickade ett otåligt:
- Nå?
- Jag skulle bara skriva på ett papper och släppa ut ett postbud genom dörren. Tänkte att han behövde inte också se den... Bild kommer nu, svarade jag.
- OK... Jag trodde att du var kåt på din herre!
- Det är jag! svarade jag och skickade iväg en bild:- För in en gurka i den... blev ditt svar.

Jag gjorde som du sagt och skickade en ny bild:


- Mmm... Knulla dig med den! Kort film, tack! skrev du.

Filmen kommer här:
När du sett filmen undrade du om jag kom.
- Inte förrän efter filmen... Den skulle ju vara kort och du ville ha den meddetsamma, svarade jag. Men jag kom efteråt. Det var så skönt att gurkan var så kall!
- Mmm... Duktig slyna! Du gjorde mig hård!
- Tack! Jag älskar när du är hård! Du skulle ha varit här, så att jag fick ta hand om din hårda kuk... Du gör mig kåt! Vill smeka din härliga kuk och ta emot den djupt i mig... Fast först vill jag suga den en stund också!

Du avslutade konversationen med ett löfte:
- Du ska få suga!

Och jag längtar... Längtar både efter min herre och min älskade. Längtar efter kyssar och smek, men också efter att bojas och nyttjas av dig. Längtar efter att få komma runt din sköna kuk, men längtar ännu mer efter tillfredsställelsen i att lyckas skänka dig njutning och få se, höra och känna dig komma...

Tack för en skön stund, min älskade herre!

Kommentarer

 1. De är så härligt att din fitta alltid är redo och fin.
  Du ser ut att raka dig ofta eller du vaxar?
  De ser så härligt ut när de kommer fittsafter på gurkan mmmm.
  De hade varit trevligt om du kommenterar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Ja, som du vet, så svarar jag ju bara från datorn. Jag bloggar oftast från telefonen, men den vill inte låta mig kommentera från den inloggningen, och jag vill inte att detta hamnar varken på min vanliga privata inloggning eller på jobbinloggningen, så därför blir det bara när jag plockar fram datorn, och det gör jag inte så ofta under semestern, eftersom man kan sköta det mesta från telefonen.

   Jo, det blir rakning ganska ofta. Har faktiskt aldrig testat vaxning... Tänker att det skulle vara jobbigt när man måste låta det växa ut så att vaxet kan få tag i det igen liksom! Jag tycker inte om att se hårig och "ostädad" ut! Och eftersom min herre och jag ofta ses med kort varsel och eftersom det när som helst kan komma order om film eller foto, så gäller det att alltid vara redo!

   Så kul att du gillade filmen! Lustigt med din kommentar kring fittsafter... Jag tänkte själv att det såg lite äckligt ut just därför och tänkte att jag kanske inte skulle lägga upp filmen...

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL