Het sex i källarförrådet

Du skrev på morgonen, innan du skulle köra till jobbet, att du hoppades på att få möjlighet att tränga in i mig under dagen. Jag svarade dig att det hoppades jag också, och att jag blev varm, våt och pirrig i hela kroppen bara av att tänka på det.
- Vill du känna min kuk i dig? Känna hur jag fyller dig?
- Jaaa! Jag längtar så! Vill höra dig njuta...
- Jag vill höra dig njuta också! Du blir så härligt kåt! skrev du.
- Ja, jag kan inte hjälpa det... svarade jag. Det är du som gör mig så kåt! Ibland blir jag förvånad själv, när jag sitter och tänker på dig, på saker du har skrivit, saker vi har gjort eller saker jag vill göra - och så väcks jag ur mina tankar av att jag själv låter...
Du bara skrattade och bad om en bild. Du fick en från huvudet och ner på halva låren, men den var "for your eyes only". Jag var alldeles rufsig, nyvaken och vansinnigt kåt, vilket bekräftades av bilden du fick direkt efter, på min våta, längtande fitta:


En liten stund senare hörde du av dig från bilen. Jag blev så våt av att höra din röst... Du ville krypa ner till mig i sängen innan jobbet, men vågade inte ta den risken, eftersom ett av mina barn var hemma, även om han sov som en stock inne på sitt rum bakom stängd dörr.
- Då får du komma hit på lunchen, när han är iväg med sina kompisar, tyckte jag.
- Mmm... Eller så ses vi nere i källarförrådet om tio minuter...? kontrade du.

På mindre än fem minuter hade jag kommit ur sängen, borstat igenom håret, borstat tänderna, fått på mig en kjol och en t-shirt och tagit mig till mötesplatsen. Jag var så kåt att jag knappt kunde stå stilla, och jag var alldeles drypande våt. Aldrig någonsin har fem minuter känts så länge som medan jag stod där och väntade på dig, saknade dig, längtade efter dig... Men så äntligen klev du in genom dörren...

Du hängde av dig jackan och tog mig i din famn. Åååhh, min älskade! Det finns ingenstans där jag trivs bättre än i dina armar! Du smekte mig, kysste mig, höll mig tätt intill dig... Du fumlade lite med bh:n och vi fnittrade åt det, men snart var den av och du kysste mitt ena bröst och bet mig lite i bröstvårtan samtidigt som dina flinka fingrar bearbetade min plaskvåta fitta och jag smekte din styva kuk genom jeanstyget. Det var länge sedan vi sågs och jag hade längtat något oerhört, gått och byggt upp ett begär som du nu släppte löst. Jag tror faktiskt aldrig att jag har varit våtare...

Jag kände hur jag började darra och visste att nu var jag nära... Så nära att jag inte skulle klara av varken att hejda eller fördröja orgasmen som var på väg, och än mindre kunna behärska mig och lyckas formulera en önskan om att få lov att komma... Ljudet som undslapp mig fick dig att förstå detta och jag slapp be.
- Du får komma precis när och hur många gånger du vill, mumlade du, fortfarande med läppar, tunga och tänder i virvlande dans kring min bröstvårta.
Jag vet att jag borde försöka att vara tyst där nere, så att inte grannarna hör vad som försiggår i källarförrådet, men det gick inte... Jag kastade huvudet bakåt och kom med ett stön samtidigt som jag pressade fittan mot din hand och lät den krampa runt dina fingrar.

Du kysste mig igen och frågade om jag ville plocka fram din kuk, som jag fortfarande smekte utanpå byxan. Om jag ville?! Ivrigt knäppte jag upp först livremmen och sedan jeansen och frigjorde din styva lem. Jag flämtade till vid åsynen av din svällande kuk och du suckade nöjt när jag smekte den. Jag vet att du vill att jag är disciplinerad och sansad och inte tar några initiativ utan att be om lov... Men just nu kunde jag bara inte behärska mig! Jag var helt enkelt tvungen att gå ner på knä och kyssa din präktiga kuk. Jag var tvungen att låta tungan leka kring ditt blanka ollon medan jag smekte förhuden fram och tillbaka. Jag var tvungen att ta emot hela din härliga kuk i min mun och suga girigt på den. Som tur var blev du inte arg, utan grymtade av välbehag och lät mig hållas.
- Nej, jag blev inte arg alls! Ibland får du rusa... svarade du när jag frågade om det senare på dagen.

När du närmade dig klimax tog du tag om mitt hår och drog upp mig till stående. Du beordrade mig att vända mig om och jag tog stöd med händerna mot några kartonger och svankade och öppnade upp mig för dig. Jag stönade högt när du äntligen trängde in i mig och det dröjde inte länge innan jag kom igen. Mitt inre drog sig samman och krampade runt din ståtliga kuk. Du är så jävla skön!

Du fortsatte att stöta kuken djupt och hårt i mig och samtidigt smiskade du mina skinkor, först den högra, sedan den vänstra. Du klatschade till dem så att det sved till ordentligt. Jag kved av åtrå. Jag älskar att befinna mig så på gränsen mellan smärta och njutning att det är svårt att avgöra vilket det är och jag njuter när jag länge efteråt kan se att ditt handavtryck sitter kvar som ett bevis för att jag tillhör dig, att jag är märkt som din.

- Nu tänker jag fylla dig! sa du.
- Ja, låt mig ta emot din säd! stönade jag och var nära orgasm igen.
- Kom NU!!! utropade du medan du tömde dig i mig och jag spände varje muskel i underlivet och gjorde dig snart till viljes och förenades med dig i en underbart skön orgasm.

Ååååh, min alldeles underbara och högt älskade herre... Vilken start på dagen!!! Du är verkligen helt fantastisk! TACK för en otroligt mysig och oerhört njutningsfull stund!!! Jag var helt matt efteråt... Fick krypa tillbaka under täcket och sova en stund till för att återhämta mig... Jag drömde om att jag vilade i din famn och vaknade så där härligt tillfredsställd och fick liksom fundera en stund för att vara säker på att det verkligen hade hänt, så att det inte bara var en otroligt vacker dröm... Som tur var fanns det bevis! Jag betraktade ditt handavtryck på min ena skinka i spegeln och blundade, drömde mig tillbaka och suckade nöjt medan jag gick mot badrummet för att lägga trosorna, blöta av resterna av din sats som runnit ur mig, i tvättkorgen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL