Gemensamma fantasier, het längtan och sköna orgasmer

Direkt på morgonen skickade du ett meddelande och undrade om jag skulle vilja vakna och ta emot din säd. När jag svarade dig att det skulle vara underbart skrev du:
- Så om jag hade bett dig att bestiga min kuk, så hade du gjort det?
- Det vet du! Det finns inget jag hellre vill än att få ta emot dig, känna och höra dig njuta...

Du frågade hur jag skulle ha gjort, och med små instick från dig om hur du skulle agera, så målade jag upp följande scenario för dig:

"Det låter som om du vill att jag rider dig, och jag vill ge dig vad du önskar, men jag skulle nog ändå börja med att smeka dig och kyssa dig över torson ner mot kuken... Smeka den och kyssa den innan jag klev upp på dig... Jag glider ner över din sköna kuk och börjar rida dig mjukt och sakta till en början. Jag stönar högt när jag känner din kuk allra längst in i mig, tittar på dig och blir sjukt kåt av att höra och se dig njuta. Du tittar uppfordrande på mig och säger:
- Fortsätt...!
Jag tar stöd med händerna mot ditt bröst, ökar takten och låter mitt inre massera din präktiga kuk medan jag rider dig och känner att jag börjar få svårt att hålla emot...
- Ja, kom! stönar du medan du smeker mina bröst och fortsätter ner till mina höfter.
Du tar tag om mig och pressar dig djupt in i mig, tömmer din säd i mig, håller om mig, hårt, och kommer tillsammans med mig..."

Du lät nöjd med min fantasi. Det hade inte alls varit illa att få vakna så!

Nästa gång du hörde av dig låg vi i varsin soffa och bara slappade.
- Vill du känna min kuk i dig? Ta dig hårt och bestämt?
- Ja, jag vill känna dig djupt i mig! Helst nu meddetsamma!!! Jag längtar så efter dig!
Du berättade hur du skulle hålla ner mig och sakta, sakta dra kuken ur mig. Du skulle stanna till och låta den leka i fittöppningen... retas... Jag älskar när du retas! Jag kvider av åtrå och kan inte ligga stilla. Så när du berättade hur du tryckte ditt ollon mot min klitoris kunde jag inte låta bli att stöna högt... Du lät kuken sakta, sakta glida tillbaka in i mig. Du stannade upp med kuken djupt i mig, tittade på mig och sa:
- Vem äger dig?
- Det gör du! Du äger mig!
Trots att ett av barnen låg i andra änden av soffan och jag inte hade pillat på fittan över huvud taget, så hade din berättelse tagit mig nära orgasm. Med röda kinder och flämtande andhämtning vädjade jag:
- Åååhh, du är så skön! Håll fast mina armar ovanför huvudet och stöt mig hårt! Snäääälllla!!!
Du tog tag om mina armar och höll fast mig medan du stötte kuken våldsamt i mig. Du knullade mig hårt och bestämt.
- Åååhh! Jag kommer inte att kunna stå emot länge till... Säg att jag får komma, för det kommer inte att gå att förhindra!
- Ja, kom runt min kuk! Nu! För nu fyller jag dig med min säd, svarade du och då gick det för mig både i vår gemensamma fantasi och där jag låg på riktigt i soffan... Jag känner mig som en bandit när jag ligger i samma soffa som ett av barnen och kommer intensivt, men vad skulle jag göra...?! Det gick inte att förhindra! Och som tur var tror jag inte att han varken märkte eller förstod vad som hände...

Du hade berättat att du inte kände dig helt kry, och jag sa till dig att jag skulle vilja ta hand om dig.
- JAG ska ta hand om DIG... kontrade du.
När jag tyckte att det lät intressant och undrade hur du skulle göra det berättade du hur du ville spänna fast mig och sätta på mig ögonbindeln och sedan retas med mig över hela min kropp, slicka runt min fitta innan du lät tungan bearbeta den så att jag skulle komma både en, två och tre gånger mot din mun. Därefter skulle du plocka fram våra leksaker och du skulle låta floggern leka över min längtande kropp. Jag älskar den känslan! Blir vild av åtrå när du retas med mig och våt av upphetsning av att ligga bojad med ögonbindel och inte veta om nästa beröring kommer att kittlas eller svida...

Ja, du, min älskade... Mycket fantasier idag! Och att du ringde upp bara för att få höra min röst vid ett tillfälle när du visste att jag egentligen skulle ha svårt att prata gjorde mig alldeles varm inombords och helt våt i trosorna. Det känns som om vi behöver ses... Det känns som om vi båda saknar och längtar... Jag hoppas att vi mycket snart ska få möjlighet att träffas och göra verklighet av våra gemensamma fantasier! Jag behöver dig!!! Hela min kropp skriker efter din beröring...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL