Bilder och film från en underbart skön natt "med dig"

Jag var helt färdig efter en dag med mycket frisk luft och fysisk aktivitet. Kunde knappt hålla ögonen öppna där jag halvlåg framför TV:n utan någon som helst koll på vilket program som visades. Till slut bestämde jag mig för att göra mig i ordning för natten trots att du inte hade hört av dig.

Medan jag stod i köket och plockade i och ur diskmaskinen plingade telefonen till och din bild dök upp på skärmen. Jag blev glad att du tog kontakt och det kändes skönt att bli tilltalad som din. Du deklarerade också att det var dags för mig att komma i säng och att jag skulle ge mig själv en orgasm när jag kröp ner. Du gav mig fria händer både angående hur jag uppnådde orgasm och hur det dokumenterades.

Jag fantiserade om att få vara din älskling. Det var dags att krypa till sängs och det fanns egentligen inga planer på sex, utan jag skulle få somna i din famn och tillbringa natten med dig. Du hade kysst mig godnatt och sagt: "Sov gott, min älskling!" när du la dig sked med mig och drog mig intill dig. Jag slöt ögonen och slappnade av i hela kroppen. Lyckan visste inga gränser. Det finns ingenstans på jorden där jag trivs bättre än i din famn...

Halvvägs in i drömmarnas land vaknade jag till liv igen när jag kände din hand kupa sig runt mitt ena bröst. Jag suckade av välbehag när du masserade det lätt och bröstvårtan styvnade när du lät dina fingrar leka med den medan du kysste mig i nacken.Så lät du din hand glida från mitt bröst, över min torso och ner till mitt längtande kön. Du lät dina flinka fingrar leka kring min våta öppning och du smekte min klitoris tills att jag varken kunde vara tyst eller stilla...

Vid det här laget var jag alldeles våt och fullkomligt redo att ta emot din styva kuk, som jag kunde känna växa mot mitt ryggslut. Jag pressade mig mot dig, svankade och öppnade upp mig för att visa vad jag önskade, och jag stönade högt när du höll mig tätt intill dig och lät din härliga kuk glida in i mig. Ååååhh, vad du är skön, älskling!
När du hade stött din sköna kuk i mig några gånger drog du dig ur mig och vände över mig på rygg. Du ställde dig på knä mellan mina lår och betraktade mig med hungrig blick innan du lutade dig fram och kysste mig medan du sakta, sakta trängde in i mig igen. Jag stönade högt av längtan och åtrå och slog armar och ben runt dig för att pressa mig mot dig, möta dina stötar, få känna dig så djupt in i mig det går att komma, och när du, mellan dina kyssar mumlade: "Jag älskar dig, och du är min!" gick det inte att stå emot längre... Jag kände skälvningarna som innebär att det inte finns någon återvändo och sedan drog sig fittan samman och krampade runt din kuk medan du fyllde mig med din säd och den varma, pirrande känslan av orgasmen spred sig från underlivet till magen och resten av kroppen och lämnade mig fullständigt avslappnad, tillfreds och harmonisk i dina armar, där jag somnade tryggt.Mmm... Tack, min älskade, för ett alldeles underbart skönt insomnande, vilket per automatik också ger en väldigt god natts sömn!

Kommentarer

 1. Mmmm bilderna på din kåta svullna fitta är helt underbara.
  Min kuk älskar att se och höra dig leka med en dildo i din ljuvliga fitta.
  Han blir hård.
  Ja tror du hade älskat att din älskare hade först knullat dig så du kommer sedan precis innan han kommer smekt sitt ollon mot din öppning mot din klitta och blygläppar och tillslut sprutat sin säd i din öppning och på din mage.
  Puss på klittan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Blir glad att läsa att du påverkas så av inläggen!

   Mmm... Det gillar jag!!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL