Bild och film från en väldigt våt och skön orgasm

Vi satt och messade fram och tillbaka, avtalade tider då vi skulle ses. Du utlovade "en rejäl behandling" nästa gång vi sågs. Du berättade att du skulle spänna fast mig och få mig att komma flera, flera gånger. Jag svarade att det lät härligt, att jag längtade efter dig och såg fram emot det.
- Jag längtar efter att känna hur våt din fitta är! skrev du, och jag svarade:
- Och jag längtar efter att få känna din hårda kuk inuti den våta fittan... Vill ha dig!!! Mmm... Jag önskar inget hellre än att du glider in och känner hur efterlängtad du är! Jag är sååå redo att ta emot dig!
- Visa mig hur våt du är! skrev du och fick en bild:Men det räckte inte. Du skrev att du ville se och höra.
- Visa hur en dildo glider in...!


- Jag är sååå våt! Jag längtar efter dig och din sköna kuk! Jag vill ta på din kuk! Se den, smeka den, kyssa den...
- Mmm... svarade du.
Jag berättade att jag gärna skulle vilja kyssa din mun också och frågade om jag hade fått lov att göra det. Det svarade du att jag hade, och tanken på djupa, hungriga, passionerade kyssar gjorde mig om möjligt ännu kåtare.
- Fortsätt leka med dig! beordrade du. Jag vill se en skön orgasm!

Den kommer här:


Du undrade efteråt om det var skönt. När det blir så här vått och kladdigt är det alltid förbaskat skönt kan jag berätta! Jag blir så otroligt kåt av att tänka på dig och se fram emot våra kommande avtalade möten! Jag längtar så att jag håller på att bli galen!!! Tiden kan inte gå fort nog...

Kommentarer

 1. Wow vilken våt och kåt fitta du har. Förstår att du fick en skön orgasm. Är så skönt att knulla en sådan våt fitta och sen vara kvar i den när hon får orgasm. Då brukar jag fylla hela hennes sköna fitta.
  //Anders

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var en skön orgasm! Och jag blir väldigt våt... Har alltid skämts lite för det och undrade när jag var yngre om det var fel på mig, så det är ju trevligt att höra att det kan uppskattas och inte behöver ses som en defekt!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL