Bästa morgonen på hela sommaren!

Du hade sagt att du skulle försöka att komma på morgonen, och jag hade förberett frukost och flyttat ut bilen ur garaget redan kvällen innan, så att du skulle slippa att lägga tid på att leta parkering och i stället kunna tillbringa så mycket tid som möjligt här i vår säng. Frukosten stod på bordet, det lilla stearinljuset var tänt, kaffekokaren var laddad och jag hade varit uppe och borstat tänderna och fräschat till mig lite och låg nu bara och väntade på dig...

När du ska komma till mig på morgonen lägger du aldrig tid på att konversera i skrift först, utan då säger du god morgon när du kommer, så besvikelsen kom smygande redan när jag såg att du loggade in på sociala medier, eftersom det gav mig en föraning om att du inte skulle komma till mig. Jag försökte att inte utgå från det värsta, tänkte att du kunde ju ha fått notiser medan du sov som du bara snabbt ville kontrollera. Du hade ju i alla fall inte skrivit till mig ännu!

Så dök det plötsligt upp ett meddelande från dig:
- God morgon, min slyna!
Och då visste jag att det var kört. Jag svarade dig och väntade mig ett svar från dig där du berättade att något kommit emellan så att du inte kunde komma. Jag utgick från att du skulle skriva att du var ledsen för det och att du bad om ursäkt och att du skulle komma vid ett annat tillfälle. Jag väntade och väntade, men du skrev inte mer... Jag tyckte att det var märkligt att jag inte fick någon förklaring. Du hade visserligen bara sagt att du "skulle försöka att komma", men du visste ju att jag hade både fixat frukost och flyttat bilen för att underlätta för dig och att jag var beredd på att du skulle komma, så det kändes ändå som om du borde säga något om det...

En stund senare ringde du. I vanliga fall blir jag jätteglad när du ringer, men nu svarade jag med en stor klump av sorg i bröstet och tänkte att nu skulle du berätta att du var på väg till jobbet och tyvärr inte hann komma.
- Ligger du i sängen? frågade du.
- Ja, svarade jag och tänkte att det vet du mycket väl att jag gör. Du vet att jag ligger här alldeles naken och bara längtar efter att du ska kliva in genom dörren och väcka mig och njuta tillsammans med mig...
- Men nu får du snart stiga upp... sa du, och jag kände förtvivlan komma krypande, för om du tyckte att jag skulle stiga upp, så var du ju i alla fall inte på väg hit, utan nu var allt hopp ute. Men så fortsatte du:
- ... och komma ner och öppna garaget för mig, för jag har glömt mina nycklar i den andra jackan.

Tänk så snabbt förtvivlan kan bytas mot lycka, förhoppningar och fjärilar i magen! Jag slet åt mig en klänning som låg slängd över stolen och hängde den på mig utan att bry mig om att sätta på mig några underkläder under och trippade sedan på lätta ben ner för att möta dig på gatan.

Du tog tag i mig och började smeka mig redan i hissen på väg upp till lägenheten och du fortsatte hela vägen in i sovrummet. Där tog du av mig klänningen och sa åt mig att krypa ner i sängen innan du själv klädde av dig och kröp ner på din sida. När du slog upp ögonen och mötte min blick var det nästan som att få vakna med dig på riktigt.
- Kom här med dig! sa du och drog mig intill dig. Du tog mig i din famn och när vi låg där, tätt sammanslingrade under samma täcke, tänkte jag att lyckligare än så här kan man nog inte bli...

Du lyfte lite på täcket och rullade upp och la dig ovanpå mig. Din styva kuk letade sig fram mot mitt våta, längtande sköte medan du kysste mig på halsen. Jag hade svårt att stå emot tårar av glädje och lättnad. Under så lång tid hade jag enbart fått vara din slyna, och jag längtade så efter att få känna mig älskad. Jag hade ett skriande begär efter kärlek och ömhet. Hela min kropp brann av en längtan efter djupa, hungriga, passionerade kyssar, och när du tog tag om min nacke och kysste mig precis så som jag drömt om kände jag mitt inre dra sig samman och jag skälvde i hela kroppen.
- Åååhh, herre gud! Träng in i mig fort! tänkte jag, för det skulle ju vara pinsamt att komma innan du ens hade penetrerat mig!

Så tog du dina läppar från mina och lät dem vandra över min kropp ner mot brösten. Du kysste mitt vänstra bröst, först försiktigt, sedan allt mer krävande. Bröstvårtan styvnade när du sög intensivt på den och jag var kåt så att jag höll på att explodera. Du förflyttade din mun till det högra bröstet och kysste även det. Med läppar, tunga och tänder eggade du mig tills att jag vred mig av åtrå och stönade högt både av vällust och av en längtan efter mer.

När du lät dina läppar lämna mina bröst och kyssa sig ner över magen mot mitt längtande kön visste min upphetsning inga gränser. Du särade ordentligt på mina ben så att fittan öpnade upp sig för dig och lekte med tungan längs insidan av mina lår. Jag var nu så nära orgasm att jag darrade i hela kroppen och kved högt.
- Kom du! sa du och lät tungan virvla runt min klitoris och sedan kring slidöppningen. Jag grep tag om lakanet så att knogarna vitnade och stönade högt när du lät tungan tränga in i mig. Du kysste min fitta och jag kom intensivt mot din mun. Jag fattar inte vad det är du gör med mig! Jag har aldrig tyckt om att bli slickad! Jag har känt mig utlämnad och obekväm och inte kunnat slappna av. Att få en orgasm medan någon pressar sin mun mot mitt sköte och suger i sig mina safter skulle vara helt otänkbart. Fram till nu... Med dig är det det skönaste och mest naturliga i världen. Det var så jävla skönt att jag blir alldeles varm och röd om kinderna och känner fittan sava och underlivet dra sig samman och vara mycket nära en ny orgasm nu när jag bara tänker tillbaka på det och försöker att formulera det i skrift...

Du kysste min fitta till ytterligare två orgasmer innan du åter kom upp för att kyssa min mun. Äntligen stillade du min heta längtan och lät din sköna kuk glida in i mig! Du höll om mig och älskade ömt med mig. Du tog mig med långa, härliga stötar och jag slog armar och ben om dig, njöt av intimitet och hudkontakt, smekte dig över nacke, rygg och rumpa och kände snart hur en ny orgasm var på väg att skölja över mig.
- Kom så ofta du vill! Bara kom! uppmanade du och jag höll krampaktigt om dig när jag exploderade igen.

Med händerna om mina lår pressade du mina ben uppåt över huvudet, så att fittan öppnade upp sig ännu mer för dig och du kom ännu djupare in i den. Du lyfte på överkroppen och kom upp till sittande på knä, vilket gjorde det möjligt för mig att se njutningen i ditt ansikte och observera dig komma allt närmare klimax. Ditt ansiktsuttryck just i orgasmögonblicket är det vackraste jag vet... Jag njöt av att se dig komma och jag tog med stolthet och glädje emot din sats allra längst in i mig. Jag lät fittan krama runt din kuk som för att massera ur den de allra sista dropparna sperma och i samband med det briserade jag i en sista orgasm. Jag darrade i hela kroppen och drog ner dig mot mig och höll om dig hårt medan orgasmen slog mig med full kraft och vi sjönk ner svettiga, avslappnade och skönt tillfredsställda i varandras armar. Och så låg vi kvar en bra stund innan du sakta drog dig ur mig och la dig bredvid mig och vi fortsatte att gosa. Jag var så oerhört lycklig där jag låg på din arm, helt utmattad och fullkomligt tillfredsställd. Jag smekte dig över bröstet och placerade små fjäderlätta kyssar där jag kunde komma åt. Sedan vände du på dig och lät mig ligga och klia dig på ryggen en stund innan det var dags för dusch och frukost och jag låg där med världens största leende på mina läppar och smekte dig varligt över ryggen medan jag konstaterade för mig själv att detta var den överlägset bästa morgonen på hela sommaren...

TACK, min älskade, för en helt underbar morgon! Den var fulländad - precis som du!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL