En film på hur jag rider "dig"...

Jag låg på sängen och tog igen mig lite efter en lång promenad i skogen när telefonen ringde och ditt vackra ansikte dök upp på skärmen. Det är helt galet... Det räcker att jag ser att det är du som ringer för att det ska börja bulta i skrevet på mig och mina trosor ska bli alldeles fuktiga! Jag tog emot samtalet, stängde dörren till sovrummet och kröp ner i sängen med dig i luren.

Det har varit mycket den sista tiden - både privat, på jobbet och i samhället i stort, så det har varit ganska glest mellan våra samtal och vi har knappt setts. Jag saknade dig och det kändes skönt att få höra din röst!

Du ringde från bilen och kom ganska snart fram dit du skulle, så samtalet blev inte så långt, men när det var dags att avsluta frågade du om jag skulle göra något särskilt.
- Nej, jag har inga planer alls, svarade jag.
- Då tycker jag att du ska gå och spela in en film till mig. Med den svarta man kan sätta fast på golvet. Ta den med dig in i badrummet och fantisera om hur du rider mig!

Du undrade när jag skulle göra det, och jag svarade att jag skulle gå meddetsamma. Jag längtade så efter dig och det hade gjort mig kåt att prata med dig. Du lät nöjd och sa att du skulle höra av dig när du ville ha filmen.

Jag plockade ihop vad jag behövde och försökte att se oberörd ut när jag smet förbi barnen och in i badrummet för att ta en dusch... Och bestiga min herres kuk! Bara i fantasin, men ändå... Jag såg fram emot en skön stund!

Efter att noga ha kontrollerat att dörren var låst satte jag fast dildon på golvet, klickade igång inspelningen och besteg "dig" så tyst jag bara kunde. Här är resultatet:Jag hade bara precis hunnit kliva av "dig" och sjunka ihop med ryggen mot duschväggen för att pusta ut när du skrev:
- Nå?
- Jag är klar.
- Du ska ju meddela när du är klar!
- Jag är så precis klar att jag inte ens har hunnit det...
- OK. Var det skönt? Njöt du?
- Ja! Mycket skönt! Tack! Men det gör ont i knäna på det golvet...
- Du ska spela in en ny när du går och lägger dig. Hur du bestiger mig i vår säng.

Den filmen blev egentligen bättre, en av de bästa jag har gjort faktiskt. Det var en fantastiskt skön orgasm! Men eftersom filmen är i helfigur och jag dessutom pratar med dig under tiden går den tyvärr inte att lägga upp här.

Tack, min underbara älskade herre, för härliga textmeddelanden, mysiga samtal och sköna orgasmer! En sådan kväll somnar jag härligt tillfredsställd och med ett lyckligt leende på mina läppar... Du gör mig lycklig! Jag älskar dig oändligt mycket! TACK för att jag får vara din!!!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL