Mysigt att somna riktigt våt och till porriga meddelanden

Jag kom hem efter en fest och gick in i badrummet för att göra mig i ordning för natten. Medan jag borstade tänderna plingade telefonen till. Det var du som ville kolla om jag hade kommit hem. Jag berättade att jag var hemma och hade klätt av mig och bara skulle borsta tänderna och tvätta bort sminket innan jag var redo för sängen.
- Oj… Synd att man inte är där… skrev du.
- Mmm… Det tycker jag med! Det hade varit mysigt! svarade jag.
- Jaså? skrev du, och jag berättade vad jag hade velat göra om du var här:
- Mmm… Jag skulle vilja gå och lägga mig med dig! Låta dig ligga på rygg och bara njuta medan jag kysser mig hela vägen ner till din kuk och suger den en stund innan jag kliver upp på dig och rider dig… Sedan vill jag att du vänder på mig, lägger mig på rygg, håller fast mina händer ovanför huvudet och tränger in i mig, stöter din sköna kuk djupt och hårt i mig… Jag vill att du kysser mig innan du stönar högt och fyller mig med din säd. Jag kommer att slå armar och ben om dig samtidigt och skrika ut min orgasm. Sedan vill jag inte behöva stiga upp och duscha och ta avsked. Jag vill somna så, tätt omslingrade. Få stanna kvar i din famn. Känna din hud mot min, dina hjärtslag, din doft…

Du tyckte att det lät härligt, men undrade om du fick dra din kuk ur mig och fick till svar:
- Den glider ut av sig själv när den blir trött, men då kommer min fitta att krama om den och liksom be den att stanna bara en liiiiiten stund till… Men om du lovar att han hälsar på igen direkt imorgon bitti ska han få vila en stund.

Du konstaterade att det lät som om jag behövde kuk – och du har helt rätt… Jag behöver dig och din kuk! Hårt och länge!!!

Så talade du om för mig att det var dags för oss båda att sova, men att du egentligen skulle vilja smeka min våta fitta. Du bad om en bild på den innan du skulle lägga dig. Jag la telefonen i sängen, ställde mig på alla fyra över den och knäppte iväg den här:


- Mmm… Den verkligen längtar! Och jag äger den… konstaterade du nöjt innan du sa god natt.

Själv var jag så våt att jag var tvungen att stiga upp en gång till bara för att torka av fittan för att inte lakanet skulle bli kladdigt…

Det dröjde bara några timmar innan du hörde av dig med nya porriga meddelanden som ledde till skön orgasm och både bild och film. Det kändes nästan som en fortsättning på detta, och jag trodde att jag skulle hinna få med det här i samma inlägg, men nu måste jag skynda mig till jobbet, så det får vänta till nästa.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL