Igår hade jag det oförskämt bra!

I dessa Corona-tider, när folk är utarbetade, trötta, oroliga och mår dåligt, får jag nästan dåligt samvete när jag tänker på vilken underbar dag du gav mig igår... Jag var sprudlande lycklig hela dagen!

Dagen började med att du väckte mig. Ofta ligger jag redan vaken och önskar att du ska höra av dig, men igår blev jag på riktigt väckt av dig. Jag älskar sådana morgnar!

Du inledde vår konversation med:
- God morgon min fina slyna!
Mitt hjärta bara smälte... Det vanligaste är att du inleder med "min slyna". Ibland är jag bara "slyna", och det gör mig alltid lite bekymrad och orolig. Jag funderar över om jag har gjort något fel, om du är arg, varför jag inte är din... Vid andra tillfällen kallar du mig "min fina slyna", "min egen slyna", "min älskade slyna" o.s.v. Det gör mig lycklig och varm i hela kroppen...

När vi hade utbytt hälsningsfraser och några repliker om hur vi mådde berättade du att du låg i sängen med ett morgonstånd som hette duga... Jag talade om för dig att jag ville vara där med dig, och medan du smekte din kuk berättade du vad du i så fall hade gjort med mig. Jag blev galet kåt - både av att veta att du var hård och att du tänkte på mig och smekte din kuk och av tankarna på vad du ville göra med mig.

Du berättade hur du skulle ta tag i mig och kyssa mig, först min mun, och sedan fortsätta ner över halsen mot brösten. Du skulle nafsa och bita i mina bröstvårtor innan du fortsatte att kyssa dig neråt, till insidan av mina lår och runt min fitta.

Vid det här laget berättade jag för dig att jag inte skulle kunna ligga stilla... Jag skulle vrida mig och kvida av åtrå. Och det var likadant här i den riktiga världen... Jag var omåttligt kåt och det var skönt att du gav mig tillåtelse att smeka mig själv. Fittan bultade av längtan efter beröring. Jag var så våt! Jag smekte fittan långsamt och mysigt medan jag fortsatte att läsa dina våta fantasier.

Din tunga hade nått fram till min klitoris och du lekte med den, sög in den i din mun och nafsade på den innan du tryckte in tungan i min fitta.

- Jag vet inte hur länge till jag kan stå emot utropade jag med vädjan i rösten.
- Kom mot min mun, mumlade du utan att ta läpparna från min dyngkåta fitta.
Jag kände hur det bultade från mitt längtande sköte. Bultandet påminde om en tickande bomb och snart blev jag tvungen att släppa efter och explodera mot din mun. Sååå underbart! Jag, som aldrig har känt mig bekväm med att låta någon slicka mig, aldrig har kunnat slappna av tillräckligt för att njuta av det, tycker att det är så fantastiskt med dig! Med dig har jag inga hämningar, inga bekymmer alls med att lägga min njutning helt i dina händer och bara ge mig hän...

När du tagit mig till orgasm lämnade dina läppar mitt sköte och du tog dig upp och såg mig i ögonen innan du kysste min mun medan du sakta, sakta trängde in i mig. Jag tog emot dig, centimeter för centimeter, och mötte dig. Jag älskar dina kyssar och njuter så av att känna din härliga kuk, som passar perfekt som en pusselbit i mig.

Du berättade hur du höll mig tätt intill dig, kysste mig, ÄLSKADE med mig... Du ökade takten och utbrast:
- Jag kommer snart älskling... Kom med mig!
- Jaaa! Jag krampar runt din sköna kuk! Spruta mig alldeles full, min älskade!
- Jag kommer nu! Fan vad skön du är!!!

När vi förenats i cyberrymden i vår gemensamma orgasm behövde du hoppa i duschen och skölja av dig sperman. Jag log vid tanken, såg det framför mig... Önskade att vi var på samma plats, ville röra vid dig, kleta ut din varma säd över din mage innan vi gemensamt klev in i duschen där du skulle låta mig tvåla in dig och rengöra dig omsorgsfullt...

Jag berättade för dig att jag inte hade särskilt bråttom, utan kunde antingen ligga kvar och mysa och tänka på dig eller hoppa in i duschen och göra mig redo för dagen. Jag bad dig att bestämma. Det var länge sedan du gav mig order och uppdrag, och jag saknade det!

- Jag vill att du ligger kvar och får en orgasm till... med en leksak! svarade du. Och sedan går du upp och duschar och tänker på hur jag tar dig i duschen. Då får du smeka dig... eller du SKA smeka dig!

Jag valde den lilla svarta. Den vibrerar så skönt mot klitoris, samtidigt som den gör ett riktigt bra jobb i och kring slidöppningen.

Du ville ha bildbevis och fick dessa tre:
Jag skämdes lite över att jag blir så fruktansvärt våt. Men det blir så när du är så kärleksfull... Jag blir våt annars också, men både mängd, färg och konsistens blir annorlunda när det bara är sex. Det här går inte att smeka fram. Det räcker inte att stimulera min fitta. För att få mig hit behöver du röra vid mitt hjärta och min själ!

Du delade inte min uppfattning...
- Fan vad härligt våt du är!
- Mmm... Lite äckligt... Men skönt! Jag längtar så efter dig!!!
Du berättade att du inte tyckte att det var äckligt alls, utan sjukt upphetsande och sexigt.
- Jag verkligen älskar när du blir så kåt att du blir så våt! Fy fan vad jag älskar det!

Så blev det dags att ta sig till jobbet, och när jag var där fick jag veta att jag skulle få en oväntad lucka av ensamtid hemma under eftermiddagen... Jag visste ju precis vad jag skulle vilja fylla den luckan med, men visste också att du har fullt upp just nu, så det var en vild chansning när jag gick hem från jobbet och meddelade dig att jag skulle vara ensam hemma en liten stund ungefär när du brukar köra från jobbet, om du skulle få tid och lust att ses...

Till min stora förtjusning fick du både tid och lust! Inte mycket tid... Du var inte ens här i 10 minuter, men under den tiden hann du ge mig oändligt med kyssar, kalla mig älskling, ge mig två orgasmer och fylla mig med din säd... Så jag klagar inte! Inte ett dugg! Underbart är kort ibland och jag älskar hur du också gör vad du kan för att skapa tid för oss, hur du också tycker att det är värt att anstränga dig och köra omvägar för att få älska med mig, hur du också tycker att 10 minuter är bättre än inget när man längtar efter varandras beröring så att hela kroppen värker av begär...

Och som om det inte var nog med allt du redan hade gett mig under dagen, så hörde du dessutom av dig på kvällen, skickade mig i säng och sa "God natt", vilket du inte har gjort på ett tag. Det betyder mer för mig än vad du kan föreställa dig! Jag sover så mycket bättre när du har skickat mig i säng och sagt "God natt". Känner mig lycklig, trygg och harmonisk när jag vet att du tänker på mig när du går och lägger dig.

Så älskling... TACK för en helt underbar dag! Jag har haft det oförskämt bra och är oerhört lycklig och tacksam!

Kommentarer

  1. Nufiken oskuld1 april 2020 23:03

    Vad händer vet att viruset slagit ut samhället men sexlust och passion jag längtar tills nästa gång jag får läsanoch se något av dig.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL