En sexig orgasm på jobbet blev till en svettig orgasm i duschen...

En dag i förra veckan plingade telefonen till. Det var från dig:
- Du... Innan du går! Troslös!
- OK, svarade jag.
- Och du ska leka med dig själv med den svarta! Vill ha en skön orgasm på film...

Jag frågade dig om du menade den lilla svarta med vibrator och om jag skulle skicka filmen direkt när den var klar eller om du bara ville ha klartecken för att ordern var utförd, så att du kunde be om den när det var lämpligt att du fick den. Jag utgick från att du menade den lilla svarta... Den är enklast att ta med till jobbet.

Ditt svar dröjde lite och jag hann bli i det närmaste redo att gå till jobbet innan jag fick:
- Du väljer själv. Film nu.
- Nu?! Aha... Trodde att du menade på jobb! Då löser jag det nu!

Du sa åt mig att lösa det på jobbet för att slippa känna mig stressad, och jag packade ner den lilla svarta i väskan och begav mig till jobbet.

Jag ville verkställa din order så tidigt som möjligt, när jag nu hade missförstått dig så att det redan blev senare än du hade tänkt, så jag smet in på toaletten redan i samband med förmiddagsfikan. Jag stod upp och lät mobilen ligga på väskan som stod på golvet så att den filmade snett underifrån. Man fick se hur jag drog upp klänningen, förde den lilla svarta mot fittan och lät den tillfredsställa mig innan jag släppte ner klänningen igen. Jag brukar inte tycka om att se filmerna, även om jag måste när jag ska redigera dem. Det känns märkligt att se sig själv så! Men den här filmen tyckte jag blev läcker på något vis. Jag tyckte om att man fick med hur klänningen drogs upp och sedan fälldes ner igen och jag gillade både klädseln och vinkeln.

Filmen borde ju egentligen komma här, men jag var lite rädd att klädsel och ringar skulle avslöja mig... När du skrev i helgen och berättade att du hade läst mitt förra inlägg på bloggen och att du gillade det berättade jag att jag hade tänkt göra ett nytt, men att jag var rädd att filmen skulle avslöja för mycket. Du har inte sett filmen ännu, men svarade ändå:
- Mmm... Men gör en ny film nu...

Jag var svettig efter ett hårt pass på träningscykeln och kände mig egentligen inte alls så fräsch att jag ville vara med på film, men du ville att jag skulle göra det meddetsamma. Lösningen blev att ta min rosa vibrerande kompis med mig i duschen... Medan det heta vattnet sköljde över min kropp och mina fantasier skenade iväg och tänkte på hur du tryckte upp mig mot det kalla kaklet, låste mina armar över huvudet med din ena hand och lyfte en aning på mitt ena ben med den andra och trängde in i mig med kraft lät jag dildon först smeka fittan och sedan tränga in i mig. Medan jag tänkte på hur du stötte din styva kuk djupt i mig och tog mig till en kraftfull orgasm lät jag dildon göra jobbet här i verkligheten, och det är alltså den filmen som kommer här, som substitut för den jag spelade in på jobbet. Den är något förkortad för att kunna läggas upp här. Den mysiga, långsamma starten får man själv tänka sig om man är en sådan som gillar förspel... Här är det mer rakt på sak!Tack, min fina älskling, för inte bara en, utan två sköna stunder!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL