Massor av bilder och filmer, kåta konversationer, porriga uppdrag och ett hett möte

Igår passerade bloggen 100.000 sidvyer – känns helt galet!!! Och när det finns så många som läser och ibland till och med gör mig glad genom att kommentera, så få jag lite dåligt samvete när jag konstaterar att det var jättelänge sedan jag la upp något… Vi har varit iväg på olika håll i samband med sportlovet, och jag har haft folk nära inpå mig och därför haft svårt både att ha kontakt med min älskade och att uppdatera bloggen. Jag får kompensera det med ett lååångt inlägg med massor av bilder och filmer tänker jag…

På hemresedagen hörde du av dig och vi hade en mysig konversation medan jag fortfarande låg i sängen och var den enda som var vaken i mitt sällskap. Det var länge sedan vi hade tid att konversera på det viset och dina meddelanden gjorde mig mycket kåt!

- Du får snart komma hem, så att jag kan spänna fast dig och ge dig några sköna orgasmer, skrev du.

Jag kunde knappt ligga stilla. Jag vred mig av åtrå och fick anstränga mig för att vara tyst. Jag berättade för dig hur mycket jag längtade efter det och du avslutade konversationen med:
- Bra! Ligg du och fantisera om hur jag gör det. Du får inte smeka dig, men du får komma, om du lyckas med det. Och sedan ska du få krama med fittan om min kuk nästa vecka…

Jag fantiserade om hur jag låg bojad med ögonbindel, hur jag var helt utlämnad till dig och min njutning låg helt i dina händer… Jag behövde inte smeka mig, även om det hade gått ännu fortare att nå klimax om jag hade gjort det. Pulsen ökade, andhämtningen blev tyngre. Jag fantiserade om dina händer mot min kropp, din mun mot min, floggern som skänkte njutning i form av kittlande smärta och svidande smekningar, din svällande kuk först i min mun och sedan djupt i min fitta, din tunga i mitt längtande sköte… Det dröjde inte länge innan jag kände fittan darra och dra sig samman i spasmiska kramper och en varm känsla spred sig i orgasmögonblicket från underlivet och ut i resten av kroppen innan känslan av tillfredsställelse sköljde över mig och gjorde mig fullständigt avslappnad.

Du hörde av dig senare på dagen och undrade om jag lyckades nå orgasm och jag berättade. Jag satt på bussen på väg hem och vi skulle strax köra på en färja. Vi var båda kåta och vi diskuterade saker som vi eventuellt skulle testa framöver. Jag ställde frågor. Var osäker inför saker jag aldrig varit med om tidigare. Rädd för att misslyckas. Rädd att göra dig besviken. Jag var rädd att göra dig irriterad och besviken bara genom att ställa mina frågor, men du är så otroligt fin i sådana lägen… Jag älskar hur du har fullständig koll, läser mig som en öppen bok, vet precis vad som oroar mig och hur du ska göra mig lugn och trygg. Det är något av det jag älskar allra mest med dig – att jag känner sådan tillit till dig, att jag litar så fullkomligt på dig att jag aldrig tvekar att ge dig makten, att lägga mitt liv, min njutning och min lycka i dina händer. Jag är din att göra vad du vill med och jag älskar att få vara din!

Innan vi avslutade samtalet beordrade du mig att smeka mig till orgasm på båten och att skicka bildbevis till dig. Det var en skön och välbehövd orgasm. Det var länge sedan fittan fick någon beröring och den hade längtat! Jag var så våt! Bilderna kommer här:

Du uppskattade bilderna och berättade att du var kåt. Vi gjorde upp planer för att ses snart och det gjorde mig upphetsad bara att diskutera det. Du var inte helt säker på att det skulle fungera för din del, men bara att du ville och verkligen försökte gjorde mig varm i hela kroppen och våt i trosorna…

Du sa att jag fick fantisera fritt om det planerade mötet när jag skulle gå och lägga mig på kvällen, och det gjorde jag. Jag la mig i sängen och fantiserade om hur du kom hit och väckte mig tidigt på morgonen, låste fast mig och satte ögonbindel på mig. Du lekte med mig tills att jag inte kunde stå emot längre. Du satt högt upp på mig och lät mig ta din kuk i min mun. Du trängde in med kuken i min våta fitta och tog mig hårt, men tog sedan av mig ögonbindeln och älskade ömt med mig. Medan jag fantiserade om detta smekte jag mig först bara med händerna, men när jag såg framför mig hur ditt ansiktsuttryck och din blick förändrades så som den gör precis i det ögonblicket när du också släpper kontrollen för en sekund och bara ger dig hän och låter orgasmen komma satte jag den lilla svarta vibratorn mot klitoris och kom tillsammans med dig.

När du hörde av dig på morgonen för att få den rapporten ville du samtidigt veta hur fittan kändes just då och du bad om en bild. Jag var drypande våt efter att ha legat och skrivit ner fantasierna från kvällen innan…


Du bad dessutom om två filmer som du hade beordrat mig att spela in tidigare, men inte krävt in. Den första var en film där du bett om två orgasmer i följd. För att kunna lägga upp den här måste man dock dela den i två.Den andra filmen var från när du beordrat mig att tillfredsställa mig när jag var iväg på ett idrottsevenemang och smet in på toaletten tillsammans med den lilla svarta i en av pauserna. Det var lite spännande att ägna sig åt att få orgasm på film medan det stod en kö av kissnödiga människor på andra sidan dörren… Tur att det alltid går fort med den lilla svarta!


Den förmiddagen sågs vi i jobbet. Plötsligt plingade min telefon till och jag fick order om att ta mig till en viss toalett för att smeka mig till orgasm och skicka bildbevis till dig. När jag var på väg in fick jag syn på dig utanför toaletten. Det gjorde mig kåt att veta att du var så nära och att du visste vad jag gjorde. Jag började smeka mig och knäppte iväg två bilder till dig.- Mmmm… Jag blir hård! Svarade du. Kom nu då, slyna!

Jag älskar att veta att du är hård och med bilden av din hårda kuk i mina tankar nådde jag snart orgasm. När jag tvättat av mig och rättat till kläderna klev jag ut genom dörren och där stod du med ett brett leende. Jag mötte din blick, besvarade ditt leende och sa ”Tack!” innan jag skyndade tillbaka till det jag var mitt uppe i när ordern kom.

Så kom äntligen morgonen då vi förhoppningsvis skulle ses. Jag hade legat vaken stora delar av natten och bara väntat, längtat, hoppats, fantiserat, oroat mig för att du skulle glömma eller få förhinder… När jag hörde din nyckel i låset blev jag både lycklig, kåt och mycket förväntansfull på en gång!

Du kom in till mig där jag låg i sängen och du kysste mig, smekte mig och lät mig röra vid dig. Som jag hade längtat efter dina kyssar och din beröring! Jag var alldeles våt och vred mig av åtrå. Du gick runt sängen och plockade fram handklovar och ögonbindel, och efter en stund var jag helt i dina händer, fullkomligt utlämnad till dig, och jag älskade det. Jag älskar att ligga där och undra vad som ska hända, men inte riktigt veta. Bara veta att oavsett vad du bestämmer, så kommer det att bli underbart och innebära stor njutning.

Jag kände igen mycket från vad vi hade skrivit om de senaste dagarna. Du kysste min mun och mina bröst. Du satt grensle över mig så högt upp att jag kunde ta din härliga kuk i munnen. Du lät floggern ömsom kittla ömsom piska mig och du lät din tunga leka med min klitoris och i mitt sköte tills att jag exploderade mot din mun i en orgasm som var så kraftig att jag såg stjärnor. Du använde en dildo för att ta mig till nästa orgasm. Eller två, va...? Visst penetrerade du mig först med den stora blå gummikuken och lät sedan en vibrator stimulera klitoris? Sedan ställde du dig på knä mellan mina lår och jag njöt av att få känna din styva kuk mot mina lår, runt slidöppningen och sedan äntligen djupt inne i mig. Det var sååå skönt när du vände över mig lite på sidan och drog upp mina ben så att du kom åt att stöta så långt in i mig som det går att komma!

Så drog du dig ur mig en stund och sträckte dig efter kuldildon och glidmedel. Det är en speciell känsla när du dubblar mig. Jag känner fortfarande ett visst obehag just när du för in staven i min anal, men när den väl är på plats och du samtidigt tränger in i min fitta med din kuk och rör dig inuti mig är det så skönt! Och det gör det ännu skönare när jag hör hur du njuter av det.

Innan det gick för dig drog du av mig ögonbindeln och lät mig se njutningen i ditt ansikte. Det finns inget som skänker mig större tillfredsställelse! Och du lösgjorde mig från handklovarna så att jag kunde slå armarna om dig och smeka dig. Jag kysste dig på halsen medan jag slöt dig i min famn och gav efter för ännu en orgasm innan vi sjönk ner härligt svettiga och tillfredsställda i varandras armar.

Vilken underbar morgon!!! Och inte blev det sämre av att jag fick fixa frukost till dig och njuta av både en skön gemensam dusch och en mysig frukoststund tillsammans innan du var tvungen att bege dig iväg till jobbet!

Tack, min älskade herre, både för den fantastiska morgonen och alla de stunder som byggde upp till den. Du är helt underbar, vet du det?

Kommentarer

 1. Hej igen
  Ja har saknat dina uppdatering.
  Som vanligt så har du helt underbara bilder och videos.
  Ja kan inte gå nog av din ljuvliga fitta.
  Ja gillar dina svullna fitta och blygläppar.
  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL