Filmen du glömt att be om... Med dubbelorgasm!

Jag började sent, men telefonen plingade tidigt. Du hälsade mig som din slyna och konstaterade att jag hade en skön sovmorgon framför mig.
- Mmm... 😊 svarade jag.
- Du får ligga och fantisera och leka själv om du vill... men gör du det ska det dokumenteras!

Jag låg och läste en riktigt härlig gammal konversation och berättade för dig att jag redan låg och fantiserade, men utan att röra förstås! Jag önskade att du hade varit hos mig... Drömde om att få smeka din kropp, känna din kuk styvna och vakna till liv, kyssa dig, ta emot din styva lem, få vara den som skänker dig njutning. Inget är mer tillfredsställande än att lyckas ta dig till klimax!

Efter lite småprat lämnade du konversationen för att göra dig i ordning för jobbet. Jag låg kvar i sängen och fantiserade om dig en stund, låtsades att jag låg i din famn, somnade om en stund, vaknade igen... I mina tankar fanns du tätt intill mig och du var lika kåt som jag. Jag fantiserade om hur du tog tag i mig och trängde in i mig, stötte din hårda kuk djupt i mig och tog mig allt närmare orgasm. Jag slog armar och ben om dig och pressade dig ännu djupare i mig när jag kände att orgasmen inte längre gick att hejda.
- Åååhh, jaaa!!! Kom runt min kuk, min älskade slyna! stönade du.

I samband med att jag kom pressade jag dildon djupt i mig och fantiserade om att det var din ståtliga kuk som ryckte till och sprutade mig alldeles full. Jag lät mitt längtande sköte krama dildon, eller din härliga kuk, som jag tänkte mig att det var - och plötsligt gick det liksom inte att hejda, utan så där som det blir ibland när du stannar kvar i mig och mitt inre kramar din sköna kuk, så bara kom ytterligare en orgasm från ingenstans och slog mig med full kraft. Ååååhhh, Gud!!! Så skönt det var!!!

Jag meddelade dig att uppdraget var utfört och gick och väntade på att du skulle be mig att skicka filmen, men det gjorde du aldrig. Jag påminde dig några dagar senare om att du hade en film som väntade, men du har nog glömt bort den... Här kommer alltså den aldrig skådade filmen med en dubbelorgasm... (Jag fick dela upp den på två för att kunna lägga upp den.)

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL