Åååhh, vilken härlig kväll!

Jag var trött så att ögonen gick i kors och orkade inte jobba mer. Jag la mig en stund i soffan under en filt, trots att jag visste att det hade varit en bättre idé att gå och lägga sig på riktigt. Jag önskade att du skulle höra av dig så att jag fick växla några ord med dig innan det var dags att sova. Det var inget särskilt jag ville, men jag saknar våra samtal. Med telefonen i handen slöt jag ögonen och önskade att du var här, att jag vilade med huvudet i ditt knä och att du smekte mig över håret medan du tittade på matchen som jag gissar just då stod på både på din TV och på min. Jag hamnade snart i drömmarnas land, men vaknade med ett ryck när telefonen plingade till...

Det blev lite småprat, och så skickade du mig i säng - med tillägget:
"Och du ska njuta med en dildo innan du somnar och du ska fantisera om vad som hade hänt om jag var där..."

Mmm... Jag älskar att tänka mig dig i vår lägenhet! Mina fantasier började redan medan jag plockade av bordet och satte igång diskmaskinen innan jag gick för att borsta tänderna. Jag tänkte mig att du redan satt i sängen med en stor kudde som ryggstöd och läste en bok medan jag fixade i köket. I min fantasi plingade telefonen till och din bild dök upp tillsammans med texten:
"Sluta städa och kom hit och förför mig!"

Jag log för mig själv och stängde diskmaskinen trots att det fortfarande stod några grejer kvar i vasken. Jag släckte lampan och gick mot sovrummet. Jag stannade till på tröskeln och gav dig ett busigt leende medan jag knöt upp bandet som höll ihop den tunna sidenmorgonrock som var det enda jag hade på mig.
- Challenge accepted, sa jag och mötte din blick.
Du log brett mot mig och i den varma blick jag fick tillbaka fanns både förväntan, upphetsning och kärlek och ömhet. Du la boken ifrån dig på sängbordet och var redo för mig!

Här i verkligheten hade jag krupit ner under täcket tillsammans med min rosa vibrerande kompis, och jag lät den smeka slidöppning och klitoris innan den penetrerade mig.
Medan dildon smekte mitt längtande kön och dess vibrationer fick min puls att öka, min andhämtning att bli tyngre och min fitta att sava fantiserade jag om hur jag kröp upp till dig i sängen. Jag kröp tätt intill dig och smekte din kind. Jag såg dig djupt i ögonen och lät fingertopparna glida ner över din hals och ditt bröst medan mina läppar sökte dina och jag kysste dig djupt och innerligt, lät tungan leta sig in i din mun för att möta din tunga i yster lek och eldig dans. Du besvarade mina hungriga kyssar och tog tag om mig, drog mig intill dig. Jag satte mig grensle över dig och du smekte av mig morgonrocken, som fortfarande hängde löst över mig, och smekte mina bröst. Du knådade dem girigt och knep i mina bröstvårtor, som styvnade av din beröring.

Så lämnade mina läppar dina och begav sig på upptäcktsfärd över din hals, ditt bröst och din mage på sin väg ner mot din styva kuk. Samtidigt lät jag händerna glida över din torso, smeka dig som för att liksom försäkra mig om att du verkligen var här hos mig och njuta av att jag fick lov att röra vid dig, scanna av varje liten millimeter av din kropp för att memorera den, spara den i mitt minne och kunna plocka fram den när helst jag behöver dig.

När mina läppar nådde din kuk och jag tog den i min mun, medan jag sakta smekte förhuden fram och tillbaka, lutade du huvudet bakåt och suckade tungt av välbehag. Jag blev galet upphetsad av att höra och se dig njuta och min fitta var drypande våt.
- Känner du dig förförd, min älskade? frågade jag viskande.
- Ja, älskling! Jag är förförd... hänförd!
Jag tänkte fortsätta att suga din kuk, ta emot din sperma och svälja undan, men du avbröt mig.
- Nu är det din tur att önska. Vad vill du ha? Vilket förspel drömmer du om innan jag låter min hårda kuk tränga in i dig och fylla dig med min säd?
Jag lät tungan virvla en sista gång runt ditt blanka ollon innan jag kysste det lätt och tog munnen från din kuk. Jag öppnade din sänglåda och räckte dig ögonbindel, handklovar och flogger...

Du låste fast mina händer i sängens huvudända och satte på mig ögonbindeln innan du lät mig smaka på floggern. Jag älskar känslan av att inte veta om nästa beröring ska svida eller kittla och du fick mig snabbt till en punkt då jag vred mig och kved av åtrå, bad om att få ta emot din kuk. Men jag fick snällt vänta... Förföriskt och retfullt långsamt lät du först dina läppar och din tunga utforska min kropp. När du kysste mina bröst stönade jag högt av längtan och när din tunga nådde fram till mitt längtande sköte visste min kåthet inga gränser. Du lät tungan tränga in i mig och du slickade, sög, nafsade på min klitoris...
- Åååhhh, älskling!!! Får jag lov att komma?! skrek jag. Måtte du inte säga nej, tänkte jag, för det finns inte en chans att jag kan hindra det nu...
- Ja, kom hjärtat! Explodera mot min mun, mumlade du utan att sluta slicka mig, och jag kom! Ja, herre gud vad jag kom!

När jag kommit mot din mun flyttade du dig upp till mitt ansikte och kysste mig. Sedan drog du av mig ögonbindeln, så att jag fick se dig njuta när du trängde in i mig och lät kuken pumpa i mig. Jag mötte dina stötar och när du deklarerade att du var nära och alldeles snart skulle spruta mig full slog jag benen runt dig och pressade dig ännu djupare in i mig. Jag betraktade med kärlek i blicken ditt ansikte när du nådde klimax. Det är det bästa jag vet att titta på! Det finns inget vackrare än ditt ansiktsuttryck precis i orgasmögonblicket, precis innan du tömmer kuken i mig. Jag stönade av välbehag när jag tog emot din sats och lät fittan krama hårt om din härliga kuk. Så kände jag de välbekanta darrningarna... Mitt inre drog sig samman och krampade runt din sköna kuk och så sköljde orgasmen över mig igen innan du lösgjorde mig från sänggaveln och vi somnade utmattade och skönt tillfredsställa i varandras armar.

Och efter en skön orgasm somnade jag på riktigt också och drömde om att få tillbringa hela natten i din trygga famn.

Tack, älskling, för en riktigt mysig kväll och natt!!! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL