Tack för mig!

Idag kom dagen jag bävat för - min herre gav mig min fulla frihet tillbaka. Jag hade inte bett om någon frihet, min önskan var att få vara hans resten av livet, men så blev det alltså inte.

Samtidigt som han entledigade mig från uppdraget som hans slyna bad han mig att skrota bloggen. Det känns ju helt naturligt på ett sätt - jag skriver för min herre, och när jag nu inte längre har någon herre, när det inte längre finns någon mottagare till min text och det dessutom inte kommer att finnas någon sex att skriva och berätta om, så fyller ju inte bloggen längre någon funktion. Fast på ett annat sätt känns det fruktansvärt... Bloggen var ju mina minnen av de bästa upplevelser jag har haft. Nu tas till och med minnena ifrån mig.

Jag kommer att ta bort bloggen inom kort, för oavsett om han vill kalla sig min herre eller ej, så är det självklart för mig att lyda hans order. Men jag kände mig skyldig att förklara för mina trogna läsare varför jag försvinner, därför har jag börjat med att radera alla inlägg. Inom en snar framtid, när jag tror att mina mest trogna läsare har hunnit se detta meddelande, kommer bloggen att raderas helt och hållet.

Tack för att ni har läst, kommenterat och peppat! Det blev 103 inlägg (104 med detta) och över 90.000 sidvisningar innan allt brakade samman. Jag har tyckt att det har varit skoj!

Kommentarer

 1. Vaaaaa vad har nu hänt?????
  Kommer de inte bli ni två nu eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har varit en turbulent vecka, men jag anar en ljusning. Jag har inte gett upp hoppet. Och jag har fått klartecken att fortsätta med bloggen - hoppas på att hinna lägga upp något innan helgen är slut! Tack för att du alltid läser, kommenterar och bryr dig!

   Radera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 3. NEJ nej nej de kan inte vara sant :( :( :(
  Man kollar in på din blogg flera gånger per dag för å se om det kommit något nytt.
  Jäklar va ja kommer sakna dig !!
  Du är "speciell" på ett mycket positivt sätt.
  / M i norr

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för fina ord! Jag har fått klartecken att fortsätta, så förhoppningsvis hinner jag lägga upp något innan helgen är slut.

   Radera
 4. Tråkigt att du inte vill blogga mer. Har aldrig läst sådan upphetsande och kåta berättelser som de som kommit från dig,för att inte tala om dina filmklipp, mycket väl gjorda. Är det något man blivit kåt av, är att besöka din blogg och se din härliga kropp och din härliga fitta oj, om man hade fått slicka den.... Så snälla, fortsätt att blogga.Du kan ju skriva för din egen del och alla dina följare. Du verkar ju bli kåt av det, du älskar ju sex står det i din presentation. Och du, är det så att du behöver en ny herre så är det nog många som nappat på det erbjudandet ,här har du en.
  Puss och kram
  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att höra att du gillar bloggen! Det gör mig glad! Det handlade aldrig om att jag inte ville blogga mer, min herre sa åt mig att ta bort den. Det gjorde ont att behöva radera alla fina minnen... Men jag har fått klartecken att fortsätta, så förhoppningsvis hinner jag lägga upp ett nytt inlägg innan helgen är slut!

   Radera
 5. läs https://naslud.blogg.se/
  tråkigt med att du ska lägga ner bloggen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Det tyckte jag också... Men...!!! Jag har fått klartecken att fortsätta, så förhoppningsvis hinner jag lägga upp något nytt innan helgen är slut. :D

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL