Sams igen... Vilken härlig dag!!!

Det har väl framgått ganska tydligt att vi varit igenom en smärre kris i veckan. Så är det… Det är turbulent ibland. Du sa igår att det var bra, för det finns ingen gnista om vi inte är i luven på varandra ibland. Jag håller med dig till viss del – men den här gången var det lite för mycket gnista i mitt tycke… Mer skogsbrand än mysigt sprakande gnistor i en värmande öppen brasa liksom. Det påminde mer om Skärselden eller Dantes ”Inferno” än små gnistor från ett stämningsfullt tomtebloss om man säger så. Vi har varit oense förr, och du har varit irriterad på mig förr, men den här gången kändes det inte som om det fanns någon återvändo. Jag var övertygad om att den här gången var det över för gott… Det gör mig oerhört lycklig att du bestämde dig för att inte lämna mig!

Den första dagen efter vårt gräl som jag fick vakna till ett ”God morgon, min slyna!” blev jag rörd till tårar. Vanligtvis brukar det krävas ett ”älskling” för att jag ska reagera så, men just då var det så stort att få vara din igen att du kunde ha kallat mig precis vad som helst, bara du kombinerade det med ordet ”min”.

Du började med att ge mig order om hur jag skulle vara klädd den dagen, och sedan blev det bara bättre och bättre efter hand som dagen gick. Du ringde från bilen medan jag låg kvar i sängen och guidade mig till orgasm över telefon och sedan bad du mig att spela in en film med glasstaven och skicka till dig. Filmen kommer här, uppdelat på två:Bara någon timme senare hörde du av dig igen. Du bad först om en bild på mig, sedan en på min fitta, och sedan ringde du upp med ett videosamtal och bad mig att onanera för dig. Det var oerhört upphetsande att kunna se dig och höra dig medan jag pullade mig intensivt och du tittade på! Det gör mig så fruktansvärt kåt och väldigt stolt att se hur du njuter av mig! Videosamtal är något jag har drömt och fantiserat om, undrat varför vi aldrig utnyttjar när vi befinner oss på olika platser, t.ex. vid resor. Jag hoppas att du också tyckte om det, och att du väljer att höra av dig på det sättet igen någon gång! Jag drömmer om att vid ett annat tillfälle samtidigt få se dig smeka din härliga kuk! Jag blir kåt bara jag TÄNKER på att du gör det… Skulle vara underbart att få se det!


På morgonen hade du talat om för mig att jag skulle ha den lilla svarta leksaken med mig till jobbet. Jag visste inte om det innebar att vi skulle ses, men jag hoppades att det betydde att du skulle komma förbi min arbetsplats. Jag stoppade in den innan jag gick hemifrån och la fjärrkontrollen i byxfickan för att lätt kunna smyga över den till dig om du kom. Tänk… Förr sågs vi oftare i jobbet. Då hade jag den i varje dag, och fjärrkontrollen var i din ägo. Det var så vansinnigt upphetsande att ibland inse att du fanns i bygget innan jag ens hade sett dig för att du tryckte igång den från andra sidan dörren… Trist att den till slut blev utsliten, och att något har ändrats i tillverkningen, så att den nya versionen är nästan likadan, men skiljer sig något från förlagan. Den håller tyvärr inte samma standard, utan den funkar dåligt på avstånd, så det har inte ens varit lönt att ge dig fjärrkontrollen. Jag saknar det!!!

Du hade inte vägarna förbi mitt jobb den dagen, men du hade tydligen planer för hur den lilla svarta skulle användas ändå. Mitt i ett möte plingade mobilen till och jag fick be om ursäkt för att jag hade glömt att stänga av ljudet. Du undrade vad jag gjorde, och när du fick höra att jag satt i ett viktigt möte svarade du: ”Synd! Jag hade tänkt att du skulle gå in på toaletten och leka nu!” Jag tyckte också att det var synd! Jag älskar att få små uppdrag av den sorten av dig!

Planen var att vi skulle ses och prata ut på eftermiddagen. Jag ställde in ett möte med kort varsel för att kunna träffa dig – det fanns inget viktigare för mig än att få träffa dig och reda ut det som skavde mellan oss och förhoppningsvis kunna gå vidare tillsammans. Du hade redan sagt att jag fortfarande var din, att du inte menade att du inte skulle vara min master längre när du kastade ur dig att jag fick min fulla frihet tillbaka, så slynan i mig kände sig hyfsat trygg. Det var värre med älsklingen i mig… Hon behövde få veta var vi stod!

Tyvärr gick våra planer om intet. Du lyckades inte ta dig loss för att ses och på frågan om jag blev besviken svarade jag nej trots att tårarna rann i strida strömmar nerför mina kinder. Jag ville inte göra dig arg igen. Du tycker inte om när jag ställer krav och om jag blir ledsen och besviken tolkar du det ibland som om jag försöker att ge dig dåligt samvete, vilket inte alls är meningen. Jag blir besviken på att vi inte kan ses, men det är absolut inget jag klandrar dig för!

Trots vårt uteblivna möte blev det ändå en väldigt bra kväll! Vi hade mycket kontakt och jag fick vara både slyna och älskling och sötnos. Du förstod att jag var ledsen över att vi inte skulle kunna ses och ”kiss and make up” innan helgen – jag hade behövt den tryggheten innan helgens festligheter på varsitt håll! Jag sa till dig att jag hörde vad du sa och väl egentligen förstod, men att jag ändå hade behövt träffas för att inte bara ha HÖRT, utan även fått SE och KÄNNA att allt var bra. Du gjorde verkligen ditt yttersta för att ändå ge mig den trygghet jag behövde just då. Du talade om för mig att du älskade mig, du bad mig att "snälla, visa dig min fitta", du undrade om jag ville älska med dig, du berättade att jag gjorde dig kåt och att du ville slicka min fitta, du sa till mig att jag skulle vara trygg i att jag var din.

Här är bilden du fick på fittan:


Så drypande våt som den är utav längtan var väl egentligen frågan om ifall jag ville älska med dig helt överflödig... Det finns ingenting i världen jag hellre ägnar mig åt!

Du undrade också hur det var med bloggen, om den var helt raderad eller ännu under nedrustning, och när du förstod att jag tyckte att det gjorde ont att alla vackra minnen togs ifrån mig undrade du om det var möjligt att återskapa inläggen och bad mig att i så fall göra det. Det har jag gjort, och det känns skönt. TACK!

Så gick det ett par timmar utan att vi hördes, och sedan plingade telefonen till igen… Nytt uppdrag: ”Lägg dig i sängen och dubbla dig! Tänk att det är jag! Film och blogg!” Det var bara att lyda! Det är lite meckigt i sängen, för underlaget är för mjukt och vinkeln blir fel om man vill ställa mobilen ifrån sig medan man filmar, och jag hade gärna använt båda händerna till dubblingen, men jag gjorde mitt bästa. När du undrade hur det hade gått förklarade jag det för dig och sa att jag tycker att det är lättare att slappna av med dig, när du fixar det praktiska och jag kan slappna av fullständigt och bara njuta. ”Ja, det ska vara lättare med din master!” svarade du. Du bad mig att skicka över filmen, och det gjorde jag. Jag hade inte hunnit blogga ännu, men fick order om att gå och lägga mig i stället och lägga ut det på bloggen någon gång i helgen, så här kommer det, uppdelat på tre:
Du tyckte att det blev bra, men att jag inte kändes lika kåt som vanligt… Du gör mig precis lika kåt som alltid! Det enda det berodde på var att jag inte var lika avslappnad som vanligt eftersom jag skulle fokusera på att inte staven åkte ut samtidigt som jag skulle använda en hand till att filma. Men jag njöt! Det är klart att jag njöt! Hur skulle jag kunna göra annat efter en så fantastisk dag?! Det var länge sedan jag var så lycklig och blev tillfredsställd så många gånger på samma dag!

TACK, min älskade herre, för en alldeles underbar dag! Jag är glad och tacksam att du bestämde dig för att du ville ha mig kvar! Jag är oerhört lycklig att inte du heller var redo att ge upp om oss!

Kommentarer

 1. Hej igen vad glad kan blev att du/ni är tillbaka.
  Ja gillar ljudet av din våta fitta när du smeker och knullar din ljuvliga fitta med dina olika dildos.
  Hoppas ni kommer i fas igen så ni har ett härligt sexliv tillsammans igen.De skulle varit trevligt att få se en video när ni har träffats och din herre har sprutat din fitta full och sperma rinner ur din vackra fitta.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Ledsen att svaret dröjt - igen!!! Men du är väl van vid detta laget... Och du vet att det inte handlar om att jag inte uppskattar kommentarerna, utan det är helt beroende av när jag har möjlighet att blogga från datorn. Ofta ligger jag i sängen och bloggar från mobilen innan jag somnar eller innan jag stiger upp. Och jag har aldrig datorn med när jag är ute och reser, och vill inte logga in där om barnen är hos mig - lättare att gömma undan mobilen för dem...

   Det gör mig glad att du alltid peppar och vill oss väl! Det känns som om du hoppas att vi ska nå dit jag vill, och det gör mig glad.

   Det lät som en vacker bild du beskrev... Den gör mig kåt! Men jag har svårt att tänka mig att han ställer upp på det...

   Kram

   Radera
 2. Alltså dina blygläppar. Fantiserar jag att slickar dig samtidigt som du leker med din stav//P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj... Tack! Det gör mig glad att jag kan få igång dina fantasier! Hoppas att du hade en mysig stund medan du tänkte på det!

   Radera
  2. Ja det hade jag verkligen :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL