Överraskad med skön morgonsex

Stämningen hade varit lite irriterad mellan oss, så när du hörde av dig på kvällen och kallade mig din slyna igen blev jag både lättad, kåt och glad. Du skickade mig i säng och beordrade mig att låta valfri stav ge mig två orgasmer innan jag somnade. Jag valde den svarta kuldildon av glas - det var länge sedan jag använde den! Redan när jag fick den i handen och kände hur kall den var förstod jag att det här skulle bli skönt! Jag älskar kontraster! Varmt eller kallt - inga mellanlägen! Vissa trivs inte när någon rör vid dem med kalla händer - jag älskar kalla händer mot min kropp så länge jag inte är kall själv, för då är det skönast med riktigt varma!

Du hade bett om bevis, så jag spelade in en film med den första orgasmen.Den andra dokumenterades enbart med ett foto - det är lättare att fota än att filma om man vill ha båda händerna fria för att kunna styra staven med den ena och stimulera klitoris med den andra...Efteråt somnade jag gott medan jag fantiserade om att jag låg i din trygga famn.

När jag vaknade på morgonen frös jag så att jag skakade. Jag ville verkligen inte lämna den varma sängen, så jag låg kvar och låtsades att du låg intill mig, höll om mig, värmde mig...

Jag hade inte varit vaken så länge när jag fick ett "God morgon min slyna!" Det gjorde mig glad och trygg. "God morgon min herre!", svarade jag. Jag skrev till: "Jag fryser. Kom hit och värm mig!", men raderade det utan att skicka det. Jag ville inget hellre än att du skulle komma, men jag ville inte be dig om det. Jag tänkte att du säkert hade mycket att göra och bara skulle känna dig stressad av att höra att jag önskade att du hade haft tid för mig också. Jag hoppades att du skulle skriva något mer! Jag hade satt klockan så att jag skulle ha tid att ligga i sängen och "prata" med dig en stund innan jag var tvungen att gå upp, men till min stora besvikelse kom det inget mer.

Jag låg där och var lite nedstämd över att du verkade helt ointresserad av mig när telefonen ringde och din bild dök upp. "God morgon! Hade det inte varit köer på grund av ett vägarbete hade jag redan varit hos dig, men jag är snart där, så jag hoppas att du har tid att ses en stund innan du måste köra till jobbet!" sa du. Värmen spred sig i min kropp och plötsligt frös jag inte alls längre! Pulsen var hög och kroppen kändes febrig av längtan. Jag låg kvar i sängen och bara väntade på dig...

Så hörde jag dörren låsas upp och du dök snart upp på tröskeln till sovrummet. Hjärtat bultade hårt i bröstet medan du satte på mig ögonbindeln och jag hörde hur du klädde av dig. Plötsligt och utan förvarning klatschade du till min fitta med handen, sedan smekte du mitt bröst med din ena hand och använde den andra för att penetrera mig med den rosa dildon. Du satte igång dess vibrationer. Det var skönt och signalerna hjärnan skickade till min kropp var att knipa ihop benen för att inte bli alldeles överväldigad och komma direkt, men du pressade isär mina ben, öppnade upp mig fullständigt och pushade mig till bristningsgränsen innan du lät mig komma.

När jag hade hade kommit två gånger la du dildon ifrån dig och jag kände hur du tog plats mellan mina lår. Du la ena handen över min hals och tryckte till lite lätt så att jag behövde ligga alldeles stilla för att få någon luft alls. Så lät du kuken glida in i mig och stötte den hårt i mig. Mmm... Underbart att få ta emot din sköna kuk! Du stannade upp en aning och undrade om jag inte tänkte komma fler gånger.
"Jo, gärna! Vill du det?"
"Det är klart att jag vill att du ska komma runt min kuk, min lilla slyna!"
Jag släppte efter och snart krampade fittan runt din kuk. Du fortsatte att stöta kuken i mig, men kom närmare mig med kroppen och jag frågade om jag fick hålla om dig nu. Det fick jag, och jag smekte dig över ryggen och pressade dig nära intill mig medan jag kysste dig på halsen. Du tog av mig ögonbindeln och jag njöt av att se hur min fina, älskade man njöt av mig.

Du drog dig ur mig och vände utan ett ord på mig så att jag hamnade på alla fyra. Du tog tag om min nacke och pressade ut mig i svank och trängde in i mig igen. Jag kom snart igen och samtidigt som min fitta drog sig samman och kramade din kuk så fyllde du den med sperma och vi sjönk ner tätt sammanslingrade för att bara mysa och få ner pulsen innan det var dags att ta en dusch och komma iväg till jobb.

Du stack innan jag var påklädd, och när jag valt klänning muttrade jag lite över att jag inte hittar några stayups i den tjocklek som passar bäst till klänningen... Du har beordrat troslöst och lättkontrollerat ytterligare en vecka och jag skulle aldrig drömma om att fuska. Vad jag vet är det inte planerat att vi ska ses i jobbet de närmaste dagarna, men jag hoppas att din order beror på att du vet något som inte jag vet... Att du kommer att dyka upp på mitt jobb någon dag snart och att du då kommer att vilja kontrollera att fittan är tillgänglig för dig och njuta av det som är ditt. Hur skulle jag lösa det...?! Nöden är ju uppfinningarnas moder, så efter ett kvickt snitt kunde jag använda strumpbyxor och ändå vara lättkontrollerad. Det blev ju inte så dumt...Nu hoppas jag bara att du ska få tillfälle att kontrollera fittan, och kanske belöna min lydighet med en orgasm... eller ännu hellre fylla den med din säd!

Kommentarer

 1. Vilka sexiga trosor som gillar ja verkligen.
  Din andra bild och film mmmm ja blir kåt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Nu har du fått vänta länge på svar igen... Sorry! Men som du förstod, så kom det ju lite annat emellan. Det var lite kaos här ett tag!

   Men precis som vanligt - glad att du hör av dig, och glad att du gillade inlägget!

   Radera
 2. Herre jäv... va du är sexig:-) //P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ledsen att svaret har dröjt, men: Tack! Jag rodnar och ler...

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL