Fantasier om skön sex över tolvslaget på nyårsnatten

Du hörde av dig på nyårsdagens morgon och ställde frågor om kvällen innan. Du berättade att om vi hade firat nyår tillsammans hade du tagit mig flera gånger under kvällen och natten och jag berättade att jag hade älskat att få ta emot dig hela natten och att jag saknar dig. När du besvarade det med att du älskar mig blev jag lycklig och rörd till tårar. Tur att du inte kunde se mig... Tårar är inte din grej! Jag blev varm i hela kroppen och fittan blev våt och längtande. Så deklarerade du att du var tvungen att lägga ifrån dig telefonen en stund, men att du ville att jag skulle smeka mig själv till orgasm medan du var borta och berätta vad jag hade tänkt på när du kom tillbaka.

Självklart var jag ivrig att göra vad du bett mig om! Jag la mig tillrätta i sängen och lät händerna leta sig fram till mitt längtande kön. Högerhandens fingrar lekte kring min våta öppning medan jag använde vänster hand för att smeka klitoris...

Jag fantiserade om att det var jag som fick fira nyår på tu man hand med dig. Fast det bara var vi och vi var hemma var vi väldigt uppklädda och hade ätit gott. Stämningen var romantisk. Du tog min hand och smekte den lätt med tummen. Jag fick drunkna i din blick.

Klockan var 10 minuter i midnatt och du konstaterade att vi behövde göra oss redo för tolvslaget. Du slog upp bubbel i varsitt glas åt oss och jag gick för att ta på mig jackan.
- Den behöver du inte... sa du och smekte den av mig och hängde tillbaka den på sin galge. Du tog båda champagneglasen i den ena handen och fattade min hand med den andra. Du ledde mig in till sovrummet och ställde glasen ifrån dig på mitt sängbord. Du ställde dig bakom mig och drog långsamt ner blixtlåset i min klänning medan du kysste mig lätt på halsen.

Klänningen föll till golvet och du vände på mig och såg på mig. Jag blev varm i hela kroppen av blicken du gav mig. Jag började sakta klä av dig. Jag hängde din kavaj över en stol och knöt upp din slips, men lät den hänga kvar runt din nacke. Jag kysste dig medan jag knäppte upp knapparna i din skjorta och du besvarade hungrigt mina kyssar. När skjorta och slips hade fallit till golvet hade du knäppt upp min bh och låtit den ta samma väg. Jag började knäppa upp din livrem och dina byxor. Jag kände din svällande kuk genom tyget och blodet pulserade i min fitta.

Jag hade fått upp både skärpet, knappen och blixtlåset i dina byxor och ställde mig på knä och smekte dem av dig. Jag kysste dig precis vid linningen till dina boxershorts och fortsatte neråt efterhand som jag sakta drog dem av dig. Så var plötsligt din ståtliga lem fri och jag flämtade till och sträckte mig efter den. Jag smekte din styva kuk med båda händerna och närmade mig den med min mun. Jag lät tungan leka kring ditt blanka ollon och jag njöt av att höra dig stöna av välbehag. Långsamt drog jag förhuden fram och tillbaka medan jag kysste toppen av din kuk. Du smakade gott och jag ville ha mer. Jag tog emot hela ditt praktfulla stånd i min mun och jag sög girigt. Jag ville att du skulle komma i min mun. Ville kunna suga din kuk så att du inte kunde behärska dig utan var tvungen att släppa efter med ett högt stön. Ville att du skulle njuta helt utan att hålla tillbaka.

- Ta det lugnt, älskling! Annars kommer jag... sa du och gjorde en ansats att dra dig ur mig.
- Snälla älskling, bara kom! Jag vill få kyssa din kuk till orgasm. Jag vill höra dig njuta och svälja varje liten droppe säd du ger mig.
- Jag kommer nu, hjärtat! Ta emot mig! sa du och ett gutturalt läte undslapp dig när din kuk ryckte till och din varma sats pulserande sprutades ut i min mun. Jag sög och svalde och sög och svalde... Jag kände underlivet dra sig samman medan du suckade tungt av välbehag och sjönk ner på sängkanten.
- Åååhh, älskling, vad du är underbar! stönade du och smekte mig över håret.

Jag följde efter dig upp i sängen och du drog mig intill dig och smekte mig ömt. Du drog av mig mina spetstrosor och rullade försiktigt av mig mina stayups. Du kysste min mun, min hals, mina bröst och lät samtidigt handen vandra från brösten ner över magen och fram till mitt längtande sköte. Du smekte mig längs låren och stannade till och lekte med min klitoris och kring slidöppningen innan du lät två fingrar tränga in i mig. Jag stönade högt, svankade och mötte dig när du stötte dem i mig. Du kysste min mun medan du bearbetade min våta fitta med fingrarna och jag var snart nära orgasm.
- Kom du, älskling! mumlade du utan att ta läpparna ifrån mina och med en skälvning och ett kvävt stön släppte jag efter och kom runt dina fingrar.

- Tack, älskling! Du är fantastisk! sa jag och såg dig i ögonen medan jag ömt smekte din kind. Du log och jag kunde se upphetsningen i dina ögon när jag lät smekningen fortsätta över ditt bröst och din mage, ner över rumpan och sedan framåt mot din kuk, som styvnade på nytt vid beröringen.

- Vill du ta emot mig igen, min älskade? undrade du.
- Jag vill inget hellre! svarade jag och kysste dig lätt.
- Hur vill du ha mig?
- Jag vill ligga på rygg och känna din kroppstyngd mot mitt bröst. Jag vill kunna slå armar och ben om dig och hjälpa till att pressa dig djupare in i mig och kunna se ditt ansikte medan du njuter.
- Ikväll får du precis som du vill, älskling, sa du och lät din sköna kuk glida in i mig.

Jag stönade av välbehag när du stötte din härliga kuk i mig och jag smekte dig över ryggen och kysste dig på halsen medan jag tog emot dig. Jag slog både armar och ben om dig och pressade min kropp tätt intill din medan jag fyllde mina lungor med din doft.
- Jag älskar dig, sa du och kysste mig.
- Och jag älskar dig, svarade jag.
Det var så skönt att inte ha någon brådska! Vi älskade ömt under kyssar och smek en lång stund innan jag berättade för dig att jag var nära orgasm igen.
- Det är bra, sa du, för jag fyller dig snart med min säd.

Medan himlen exploderade i regnbågens alla färger exploderade vi med en gemensam skälvning och ett vrål av vällust i det gamla årets sista och det nya årets första orgasm.

Skönt avslappnade och härligt tillfredsställda sjönk vi sedan ner till halvliggande bredvid varandra i sängen.
- Gott nytt år, älskling! sa du och räckte mig mitt glas.
- Skål och gott nytt år, min älskade! svarade jag och tog en klunk trots att det egentligen inte behövdes - jag var redan berusad av kärlek och lycka!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL