Sms-sex och dusch med dildo

Jag väcktes av en notis från telefonen. Så fort jag hör den signalen blir jag kåt... Det brukar ju vara du som hör av dig. Framför allt på morgonen. Jag famlade efter telefonen och hoppades att det skulle vara ett porrigt meddelande, att du skulle berätta för mig att du var kåt och ville ha mig, att du skulle beskriva i detalj vad du ville göra med mig...

När jag fått tag i telefonen och lyckats låsa upp den insåg jag att meddelandet inte var det minsta porrigt. Det var inte ens från dig. Besviket svarade jag på de frågor en gammal vän och kollega hade, lovade att höra av mig så att vi kunde ses någon dag och sedan gosade jag ner mig under täcket igen.

Tankarna på dig, spänningen och förväntan när jag trodde att det var du som väckte mig hade gjort mig kåt. Jag låg och fantiserade om dig. Jag får inte röra när du inte har gett order om det, men fantasierna gjorde mig kåt. Jag kände blodet pulsera i fittan och att det blev blött och kladdigt i mina trosor.

Så plingade äntligen telefonen till igen och din bild dök upp... Du berättade att du var vaken, men inte pigg, och att du trodde att min fitta skulle kunna pigga upp dig... Mmm... Barnen sov fortfarande sött i sina sängar bakom stängda dörrar och i mina fantasier låste du upp ytterdörren och smög ljudlöst in i vårt sovrum och kröp ner på din sida av sängen.

Ett nytt meddelande trillade in och fick fittan att sava ännu mer:
"Jag vill känna din våta, varma fitta glida ner över min hårda kuk... Mmm... Så skönt! Se den omsluta hela min kuk... Låta dig rida mig en stund."

Åååhh, trots avståndet kunde jag känna din härliga kuk inom mig och när jag slöt mina ögon kunde jag se framför mig hur du njöt.

Du berättade hur du ville välta över mig på rygg och ta mig med långa, brutala stötar, fylla hela min fitta med din kuk, höra mig njuta... Jag flämtade av upphetsning och kunde inte ligga stilla. Jag tänkte mig att du med ett fast grepp runt mina handleder höll fast mina armar ovanför mitt huvud, och det gjorde mig upphetsad att vara så helt i dina händer, bara njuta och känna hur du stötte kuken hårt i mig. Utan att ens ha rört vid fittan var jag nära orgasm.

Du skrev igen:
"Jag ökar tempot och tar dig ännu hårdare, visar att du är min! 'Vill du komma, älskling...?' viskar jag."

"Ja, snälla... Får jag komma runt din kuk?"

Både beskrivningen av vad du ville göra med mig och det faktum att du kallade mig älskling bidrog till att ta mig ytterligare en bit närmare orgasm och jag kände att det började bli svårt att stå emot.

Så kom äntligen orden jag hoppats på och längtat efter:

"Ja, du får komma runt min kuk. Du SKA komma! Pilla på dig nu, och kom! Kom, min älskling!"

Jag förde handen mot mitt längtande sköte och det krävdes inte särskilt mycket stimulans av klitoris innan jag kände den varma pirrande känslan av orgasmen som sköljde över mig. Jag kände underlivet dra sig samman för att krama om din kuk, suckade tungt av välbehag och bad dig att spruta mig alldeles full. Åååhh, vilken härlig start på dagen!

Jag hade verkligen längtat efter den här typen av konversation och önskar att vi hade kunnat fortsätta hela förmiddagen, men du var tvungen att stiga upp och komma igång med dagens sysslor. Och jag skulle tydligen inte heller ligga kvar och dra mig...

"Upp och duscha nu! Tag med dig den svarta med sugpropp. Låt den knulla dig och lägg videon på bloggen!"

Här kommer den, uppdelat på tre klipp. Först bara mysigt kelande:Sedan bakifrån, med dildon sittande på väggen i duschen:Och avslutningsvis så som jag tycker bäst om, med dildon i handen, så att man är mindre begränsad och mer rörlig:Tack, min älskade herre, för en härlig morgon!!! Både älskling och slyna, både uppdrag och beskrivningar av vad du vill göra med mig... Nästan allt man kan önska sig! Morgonen kunde endast ha blivit bättre om vi faktiskt hade setts på riktigt!

Kommentarer

 1. Detta gjorde min morgon så underbart att se och läsa. Du är underbar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!!! Det gör mig glad både att du känner så och att du tog dig tid att skriva och berätta det!

   Radera
 2. Du är så sexig//P

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL