Äntligen en het kväll tillsammans i vår säng!

Du skulle äta julbord med företaget och hade flaggat för att du ville komma hem efteråt och undrat om jag kunde hämta dig. Jag hoppades, men jag trodde nog aldrig att mina drömmar skulle slå in… Vi har ju diskuterat att du skulle komma på kvällen när du varit ute förr, men det brukar alltid komma något emellan. Jag tänkte att om jag utgår från att du inte kommer, så blir inte besvikelsen så stor sedan när du skriver att du inte lyckades komma loss.

När du satt på bussen på väg till julfesten hörde du av dig. Du gav mig order om 5 st troslösa dygn. Jag stod med jackan på och skulle precis köra iväg och handla och skrev att om jag hade vetat att du skulle iväg just då kunde jag ju ha kört dig till julbordet också. När du fick veta att jag ändå skulle ut och köra bad du mig att hämta dig där du skulle byta buss. Jag slängde av mig trosorna i hallen, kastade mig i bilen och körde långt över hastighetsgränserna för att komma snabbt till dig. Du hann bara sätta dig i bilen innan du kontrollerade att jag hade varit lydig och tagit av mig trosorna… Dina iskalla fingrar mot mitt sköte gjorde mig oerhört upphetsad. Jag var så otroligt våt och hela min kropp längtade efter dig. Du smekte mig till orgasm – flera gånger i rad - medan jag försökte att koncentrera mig på att inte köra ihjäl oss.

”Varför leker inte du med mig?” undrade du plötsligt.
”Jag visste inte att jag fick… Får jag röra vid dig?”
”Ja”, svarade du och förde min hand till din kuk.

En suck av längtan och åtrå undslapp mig när jag kände genom byxorna hur hård du var. Du hjälpte mig att knäppa upp byxorna och ta fram din svällande kuk. Ååååhh, vad jag njöt av att få ta den i min hand och smeka den medan jag hörde dig stöna av vällust. Jag önskar att vi hade haft tid att stanna till så att du hade kunnat tränga in i mig, för Gud, vad jag längtade efter dig, ville ha dig, behövde dig!

Jag var rädd att du skulle ha fått vad du behövde och inte skulle tycka att det var värt besväret att ses efter julbordet också, så när du skrev och frågade om jag var redo att hämta dig för ett möte hemma hos oss blev jag både förvånad, lycklig och oerhört kåt!

Så fort du kommit in i bilen började du smeka min fitta. Du undrade om jag ville komma. Det ville jag naturligtvis på ett sätt, samtidigt som jag ville spara mig tills att vi kom hem – jag hade ju byggt upp en enorm lust medan jag väntat, fantiserat, hoppats och drömt om att du skulle komma hem den kvällen. Men det var lönlöst att kämpa emot. Du vet precis hur du ska göra för att få mig att komma, och orgasmen var snart ett faktum.

När vi hade parkerat tog vi hissen från garaget upp till lägenheten. Du ställde dig bakom mig och lyfte upp min kjol. När du smekte mig och förde upp två fingrar i mig var jag så kåt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag ville bara trycka på nödstopp och låta både tiden och hissen stå stilla medan du tog mig. Det fick dock förbli en fantasi, för snart var vi uppe på rätt våning och vi tog oss raskt in i lägenheten och till sovrummet. Du tryckte bryskt upp mig mot garderobsdörren och jag njöt av att känna hur du dominerade mig – jag älskar när du visar att jag är din!

Snart var alla mina kläder av och du beordrade mig att lägga mig på rygg i sängen. Jag kved av åtrå och kunde inte ligga stilla medan jag såg dig klä av dig.

”Onanera för mig!” sa du. Det finns inte mycket som gör mig så generad som att onanera när någon tittar på… Det känns märkligt att onanera när du är så nära att vi hade kunnat njuta tillsammans i stället… Men å andra sidan så tycker ju jag om att se dig smeka din kuk. Det gör mig upphetsad, så det är kanske inte så märkligt ändå… Du såg på mig medan jag smekte mitt längtande kön och så äntligen kom du fram till mig. Du hade plockat fram ögonbindeln och satte den på mig.

”Vad vill du ska hända nu?” frågade du. Jag visste inte vad jag skulle svara. Hade inte funderat… Ville bara få känna din kropp mot min, få ta emot dig och skänka dig njutning.
”Jag vill att du först knullar mig hårt och sedan övergår till att älska ömt med mig!”
Du klev upp till mig i sängen och la dig ovanpå mig och kysste mig. Du kysste mina bröst och jag stönade högt av välbehag. Så lät du dina läppar vandra vidare ner mot mitt sköte. Åååhh, älskade! När du använder läppar och tunga för att stimulera min klitoris, när din tunga leker kring min slidöppning och du kysser min blygd, då tappar jag all kontroll… Jag vet inte om jag bad om att få komma. Men kom gjorde jag i alla fall… Med besked!

Så kom du upp och kysste min mun igen innan du lät kuken tränga in i mig. Sååå skönt! Jag slog armar och ben om dig och pressade dig nära mig. Jag njöt av att känna din nakna hud mot min, kunna kyssa dig på halsen och bröstet, dra in din doft och berusas av lyckan att ha dig nära mig, i mig, runt mig, i vår säng…

”Vill du komma igen?” undrade du.
”Ja, men jag vill komma tillsammans med dig! Jag vill krampa runt din kuk medan du sprutar mig alldeles full!”
”Kom då nu!” sa du, och så förenades vi i en gemensam orgasm. Efteråt låg du kvar på mitt bröst en bra stund innan du drog dig ur mig och jag njöt i fulla drag… Älskar att ligga så med dig – naken, nytillfredsställd, avslappnad… Bara få vara i din famn, känna dina hjärtslag, fylla lungorna med din doft. Det finns ingenstans jag trivs bättre än i dina armar…

Efter en mysig dusch tillsammans var det dags att köra dig hem. Jag önskar så klart att du kunde ha stannat för alltid, men jag är så oerhört lycklig och tacksam för de stunder jag får med dig!!! Den kvällen kan jag leva länge på! Tack, min älskade herre!

Kommentarer

 1. Så fantastiskt att få ta del av detta äventyr hade gärna sett bild eller film. Dock är inget jag ska fråga om. Men texten gör sig ganska bra i min fantasi oxå;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Ber om ursäkt för att du har fått vänta så länge på svar! Jag kommenterar bara när jag är inloggad från datorn, men jag bloggar oftast från mobilen, så jag är inte inne via datorn särskilt ofta och därför dröjer ofta svaret en aning - men så här länge ska man inte behöva vänta! Jag trodde helt enkelt att jag hade svarat dig. Förlåt!

   Ja, jag har förstått att många läsare föredrar bilder och film - det är ju egentligen texten jag tycker är roligast... Och film på oss tillsammans tror jag knappt blir av. Någon har bett om det förr... Det är ju inte jag som bestämmer, utan min master, och han verkar inte helt sugen på att vara med på filmen själv.

   Jättekul att höra att du uppskattade inlägget! Det gör mig glad att folk läser, och ännu gladare när de läser även de inlägg som inte har bilder eller filmer. Och tar folk sig dessutom tid att skriva en kommentar blir jag jätteglad! Tack!

   Radera
 2. Härlig start på dagen du skriver riktigt bra :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   Måste börja med att be om ursäkt för att du har fått vänta så länge på svar! Jag kommenterar bara när jag är inloggad från datorn, men jag bloggar oftast från mobilen, så jag är inte inne via datorn särskilt ofta och därför dröjer ofta svaret en aning - men så här länge ska man inte behöva vänta! Jag trodde helt enkelt att jag hade svarat dig, och så glömdes det bort. Förlåt!

   Så roligt att höra att du uppskattar mitt skrivande! Tack!!! Jag gillar att skriva - har alltid skrivit mycket, men inte sådant här! Hade aldrig kunnat tro att jag skulle ha en blogg som denna för ett år sedan, men så fick jag order av min herre, och då var det bara att lyda... Jag trodde nog från början att det bara skulle bli text - kände mig inte helt bekväm när jag fick order om att lägga ut bild första gången... Nu känns det OK, men det är fortfarande det skrivna ordet som jag brinner för. Jag målar egentligen helst bilderna med ord.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL