Fantastiskt skön orgasm på film

Efter några jobbiga dagar då vi knappt ens har hunnit höras av var det underbart att äntligen få vara din slyna igen. Och det gjorde mig både kåt och lycklig att du förbjöd mig att träffa en man ur mitt förflutna som hörde av sig och ville ses när han skulle komma till stan några dagar. "Ska jag dela dig med någon ska jag ha full koll på allt och vara med. Du är min kvinna!" sa du. Det gällde ju inte sex, utan bara att gå ut och äta något och prata lite efter många år - men jag har fått inviter av den mannen tidigare och jag älskar känslan av att du vill ha mig för dig själv.

Vi hade bra konversationer hela kvällen igår och jag började äntligen att släppa lite på de tvivel som alltid kommer över mig när vi har sämre dagar. Kontakten var tätare, jag var din slyna igen och du var tydlig med att du äger mig.

Plötligt bad du mig att klä av mig, hämta en dildo och skicka en bild. Jag valde en dildo som jag har speciella känslor för dels eftersom det är du som har valt den och dels eftersom det är den som påminner mest om att ha sex med dig.

Du beordrade mig att låta den knulla mig med långa hårda stötar, "som om det var din herre som behövde nyttja dig och ta ut sin kåthet på dig". Jag gjorde som du sa och jag var dyngkåt! Der var länge sedan du tog mig och jag hade längtat! "Du får komma runt din herres kuk!" meddelade du, och jag exploderade i en skön orgasm.

Senare på kvällen hörde du av dig igen. Du skickade mig i säng med två olika dildos och beordrade två orgasmer innan jag somnade.

Jag valde två dildos med vibrationer. Man blir så härligt utmattad efter sådana orgasmer och somnar så gott, så de är skönast vid sänggång.

Jag var så drypande våt att det var helt galet...Jag förde in den långa av dem i mig och lät vibrationerna massera mitt inre.Så tog jag den lilla svarta och lät den stimulera klitoris.Det krävdes inte lång stund för att nå klimax! Med den längre staven vibrerande mot g-punkten och den lilla med snabba vibrationer mot klitoris briserade jag snart i en skön orgasm.


Jag lät kameran rulla till nummer två, men den hamnade i en tråkig vinkel och filmen blev inte så bra som jag hade hoppats. Att den ändå får vara med här beror på att det var en helt galen orgasm... Efter halva filmen ungefär kommer jag och tror att det är färdigt, när jag plötsligt känner att: "Nej, vänta!!! Håll kvar! Var stilla! Det kommer mera...!" Hela andra halvan av filmen är en lång, utdragen orgasm som till slut bara exploderar i ett fyrverkeri av känslor som väller över mig så att jag inte kan ligga stilla... Sååå skönt!!!


Jag frågade dig om du skulle gå och lägga dig eller om du ville ha meddelande när ordern var verkställd.

"Nej, rapport imorgon, älskling," svarade du.

OK. Vänta, vänta...! "Älskling?!" Jag fick vara din älskling igen!!! Tårar av både lycka och lättnad rann nerför mina kinder medan jag gjorde mig i ordning för sängen och mina två orgasmer. Känslan av att vara din och lyckan över att vara älskad av dig gjorde mig kåt och bidrog starkt till de två fantastiskt sköna orgasmer jag fick uppleva. Tack, min älskade!!! Hoppas att du har sovit gott! Efter en sådan avslutning på kvällen somnade jag lycklig, tillfredsställd och fullkomligt avslappnad. Jag sover aldrig så skönt som när jag fantiserar om att somna i din trygga famn...

Kommentarer

 1. Hej ja har saknat dina uppdateringar.
  De är härligt att höra att du får tillfredsställa dig själv på ett så skönt sätt när ni inte kan träffas.
  Dina bilder är helt underbara som vanligt.
  Din fitta är alltid så fint rakad de gillar jag.
  Ja vill också ha en slätrakad eller en liten tofs kvar om ja ska tycka om att slicka en fitta till orgasm.
  Ja gillar att ligga i en 69:a och slicka sedan smeka tjejen till en sprutorgasm så hon kommer över mitt bröst.
  Puss på din ljuvliga fitta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som vanligt blir jag både glad och lite generad av dina kommentarer... Tack!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL