Ett hett möte på ditt jobb

I fredags skulle jag ta mig till din arbetsplats för ett möte med dig. Det är alltid lite spännande när våra vägar möts på jobbet! Det är oerhört upphetsande att försöka att skjuta undan våra roller som älskande och som master/slyna och försöka att vara strikt yrkesmässiga. Hur man än försöker, så finns laddningen alltid där. Att vara ensam med dig i ett rum gör mig alltid oerhört kåt, även om bordet mellan oss är fyllt av viktiga papper, budgetar som måste hållas och beslut som behöver fattas.

När vi pratade via sms på morgonen skrev du: "Klä dig så att din fitta är lättkontrollerad idag!", så troslös och med stayups under en kort klänning gjorde jag entré på ditt kontor exakt på avtalad tid. Jag var darrig i benen och pirrig i magen - lite nervös för jobbmötet och väldigt förväntansfull inför tanken på att du beordrat klädsel som gjorde mig lättillgänglig och förhoppningsvis tänkte utnyttja det.

Vi satt mittemot varandra i låga fåtöljer och jag kunde lätt ha särat på benen och visat dig min fitta - jag menar DIN fitta - som var oerhört våt och bultade av längtan och förväntan. Men du brukar inte tycka om när roller blandas, så jag tänkte att det var bäst att vara strikt yrkesmässig och vänta på din signal. Du har med ditt kroppsspråk signalerat åt mig att blotta fittan för dig trots att vi har varit flera som suttit i samtal kring det bordet, så det skulle säkert inte vara något bekymmer. Du skulle säkert signalera när du var redo att lämna din yrkesroll och bli min master.

Mötet led mot sitt slut och trots att det var ett bra möte var det med viss besvikelse jag plockade ihop mina grejer för att gå. Du bad aldrig om att få se...

När jag stod och samtalade med en av dina kollegor, som jag känner lite löst från gemensamma konferenser, i vestibulen på väg ut från ditt företag och redo att köra tillbaka till min egen arbetsplats kände jag telefonen vibrera i min jackficka:
"Tack för ett bra möte, men... Jag är lite besviken! Du visade ingenting! Benen i kors hela tiden..."

Jag förklarade för dig hur jag hade tänkt och att jag väntat på din signal. Mobilen vibrerade igen:
"Gå in på toaletten här vid mitt rum. Nu! Ta en bild och lek lite med din fitta..."

Jag sa snabbt hejdå till din kollega och ursäktade mig med att jag nog kvickt skulle låna toaletten innan jag körde tillbaka.

På väg in på toaletten fick jag ögonkontakt med dig och såg att du log förnöjt. Medan jag låste toalettdörren skrev du:
"Mmmm... Våt?"
"Ja!" svarade jag.
"Bra! Du får inte komma, men vara nära... Mycket nära!"
"Jag är nära, men sparar mig till dig!"
"Bra! Då slutar du nu. Kom in och säg hej innan du går!"

Jag gick in på ditt rum och gick bort till dig. Jag blev inte mindre kåt av att se hur du drog tummen över bulan i jeansen... Åååhh, gud så upphetsande att jag kan få din kuk att svälla på det viset! Just då fanns det ingenting jag hellre ville göra än att gå bort och låsa dörren, knäppa upp dina jeans och släppa fram din styva kuk, gå ner på knä mellan dina lår, där du satt skönt avslappnad och tillbakalutad i din kontorsstol, ta din härliga kuk i min mun och höra dig njuta... Jag ville kyssa din kuk, dra förhuden fram och tillbaka med mina händer medan jag lät läppar och tunga leka, retas, kyssa, suga... Jag ville ta emot hela din kuk och bearbeta den med min mun tills att du med ett kvävt stön ryckte till och fyllde min munhåla med din varma säd.

Åååhh, min älskade... Jag blir alldeles kåt bara av att ligga här och skriva om det!

Jag hoppas på att hinna skriva snart igen! Ligger fortfarande lite efter i bloggandet och har ytterligare två mysiga möten med het sex att berätta om innan jag är ikapp...

God Jul så länge - både till dig och dem som läser! Vi hörs snart igen!

Kommentarer

 1. Ja blev kåt bara att läsa de ler.
  Hoppas du får några hårda paket idag.
  God jul

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ledsen att det har tagit tid att svara - nu får man väl i stället önska God fortsättning! Hoppas att du haft en skön jul- och nyårshelg och att tomten var snäll och gav dig allt du hade önskat dig!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL