"Du får leka, men inte komma - Jag vill ha dig drypande kåt tills vi ses!"

Telefonen plingade till betydligt tidigare än den brukar och displayen lystes upp av din bild tillsammans med texten:
"God morgon, min älskade slyna!'

Jag blev lycklig, varm och kåt. Hur du väljer att hälsa på mig på morgonen har stor betydelse för hur min dag kommer att bli. Dagar då jag måste kliva ur sängen utan att du har hört av dig är jag orolig att du har tröttnat på mig och är fruktansvärt lättirriterad. Skriver du "God morgon, min slyna!" känns allt lugnt och tryggt och som vanligt. Är jag inte din, utan enbart slyna, så grubblar jag över vad jag har gjort som har lett till att du inte vill kalla mig din. Men när dagen inleds med att du kallar mig älskling eller min älskade... Åååhh, så lycklig jag är då! Jag skuttar ur sängen med ett leende på läpparna även om det är tidigt och jag är trött. Jag möter dagen, mina arbetsuppgifter och alla jag träffar med ett stort leende och positiva tankar. Om så hela världen skulle rämna runtomkring mig finns det ingenting som kan tvätta bort det leende du har placerat på mina läppar genom att tala om för mig att du älskar mig! Vad som än sker under dagen, så vet jag säkert att det kommer att bli en bra dag!

Du undrade om du väckte mig och jag svarade att det gjorde du - och det tycker jag om! Jag älskar att bli väckt av dig! För även om det sker över telefon, så fantiserar jag om att du ligger här bredvid mig och att telefonens pling egentligen är dina händer som sträcker sig efter min kropp, din hud mot min som får det att pirra i magen av längtan och förväntan.

"Ja... idag hade jag nog bara dragit dig intill mig och trängt in i dig utan förvarning. Bottnat dig med hela kuken. Vaknade med ett jävla stånd efter att ha drömt om dig..."

Ditt svar gjorde mig upphetsad och jag bad dig att berätta mer. När du hade berättat vad du mindes av drömmen talade du om för mig att du skulle stiga upp, men beordrade mig att ligga kvar i sängen och smeka fittan mjukt hela tiden tills att du hörde av dig igen. Men jag fick inte komma!

Jag tänkte mig att jag låg bojad, bunden och blind - helt utlämnad till dig. Min njutning helt i dina händer... Jag älskar det!

Du lekte med mig - drog ut på det, var förföriskt långsam... Retfull! Du smekte mig så långsamt och lätt att jag inte kunde avgöra om det var alldeles underbart eller helt outhärdligt.

Dina fingrar rörde sig fjäderlätt från midjan över revbenen upp till mina bröst. Du knådade dem lätt och lät tungan leka med mina bröstvårtor. De styvnade när du kysste dem och jag suckade tungt av längtan.

Du lät dina kyssar täcka hela min kropp på din vandring från brösten över magen ner mot mitt längtande sköte.

Telefonen plingade till och det trillade in ett: "Nå?"

Jag svarade med ett kort filmklipp:Du ville veta vad jag fantiserade om och jag berättade:
"Jag tänker att det är du som leker med mig sådär outhärdligt långsamt. Retfullt. Förföriskt.
   Jag är bojad, bunden och blind och kan inte göra ett dugg för att påskynda det... Men vill ha dig. Nu!!!
   Trots att jag inte ser dig kan jag känna att du ler åt min otålighet medan du fortsätter att retas.
   Jag längtar efter kyssar! Vill att du kysser min mun, min hals, stannar till vid nyckelbenet, kysser mina bröst. Jag vill kyssa din mun din torso, din kuk... Ååååh, vad jag vill kyssa din kuk!!!"

Du bröt in i berättelsen:
"Jag vill kyssa mig ner till din fitta... slicka den noga och intensivt. Nafsa på din klitoris. Känna dig njuta!"
"Mmm... Så skönt! Jag stönar högt när jag tänker på det! Fast jag blir så okontrollerad när du gör det... Jag har svårt att hålla mig!" svarade jag.

"Är du våt?" undrade du.
"Ja, mycket! Är du hård?"
"Ja. Det skulle vara så skönt att ta tag i dig. Trycka in hela kuken i dig. Se på dig! Stanna upp och kyssa dig! Ta för mig av min kvinna!"

Du berättade att du tänkte gå och runka medan du tänkte på hur min fitta omslöt din hårda kuk, men jag fick inte lov att leka. Du ville inte att jag skulle komma, för du planerade att komma hem efter jobbet och du ville ha mig så här drypande kåt ända tills dess.

Jag njöt av att veta att du smekte din hårda, ståtliga kuk och tänkte på mig! Jag fantiserade om att jag var hos dig, att jag kunde se dig leka, att jag fick sträcka ut handen och röra vid dig, att jag fick smeka din kuk, att jag kunde få dig att stöna högt av längtan och åtrå.

När du berättade att du kom och att du i dina fantasier gjorde det i min fitta drog sig mitt inre samman som för att krama om din kuk, krama ur den din säd och ta emot den.
"Du är så jävla fin..." skrev jag. "Jag längtar efter dig så att jag får träningsvärk i underlivet!"

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL