Ett hett nattligt möte i baksätet på min bil


Nu ligger jag efter i bloggandet igen… För mycket både på jobbet och hemma! Men vi har hunnit med några riktigt sköna stunder sedan jag skrev sist i alla fall…

Som häromdagen, när du var på AW med några kollegor... Jag satt hemma med barnen, och det gjorde mig både kåt och glad att du tog dig tid att höra av dig, trots att du var ute. Du sa att du skulle vilja komma hem till mig när du hade varit ute, men eftersom jag hade barnen var det en omöjlighet. Jag sa till dig att jag kunde köra dig hem efteråt, men trodde nog aldrig att det skulle bli så. Jag har sagt det till dig förr, men du har aldrig tagit emot erbjudandet tidigare.

Det hann bli ganska sent, och jag trodde inte att du skulle höra av dig vid den tiden. Jag hade gett upp hoppet om att få en mysig stund med dig i bilen – få prata med dig på tu man hand en liten stund, kanske få känna din hand på mitt lår, en lätt kyss innan jag släppte av dig… Men så plingade telefonen till:

”Vaken?”

”Ja”

”Vill du köra mig? Var ärlig!”

”Självklart!”

Om jag ville?! Det var väl klart att jag ville! Jag skulle väl ALDRIG tacka nej till en liten stund ensam med dig, även om det inte tar så lång tid att köra hem till dig.

Bara några minuter senare plockade jag upp dig utanför puben där du och dina kollegor suttit och druckit öl. Jag hade hoppats på en hand på låret, men när du förde upp handen under min klänning och smekte min fitta och sedan lät två fingrar tränga in i mig gjorde du mig så upphetsad att jag höll på att köra av vägen. Du skulle visa vägen och tala om när jag skulle svänga – och plötsligt befann vi oss helt nära det ställe där vi brukar ses om vi behöver ses i bilen. Du undrade om jag ville stanna till på vårt ställe en stund…? Det ville jag gärna! Jättegärna!!!

När vi hade parkerat förflyttade vi oss till baksätet. Jag var så jävla kåt, så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen! Medan vi körde var jag din lilla slyna och du klatschade till mig på insidan av låret så att din hand i flera dagar satt kvar där, som ett kvitto på att jag är din, men när vi väl hamnat i baksätet var du inte så dominant som du brukar, utan du kysste och smekte mig ömt, och när jag frågade om jag fick röra vid dig också svarade du ja. Jag knäppte ivrigt upp dina byxor och frigjorde din svällande kuk. Pulsen ökade och min andhämtning blev tyngre. Blotta anblicken av den fick mig att kvida av längtan och åtrå. Jag smekte din hårda kuk medan du smekte mina bröst och min fitta, samtidigt som du kysste mig hungrigt.

”Kom här, älskling!” sa du och jag sparkade av mig skorna medan du la mig på rygg och sakta trängde in i mig. Vi älskade ömt under kyssar och smek och det gjorde mig alldeles varm i hjärtat att du var så öm och kärleksfull mot mig. Jag blir ännu kåtare då… Det dröjde inte länge innan jag behövde be om att få komma. Du fick mig att hålla mig en liten stund, men snart krampade mitt underliv skönt runt din kuk och du fyllde mig med din säd. Sååå underbart skönt!

Ja… Trångt och lite bökigt, men en oerhört mysig stund! Det var liksom inte bara råknull, utan det var hångel och kyssar – och jag ÄLSKAR kyssar… Och jag var din älskling. Jag mår så himla bra när jag får vara det! Dessutom satt vi kvar länge och gosade efteråt. Ett riktigt, riktigt bra möte helt enkelt. Jag blir helt våt när jag sitter och tänker tillbaka på det...

När jag undrade om det var dags att rulla vidare var du både trött och berusad.

”Kör hem mig till oss och bädda ner mig i vår säng!” svarade du.

Men du blev plötsligt nykter när jag sa: ”OK!” Du förklarade att du hade tyckt att det var väldigt mysigt, men att det ju inte gick… Typiskt! En natt med dig hade varit en dröm som slog in… Fast stunden jag fick var verkligen inte illa den heller! Det gjorde mig oerhört lycklig att du hörde av dig, att jag fick mer tid med dig än jag hade vågat hoppas på och att du dessutom var så kärleksfull och överöste mig med ömhet, kärlek och massor av kyssar.

Tack, min älskling! Du är fin! Du gav mig verkligen precis vad jag längtade efter och behövde!

(Med lite tur hinner jag med ett inlägg till innan det är dags att gå och lägga sig, annars kommer det någon av de närmaste dagarna - helgen har varit för bra för att lämna utan att berätta om den!)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL