Vilken underbar överraskning!

Det skulle bli skönt att komma bort över höstlovet och underbart med lite sol och värme, men samtidigt jobbigt att befinna sig flera hundra mil ifrån dig.

Jag klev ur sängen i fredags och var helt övertygad om att jag inte skulle få se dig innan jag åkte... Jag skulle resa på söndagen. På lördagen visste jag att du var upptagen hela dagen. Och på fredagen skulle barnen komma till mig på eftermiddagen och det var inte en sådan morgon då det fanns förutsättningar för ett möte innan jobbet eftersom både du och jag skulle ha tidiga möten. De morgnar då jag är utan barn och dessutom har möjlighet att komma senare till jobbet gör jag alltid mig redo fall i fall... Jag bäddar upp din sida av sängen också och stiger upp tidigt och rakar benen och borstar tänderna och lägger mig sedan i sängen igen och ligger kvar tills att alla chanser att du ska komma är borta. Men några sådana förhoppningar hade jag alltså inte i fredags. Jag klev ur sängen och hoppade in i duschen och stod där och tänkte på dig. Det gjorde mig ledsen att behöva resa iväg utan att ha träffat dig. Jag behövde din beröring. Jag behövde din ömhet och närhet. Jag behövde få vara din älskling. Jag blir alltid orolig när jag ska resa bort, särskilt om jag ska flyga, och behövde bekräftelse på att du älskar mig för att känna mig trygg när jag skulle åka...

Jag hade just klivit ur duschen och stod naken på badrumsgolvet när jag hörde en nyckel i låset. Jag tänkte att det måste vara något av barnen som skulle hämta eller lämna något innan skolan och stack ut huvudet för att se vem det var... Vilken underbar överraskning! Där stod du, min älskade, och log mot mig... Jag blev varm i hela kroppen! Oftast hör du av dig och berättar att du är på väg, och att du dök upp oanmäld gjorde mig både överraskad, lycklig och kåt.

Ingen av oss hade mycket tid, men en kort stund skulle vi i alla fall hinna njuta av varandra. Jag utgick från att du tänkte ställa mig mot väggen eller bordet och ta mig snabbt bakifrån och rusa vidare, men du ledde mig in i sovrummet och sa åt mig att lägga mig i sängen. Du stod vid fotändan och betraktade mig där jag låg och vred mig av åtrå och längtan efter dig.

- Vad tycker du att jag ska göra med dig?

Hmm... Skulle jag själv få välja? Och skulle jag då föreslå vad jag trodde att du ville ha, eller skulle jag våga be om det jag själv önskade mest av allt, när jag nu visste att det var sista gången vi sågs innan resan...?

- Jag vill att du ÄLSKAR med mig! Jag vill bli kysst och få lov att hålla om dig, smeka dig, säga att jag älskar dig...

- Menar du så här, älskling? sa du och kröp upp till mig i sängen och gav mig precis allt det jag önskade... Du såg mig i ögonen och trängde in i mig, du kysste mig, rörde dig med långa, djupa stötar i mig och sa till mig att jag fick komma precis när jag ville.

- Ååååh, älskling!!! utropade jag innan jag slog armar och ben om dig, pressade våra kroppar närmare varandra, kysste dig på halsen och kom runt din kuk.

Du drog dig ur mig och vände på mig så att jag stod på alla fyra i sängen, och så lät du din praktfulla kuk äntra min våta fitta på nytt. Jag mötte varje stöt och kände hur jag närmade mig klimax igen. Jag njöt ljudligt och älskade att höra dig också njuta. Jag berättade för dig hur underbart det var och att jag älskar att känna dig i mig, över mig, runt mig...

- Åååhh, älskling, du är så jävla skön! utbrast du. Nu tänker jag fylla dig med min sperma!

Med ett grymtade läte tömde du din sats i mig och jag stönade högt och lät orgasmen komma samtidigt som jag tog emot den.

Efteråt fick vi båda bråttom till jobbet, men oj, vad det var värt att missa frukosten och behöva småspringa till bussen mot att ha blivit både kysst och älskad med och därför kunna sätta mig på planet nu i morse och känna mig lugn, trygg och harmonisk när jag reste iväg...

Du har dessutom varit riktigt mysig i den kontakt vi har haft nu idag sedan jag kom fram. Du har både berättat att du saknar mig, varit härligt dominant och gjort tydligt att du äger mig i dina kommentarer, berättat att du ville knulla mig och beordrat mig att spela in en film där jag njuter av att tänka på hur du använder mig och skicka till dig... Det var mysigt, men tyvärr visar den för mycket för att det ska gå att lägga den här.

Tack, min älskade herre för att du läser av så väl vad jag behöver och är så mån om att ge mig det! Jag är så lycklig att jag har dig!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL