Vilken härlig start på helgen!

Både du och jag har fruktansvärt mycket på jobbet just nu, vilket innebär att det knappt finns tid att tänka på sex... Det finns inget utrymme för kåta konversationer och porriga uppdrag. Vi har inte tid att ses, och även om vi hade haft det, så har jag barnen just nu, vilket innebär att det är svårt att hitta en plats att ses på. När jag känner så blir mitt behov av ömhet och närhet enormt! Jag behöver få vara din älskling och ibland känns det som om varken mat eller sömn ger mig någon energi - som en mobil som behöver läggas på laddning behöver jag en stund i dina armar. Det finns inget som ger mig mer hopp, tro, energi, mod, lugn och harmoni än när du sluter mig i din famn. Om du dessutom kysser mig, kallar mig älskling eller säger att du älskar mig finns det ingenting jag inte skulle klara av. Men tyvärr är vi helt olika där... Den typ av ömhet som jag behöver när jag har det tufft är det absolut sista du tänker på när du har det hektiskt.

Jag har varit nedstämd och saknat dig och din närhet något helt enormt de senaste dagarna. Häromdagen åkte jag till en av våra mötesplatser och bara satt där i regnet och fantiserade om att du skulle ha tänkt på mig och dyka upp i din bil utan att vi hade bestämt det. Det kom en bil, men det var inte du. Föraren såg inte helt nöjd ut med att jag stod parkerad där... Undrar om jag grusade hans planer för ett möte likt de vi brukar ha där...? Insåg att du naturligtvis inte skulle dyka upp utan att vi avtalat det. Du är logisk, rationell och praktisk. Det är jag som är drömmande och nostalgisk och gör sådana saker. Men jag hoppades att du skulle skriva i alla fall... Det var den tid på dygnet då du ofta gör det. Jag tänkte på dig, på oss, på de möten vi haft där jag nu satt ensam - och längtan växte inom mig. Begäret vaknade, och när telefonen plötsligt plingade till blev jag alldeles våt... Men bara tills jag hade läst meddelandet, som var från en kollega som ville snacka jobb...

Jag gav upp och körde hem igen och insåg att det nog skulle dröja tills vi sågs... Utgick ifrån att din stress skulle omöjliggöra möten under arbetstid och dessutom innebära att du inte hade tid och lust för heta konversationer heller, och att helgen skulle vara körd eftersom jag har barnen.

Vet inte om överraskningsmomentet att du hörde av dig och ville ses trots att jag hade förlikat mig med tanken att det inte skulle ske gjorde det ännu större, för åååhh, vad du gjorde mig glad igår...

Jag hade en sprängande huvudvärk och hade bestämt mig för att gå hem och lägga mig en halvtimme på sängen och jobba hemifrån på eftermiddagen. Vi hade sms-kontakt eftersom jag hade bett dig om hjälp i ett ärende. När jag tackade för din hjälp svarade du skämtsamt:

- Ja, visst är jag duktig?
- Mycket 😉
- Hmmm...
- Hmmm...? Jag var inte det minsta ironisk. Du vet att jag tycker att du är duktig - på väldigt många olika saker...
- Nä.
- Vet du inte...? Då har jag varit otydlig. Jag ska visa dig min uppskattning en dag...
- Idag?
- Gärna!

Sedan följde en diskussion kring var vi kunde ses på lunchen. Jag hade barnen, men de var ju i skolan och borde inte komma ännu på ett par timmar... Det slutade med att du bad mig att gå hem och ta på mig något lämpligt...

Tio minuter senare tog jag emot dig här hemma hos oss endast iförd en tunn sidenmorgonrock.

Du behövde din slyna... Du beordrade mig att hoppa upp i sängen och sedan drog du isär morgonrocken och särade på mina ben. Jag var våt och kände hur blodet pulserade i fittan. Jag längtade efter dig!

- Tycker du att jag ska ta dig?
- Hemskt gärna! Det skulle göra mig glad om du ville det!

Du drog dig bort från mig och började klä av dig. Jag tittade på dig med hungrig blick och begäret växte i mig, gjorde min andhämtning tyngre och gjorde det svårt att vara stilla...

Så klev du äntligen upp till mig i sängen och satte dig på knä mellan mina lår och la mig ner på rygg. Jag stönade högt när du gned din kuk kring min slidöppning innan du styrde den in i min våta, varma, längtande fitta. Jag mötte varje stöt och det dröjde inte länge innan jag var tvungen att be om att få komma runt din kuk. Det fick jag, och med ett högt stön av välbehag slingrade jag benen runt dig för att pressa dig så djupt in i mig det går att komma och sedan drog sig mitt inre samman i spasmiska kramper runt din kuk.

När orgasmen sköljt över mig tog du tag i mitt ena ben, sträckte det och pressade det uppåt och la det längs sängen. Denna gymnastiska övning gjorde att du kom ännu djupare in i mig och det var så skönt att jag kved av lust och välbehag. Det var dessutom oerhört upphetsande att höra och se hur du njöt! Ååååh, vad jag älskade att kunna betrakta ditt ansiktsuttryck när du närmade dig klimax och sedan fyllde mig med din sperma. Jag älskar att kunna och få lov att tillfredsställa dig. Jag blir kåt bara jag tänker på det... Fittan är våt och jag känner hur det pulserar i den nu medan jag ligger här och funderar över gårdagen, skriver om det och önskar att du ska vakna och höra av dig.

När du hade tömt dig i mig stannade du kvar i mig en stund och bara betraktade mig. Jag njuter när du ser på mig med sådan blick. När jag har fått tillfredsställa dig och du är nöjd med mig.

Du hade knullat mig som din slyna, utan varken kyssar eller smek, och även om jag var sexuellt tillfredsställd hade jag fortfarande ett själsligt behov av ömhet och närhet. Jag mötte din blick och frågade försiktigt:

- Får jag hålla om dig?
- Nä, varför skulle du få det?
- För att jag behöver det...?

Du såg mig djupt i ögonen och du förstod.

- Ja, håll om mig.

Efteråt stannade du dessutom kvar och drack kaffe och åt kanelbulle innan du behövde skynda tillbaka till jobbet. Jag vet inte om du förstår hur lycklig sådant gör mig - att du inte bara kommer förbi för att bli sexuellt tillfredsställd, utan att vi har det andra också - fika, mys, prat om vardagen, bara trivas i varandras närhet... När du kysst mig lätt och försvunnit ut genom dörren lutade jag mig mot den och sjönk ner på golvet och satt där en stund och bara funderade över hur otroligt mycket jag älskar dig och hur fantastiskt lycklig du gör mig...

Tack, min älskade herre, för en helt underbar inledning på helgen!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL