Njutning på film... Kom med tips till nästa!

Bloggen har inte använts så flitigt på sista tiden - Vi har båda otroligt mycket på jobbet just nu, och det har helt enkelt inte funnits tid och möjlighet.

För snart en vecka sedan skrev min mest trogne läsare att han började tröttna på bloggen. Jag träffade dig för ett kort men alldeles underbart möte i baksätet på din bil samma eftermiddag. När vi satt och pustade ut efter skönt och oerhört intensivt sex betraktade du mig och undrade vad jag funderade på. Jag berättade om kommentaren och frågade om det inte var lika bra att lägga ner bloggen helt. Du var väldigt tydlig i ditt svar. "Nej! Vi skapade bloggen som en krydda till vårt sexliv, för att vi skulle njuta av den. Om andra ville läsa var det ren bonus. Vi njuter fortfarande av den, även om vi inte hinner uppdatera den lika ofta, och vi håller på så länge den fyller en funktion för oss."

Varje morgon ligger jag kvar så länge det bara går i sängen och hoppas på att du ska hinna skriva God morgon till mig och kalla mig älskling eller slyna (helst både och!) och kanske ge mig något porrigt uppdrag eller göra mig kåt genom att berätta för mig vad du skulle vilja göra med mig om vi hade vaknat i samma säng innan jag måste stiga upp. Hela dagen blir så fantastiskt mycket bättre med en sådan start... Jag drömmer ju om att få vara din helt och hållet. Få somna och vakna i din famn varje morgon och kväll. I nuläget är att bli väckt av ett God morgon-meddelande från dig eller att få ett God natt-meddelande när du är redo att krypa ner i sängen det närmaste jag kan komma.

Igår blev jag till slut tvungen att ge upp utan att du hade skrivit God morgon. Det är olikt dig och jag funderade mycket över varför. Var du arg på mig och ville straffa mig eller var du iväg och utan möjlighet att skriva? När du hörde av dig på eftermiddagen och berättade att du inte hade gjort något särskilt, utan bara slappat, kände jag ett styng av besvikelse. Jag kom fram till att jag kan ju inte ligga naken och kåt och bara vänta medan du inte gör något särskilt, utan bara inte känner för att höra av dig, så i morse steg jag upp tidigt och klädde på mig för att ta en promenad vid havet i stället för att ligga och sukta efter meddelanden som kanske aldrig skulle komma. Jag hann bara tänka den tanken och börja klä på mig innan du skrev: "God morgon min slyna!". Jag blev lycklig och varm i hela kroppen och när du konstaterade att du ville ha en film där jag njöt fullt ut åkte kläderna av igen... Promenaden kunde vänta! Jag ville hellre få njuta med dig!

Alldeles tyst smög jag mig in i badrummet och la mig på en handduk på golvet tillsammans med min rosa kompis. Det gällde att vara knäpptyst eftersom mitt ena barn var vaket och rörde sig runt i lägenheten medan han gjorde sig i ordning för tidig match. Det var skönt att få njuta och det blev en lång film, vilket inte spelade någon roll eftersom det funkar att skicka till dig ändå... Men det var inte läge för dig att  ta emot den just då när den var klar. Du hörde av dig senare och bad mig att lägga den på bloggen och samtidigt fråga läsarna om de har några bra tips och idéer till nästa film? (Så hojta till om ni önskar något särskilt! Jag lovar inte att jag lyckas genomföra det, men det är ju fritt att önska och jag får förhoppningsvis bra tips.)

Filmen var för lång för att lägga upp hel. Jag blev tvungen att klippa den i tre delar. De kommer här!


Efter en dag med tät kontakt, då jag fått både God morgon- och God natt-meddelanden, då vi fört många djupa, ärliga och givande diskussioner, då du kåtat upp mig genom att tala om för mig vad du skulle göra med mig om vi hade möjlighet att ses, en dag med uppdrag och då du vid flera tillfällen poängterat att jag är din somnar jag gott med ett oerhört nöjt leende på mina läppar... Tack för en härlig dag, min älskade! Du gör mig sååå lycklig!

Kommentarer

 1. Hej och tack för att ni uppskattar att ja läser och skriver på er blogg.
  Ja gillar såklart att läsa om era möten och dina filmer och sådant du gör.
  Mmmmm som vanligt blir ja kåt av dina filmer.
  Ja drömde mig bort lite i morse när ja läste ert inlägg.
  Tänk att få komma in på toa när du hade legat där och smekt och knullat din ljuvliga fitta med din dildo och runkat min hårda kuk och sprutat över din sexiga kropp samtidigt som du kom i din härliga orgasm.
  Och sedan hade du sugit min kuk ren från min sperma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag uppskattar att du läser och tar dig tid att kommentera! Och det var kul att du delade med dig av din fantasi!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL