Härlig dag med många orgasmer, en del på film...

Vilken härlig dag!!! Den har innehållit nästan allt jag önskar, förutom att vi inte haft chansen att ses på riktigt...

Du hörde av dig och sa "God morgon!", jag fick vara både älskling och slyna, du sa att du älskar mig, du berättade dina våta drömmar och vad du skulle vilja göra med mig och dessutom fick jag uppdrag att utföra på jobbet idag... Jag skulle ha en dildo med mig och med hjälp av den ta mig till 3 st orgasmer vid olika tillfällen under dagen. Minst en av dem skulle filmas.

Det var nervöst och väldigt upphetsande att ta sig in på toaletten med en dildo och tillfredsställa sig själv medan man hoppades att varken vibratorn eller de ljud jag inte kunde låta bli att ge ifrån mig när njutningen var som störst skulle höras ut. Den toalett jag hade planerat att använda eftersom den är mer avskild än övriga visade sig vara avstängd och det var mycket folk i omlopp, så det gällde att vara snabb och diskret.

Jag valde att filma den första. Den var sååå skön!!! Den första är oftast bäst tycker jag. Jag plockade fram den lilla svarta, satte mig på toalettstolen, kasade upp klänningen och tog av mig trosorna. Sedan lät jag ägg-vibratorn stimulera såväl min blygd som klitoris medan mobilen fångade på film hur jag skälvde när orgasmen sköljde över mig och hur mitt underliv drog sig samman i kramper som för att krama din kuk tills att den sprutade mig full av din säd.

Efter ytterligare två orgasmer på jobbet, ett telefonsamtal när du var på väg hem från ditt jobb och härligt kåta diskussioner över sms när vi båda var hemma bad du mig att skicka filmen. Det gjorde mig både stolt och glad att höra att filmen gjorde dig kåt. Jag blev oerhört kåt av att höra dig berätta hur hård din kuk var och hur du ville tränga in i mig med den. Vi var dock överens om att filmen kunde avslöja för mycket och att den därför inte kunde läggas på bloggen...

Vilken tur för mig att du ville ha film på bloggen ikväll, trots att inte den jag hade spelat in fungerade... Det innebar ju nämligen att du beordrade ännu en orgasm! Jag passade på att krypa upp i vår säng när jag var ensam hemma eftersom båda barnen var iväg på träning. Jag fantiserade om att du var där med mig och tänkte mig att ägg-vibratorn jag hade i handen egentligen var din tunga, som lekte kring mitt sköte och kysste min klitoris. Jag fantiserade om hur du slickade min fitta och snart var orgasmen nära... Då tänkte jag att du trängde in i mig med kraft och lät mig explodera i en kraftig orgasm runt din praktfulla kuk.

Filmen kommer här, uppdelad på två.

Nu blir det sängen. Jag ligger och fantiserar om att ha dig här hos mig... Med lite tur dröjer det inte så länge... Håll alla tummar för att vi ska få till ett möte imorgon! Jag längtar så efter dig, älskling!!!

Kommentarer

 1. Helt underbar video som vanligt.
  Din fitta är så ljuvlig att titta på.
  Min fantasi skenan när ja ser dig leka med dildo mellan dina svullna blygläppar.
  Ja kan tänka mig att du gillar när din master gnider sin kuk mellan dina ljuvliga blygläppar?
  Ja skulle vilja se den ljuvliga fitta i ett par stringtrosor framifrån och bakifrån.
  Och som bonus kanske när du låter trosorna smita in mellan dina blygläppar.
  Kanske en bild när dina blygläppar inte är svullna.
  Puss på klittan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för vänliga ord och för dina önskemål. Jag funderar över om jag ens äger ett par stringtrosor... Har aldrig riktigt trivts i dem. Jag använder gärna trosor i spets och de får gärna vara sexiga. Jag älskar mina trosor med öppen gren, men stringtrosor har aldrig varit min grej. Men jag ska kontrollera om jag har några liggande djupt ner i lådan och se vad jag kan göra... Jag får återkomma. Ha en fin dag!

   Radera
  2. De går jättebra med spets också.
   De är sexigt de också.
   Men stringtrosor är ändå min favorit

   Radera
  3. Ja skulle gärna vilja se din ljuvliga fitta i dina trosor med öppen gren också.
   Puss på klittan.

   Radera
  4. Hej! Jag har inte glömt bort dig, men som du förstår, så har jag varit bortrest och det har varit mycket den sista tiden... Jag har letat och letat, och jag äger inga stringtrosor, men jag ska göra vad jag kan för att få till en bra bild med några sexiga trosor på när det är läge för det. Bilder brukar jag ju egentligen bara ta när min herre säger att jag ska, så jag behöver känna av att det är OK för hans del.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL