Både slyna, älskling, saknad, uppdrag och orgasm på film... En bra dag helt enkelt!

Igår väckte du mig med meddelanden som talade om för mig att du saknar mig, behöver mig och skulle vilja vara ledig tillsammans med mig. Du kallade mig både din slyna och din älskade och skickade en bild på dig. Och så gav du mig uppdrag att utföra. Åååhh, älskling!!! Det gör mig så oerhört lycklig att få starta dagen så!!!

Uppdraget gick ut på att jag skulle smeka mig själv till orgasm på givna tider vid fyra tillfällen under dagen. Alla skulle dokumenteras och skickas till dig och en skulle dessutom hamna på bloggen.

Det var upphetsande att behöva passa tider och veta att när jag smekte mig själv och tänkte på dig, så visste du att jag gjorde det. Jag undrade i mitt stilla sinne om du var kåt av att veta om det, om du var hård och kanske till och med drog dig undan och smekte din ståtliga kuk, MIN ståtliga kuk, samtidigt. Jag tror inte det. Du skrev inget om filmerna över huvud taget. Men jag fantiserade om det. När jag gick undan på avtalade tider för att smeka fittan, som var våt och bultade av längtan efter dig, så drömde jag att du stod någon annanstans med kuken i handen och fantiserade om mig, smekte den först långsamt och sedan allt mer intensivt tills att vi slutligen förenades i en gemensam orgasm någonstans i cyberrymden.

Du skrev till mig igen på kvällen. Jag blir alltid kåt redan när jag hör ljudet, och när jag ser din bild rinner det till och jag blir alldeles våt. Jag smög mig undan från resten av sällskapet för att få ligga på sängen och "prata" med dig. Jag älskar dagar då du hör av dig och säger både "god morgon" och "god natt"!!! Om jag däremellan hinner vara både älskad, saknad och behövd av dig och dessutom både får en bild skickad till mig och hinner med att utföra uppdrag du gett mig, så är det en riktigt bra dag!!! Den kunde endast blivit bättre om jag faktiskt fick se dig, prata med dig och röra vid dig på riktigt...

Innan vi sa "God natt!" och avslutade konversationen för dagen hann jag fråga dig om du hade några önskemål om vilken av filmerna, dock ej nr. 2, som skulle hamna på bloggen.

- Välj du! svarade du.
- OK. Spelar det någon roll om jag bloggar när jag lägger mig eller om jag gör det imorgon bitti när jag är ensam vaken?
- Välj du det med!
- Oj... Så många beslut! Inte van vid att behöva bestämma själv! 😉

Nåja... Beslutet är taget och här kommer filmen från dagens sista orgasm, uppdelat på två delar. Jag valde den för att det var det av tillfällena då jag var mest säker på var du befann dig och för att jag dessutom har befunnit mig där tillsammans med dig vid ett tillfälle och då var så vansinnigt kåt att jag knappt visste vad jag skulle ta mig till! Det enda jag kunde tänka på den gången vi befann oss där var hur hett jag önskade att du skulle ta mig avsides, låsa in dig tillsammans med mig på toaletten, kyssa mig och mumla åt mig att vara alldeles tyst och knäppa upp mina byxor, känna efter med två fingrar hur mycket jag längtade efter dig och sedan vända på mig, trycka upp mig mot väggen och ta mig hårt bakifrån.

Tack, min master, min herre, min älskade, mitt ALLT... för en mysig dag med många sköna stunder!

Kommentarer

 1. Helt underbart som vanligt att se dig smeka din ljuvliga fitta.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det där såg riktigt skönt ut.
  Blev en runk här till din sköna stund. Fantiserade över att jag sprutade över dina bröst

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mmm... Det var skönt!

   Tack för att du tar dig tid att kommentera! Blir glad av att läsa att videon väckte din lust och dina fantasier. Kul att du berättar om det!

   Ledsen att svaret dröjde, men jag svarar bara på kommentarer från datorn, för jag vet aldrig riktigt hur telefonen beter sig och vilken profil den lägger ut... Har varit bortrest och utan dator ett tag, och om du har läst dagens två inlägg, så har du förstått att det sedan har varit fullständig kaos sedan jag kom hem... Men nu känns det bättre igen! Jag hoppas att det blir mer frekvent bloggande framöver.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL