Orgasm på video för att uppmuntra trogen läsare

Satt på jobbet när telefonen plötsligt gav ifrån sig den signal som jag har ställt in för dig och för vår blogg. Hade inte en tanke på att det skulle kunna vara bloggen - det var ju så länge sedan jag var aktiv här... Helt övertygad om att det var ett meddelande från min herre smög jag fram telefonen utan att någon såg. Jag hoppades att du skulle ha skrivit något porrigt, gett mig ett uppdrag eller ännu hellre - ville ses... Jag var våt i trosorna redan innan jag lyckats låsa upp telefonen för att läsa meddelandet. Det var inte från dig... Det var min mest trogne läsare, han som kallar sig Kåt kille, som hade kommenterat på bloggen att han saknade mina inlägg. Det gjorde mig smickrad och glad att han inte glömt bort mig trots att det gått så lång tid!

Jag blev väldigt glad när du hörde av dig senare ikväll! Jag har barnen den här veckan och vi hade några vänner på besök. Just som vi satt där i soffan och drack kaffe och åt kakor beordrade du mig att lämna sällskapet... Jag blev alldeles pirrig i magen! Som jag hade längtat efter den typen av meddelanden!!!

Jag låste in mig på toaletten för att ta reda på vad du ville. Ordern var att jag skulle smeka mig till orgasm medan jag fantiserade om att det var din hårda kuk som tog mig... Och du ville ha bild på det! Jag la mig ner på badrumsgolvet och lät mina fantasier förflytta mig till en plats där vi fick vara ifred och njuta av varandra. Du tryckte ner mig på rygg och höll fast mig med ena handen mot min hals och den andra i ett fast grepp om mitt lår medan du knullade mig hårt. Jag stönade högt och skälvde när orgasmen fick mig att krampa runt din ståtliga kuk samtidigt som du gav ifrån dig ett gutturalt läte och sprutade mig alldeles full.

När jag fått iväg bilden och tackat för en härlig stund nämnde jag kommentaren som signaturen "Kåt kille" hade lagt på bloggen tidigare under dagen. Du svarade:
"Lägg ut en video som du tillverkar ikväll... för att uppmuntra honom!"

OK... Den kommer här! (Uppdelad på 3 eftersom man inte kan lägga upp så stora filer...)När ett barn gått och lagt sig och det andra stod i duschen kröp jag ner i sängen tillsammans med "min rosa kompis"... Trots att jag behövde fokusera på att vara knäpptyst och hålla koll på att inte duschen stängdes av blev det en oerhört skön orgasm. I början lyckades jag att vara tyst... Det blev svårare och svårare allteftersom orgasmen närmade sig!

Nu är det hög tid att sova! Sov gott! Det ska jag göra... lycklig, varm och skönt avslappnad och tillfredsställd!

Tack, min älskade, för en härlig kväll! Du är bäst!

Kommentarer

 1. Hej och stort tack för du uppskattar mina meddelande.
  Tack för dina ljuvliga videos.
  Min kuk blev hård när ja lästa om vad du hade gjort igår.
  Ja har tittat på dina videos flera gånger ler.
  Ja gillar att höra dig stöna.
  De är härligt porriga att titta på din ljuvliga fitta.
  Du har en fin sträng och ja gillar att se på dina filmer när din fitta blir våt och kåt.
  Som ja har nämnt innan dina blygläppar är såååååå ljuvliga att titta på.
  Ja kan tänka mig att din fitta är underbar att slicka.
  Puss på klittan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv! Det gjorde mig glad att du hörde av dig och jag blir som vanligt både glad och generad över din komplimanger! Och jag blir glad och lite stolt över att höra hur min video påverkar dig! Det känns helt overkligt att tänka sig...

   Radera
 2. Du har varit saknad ! Härligt att åter få se dig ;) De gör en glad och hård ;) Skulle vara kul att få dominera dig lite ;) ;) Från kåt norrlänning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad kul att höra att man har varit saknad! Det gör mig glad!

   Haha! Jag vet inte om det är så kul att dominera mig - jag gör mitt bästa, men min master hävdar att jag har varit besvärlig att tämja... Fast nu verkar han i och för sig oftast nöjd, även om han säger att jag har mer att lära. (Och det är sant! Jag vill inte hävda något annat. Jag tror inte att någon någonsin blir fullärd. Även det som är bra kan utvecklas och förfinas.)

   Det är lustigt... Jag har aldrig blivit dominerad tidigare. Det har aldrig legat för mig. Folk skulle nog säga att jag är ganska bestämd, vet vad jag vill, är envis och går min egen väg... Men med min herre är det så naturlig. Jag älskar att han dominerar mig och trivs fantastiskt bra i rollen som hans undergivna. Älskar att han styr mig och känner mig vilsen och otrygg när han släpper på tyglarna.

   Radera
  2. Hej är ingen trogen besökare men kommer att bli nu hittade dig idag tittat igenom allt du lagt ut du är fantastisk//P

   Radera
  3. Roligt att höra! Tack!
   Du är välkommen!

   Radera
  4. Tack för det :-)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL