Semestersex via videoklipp

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen ett tag. Det är svårt just nu! Vi semestrar på olika håll och det skapar speciella förutsättningar. I början av semestern hade vi några helt fantastiska dagar, men då var på något sätt både samtal, sms-konversationer, bilder och filmer så personliga att det inte kändes rätt att dela med sig av.

Nu på slutet har det mest varit jobbigt. Ensamheten tar hårt på mig och jag söker din ömhet och bekräftelse. Jag tänker för mycket, fylls av tvivel och oro och du blir irriterad på att jag drar förhastade slutsatser, överreagerar och är krävande. Det händer inte så mycket som är värt att blogga om helt enkelt...

Men igår, mellan två rejäla svackor, hade vi i alla fall en fantastisk topp.

Jag hade ätit lunch och la mig en stund på hotellsängen för att vila innan det var dags för eftermiddagens pass med en bok i en solstol vid poolen. Telefonen plingade till och du berättade att du var tillbaka på ditt hotell efter en utfärd och just hade lagt dig på din säng. Jag talade om för dig att jag önskade att du i stället låg här bredvid mig på den tomma halvan av min breda säng. Som svar på din fråga vad du då skulle se fick du en bild...


Du frågade hur fittan kändes och när jag talade om för dig att den var varm, våt och längtande bad du mig att massera klitoris mjukt med fingrarna och skicka bildbevis till dig.


Du beordrade mig att plocka fram något att leka med, vilket inte är helt lätt när man befinner sig på chartersemester... Jag hade i alla fall en hårborste och en ny gurka... Det visade ju sig funka bra i släktingarnas stuga för en vecka sedan, så du beordrade mig att skaffa en här på min lilla semesterö också. Man hittar mer spännande former här än hemma på ICA kan jag meddela! Du sa till mig att plocka fram båda och att börja med att låta hårborsten ta mig med långa mjuka drag, så som du skulle ta mig om du var där just då. Du ville ha det också på film och gjorde klart att det sedan skulle hamna på bloggen.


När du hade sett den första filmen skrev du att jag skulle fortsätta hårdare och öka tempot, att jag skulle tänka mig att du blev ivrigare och hårdare och att jag tog emot dig, men fortfarande utan att nå klimax.


När du sett den här filmen beordrade du mig att låta gurkan ta mig hårt och komma runt den som om den vore din kuk.


Du lät nöjd när du sett resultatet och meddelade att jag gör dig kåt. Det gör mig glad! Det är så jag vill ha dig! Att du dessutom talade om för mig att du älskade mig och att vi förde en väldigt öppen och utlämnande diskussion kring sex och vad vi vill och inte vill och att jag fick ventilera mina innersta tankar och få din förståelse för saker som skrämmer mig lite fick mig att vandra på små rosa moln under eftermiddagen.

Tack, min älskade, för en fantastisk stund!

Kommentarer

 1. Helt underbart som vanligt.
  Min kul blev hård.
  De är härligt att höra hur våt din ljuvliga fitta är och höra dig stöna och njuta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag blir alltid glad av dina kommentarer! Trevligt om mina sköna stunder kan bidra till en skön stund för dig också. Blir lite smickrad av att mina inlägg kan göra din kuk hård!

   Radera
 2. Vilken läcker fitta du har, snygg trimning!! Man blir jätte kåt av dina små film klipp...........

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det gör mig glad att höra!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL