Ett kärt återseende och en oerhört intensiv orgasm


Du kom hem i förrgår, men inte förrän framåt kvällen, så jag visste att gårdagen för din del skulle fyllas av en massa saker man måste ta tag i när man kommer hem efter en lång resa. Jag önskade naturligtvis inget hellre än att få ta emot dig här hemma hos oss, men jag insåg att du nog skulle få svårt att komma iväg och få tid till det. Du hörde i alla fall av dig och berättade att du skulle vilja träffa mig. Jag fick vara både älskling och slyna i dina meddelanden och när du skrev och frågade om jag var sugen på skön sex och la till att: ”Jag vill så gärna älska med dig!!! Du gör mig så ofantligt kåt!!!” var jag så upphetsad att jag inte kunde stå stilla. Jag kved av åtrå och vaggade fram och tillbaka medan jag med våta trosor, fumliga fingrar och flämtande andhämtning fortsatte vår konversation.

Strax innan lunch trillade det in ett meddelande där du undrade om jag ville göra dig sällskap i biltvätten. Självklart ville jag det! Några minuter tillsammans med dig i din bil var så ofantligt mycket bättre än att inte hinna ses alls! Jag var redo och satt i bilen mindre än fem minuter efter att meddelandet kom och jag är glad att inte polisen stod och kontrollerade hastigheter på vägen till macken… Jag längtade så fruktansvärt och kunde inte komma fram fort nog.

Hjärtat bultade i bröstet, jag andades snabbt och mina trosor var alldeles våta redan när jag parkerade min bil och klev in i din. Så underbart att äntligen få se dig igen! Att kunna sträcka ut handen och röra vid dig! Att få möta din blick! Och att få kyssa dig… Åååååhh, att få kyssa dig! Att efter exakt fyra veckor äntligen få kyssa dig igen var en känsla som var större än vad jag klarar av att beskriva i ord…

Redan i kön till tvättautomaten förde du din hand upp under min kjol och smekte min längtande fitta. Jag var så kåt att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag stönade högt och vred mig i sätet. Du kysste mig, smekte mitt ena bröst, knådade mitt lår och klatschade till det några gånger. Det sved till skönt och din hand lämnade tydliga märken på mitt lår. Jag älskar när ditt handavtryck sitter på min kropp både som ett tecken på att jag är din och som ett minne när jag sedan är ensam igen och sitter och drömmer mig tillbaka.

Jag var redan nära att explodera i en orgasm och fick verkligen lägga band på mig för att inte komma ännu, eftersom du sa åt mig att vänta. Du gav mig tillstånd att röra vid din kuk och jag sträckte mig efter den. Den var redan hård och det var underbart att äntligen få smeka den igen, även om det bara var genom byxorna. Jag älskar att känna din kuk svälla av längtan efter mig!

”Smek dig själv samtidigt!” beordrade du och förde uppfordrande min hand mot mitt sköte. Jag började, men det gick inte… ”Jag kan inte!” sa jag till dig. Att röra vid min klitoris samtidigt som jag smekte din kuk och var så oerhört upphetsad av att äntligen få röra vid dig igen blev för mycket. Jag skulle inte kunna hindra orgasmen från att skölja över mig med full kraft. ”Ta bort den då!” sa du och tog min hand och la den på mitt lår i stället. Du lät inte arg eller besviken på mig, trots att jag vet att du vill att jag kan kontrollera mig själv. Just då var jag allt annat än kontrollerad… Hela min kropp darrade av upphetsning och jag fick hyperventilera för att undvika orgasmen som var på väg. Jag klarade inte ens av att titta på dig! Och inte att du tittade på mig heller! Räddningen blev att du var tvungen att ta dig ur bilen för att fixa något innan vi åkte in i biltvätten så att jag fick en minut till att bara andas och försöka komma ner i varv…

När vi kommit in i biltvätten och du stängt av motorn använde du fingrarna för att smeka mig till orgasm medan du kysste mig. Jag släppte allt och la min njutning helt i dina händer. Och du vet precis hur du ska göra för att ta mig till extas! Jag stönade högt och pressade mig mot dig när jag kom i en skälvande och otroligt efterlängtad orgasm. Du har gett mig många sköna stunder när vi har varit iväg också, men känslan när du efter fyra veckor tog tag i mig och frigjorde all den lust och längtan som byggts upp medan vi har varit ifrån varandra, när du släppte loss all min åtrå och fick mig att explodera i en oerhört kraftfull orgasm går inte att uppnå på egen hand. Detta måste ha varit den mest välbehövliga orgasm jag någonsin har varit med om. Min längtan har aldrig varit mer intensiv.

När jag var tillfredsställd var det äntligen dags att få lov att skänka dig njutning. Som jag hade längtat efter det! Jag kved av begär medan du knäppte upp dina byxor och tog fram din ståtliga kuk, MIN ståtliga kuk. Jag böjde mig över till din sida och lät mina läppar omsluta den. Jag kysste den, slickade och sög på den. Tog emot den i min mun i sin fulla prakt och lät läpparna sakta glida upp och ner längs den medan du tog tag om mitt hår med den ena handen och smiskade min skinka med den andra. Jag njöt och min njutning blev ännu större av att jag hörde att du också gjorde det. Men det var nog inte bara jag som hade bråttom att få nå klimax… Du avbröt min lek med din kuk genom att ta tag om min nacke och pressa mig ner mot den. ”Låt mig knulla dig!” sa du och ökade takten. Du rörde dig med små snabba stötar in och ut i min mun och jag tog emot dig. ”Ta emot nu!” stönade du högt och fyllde min mun med din varma säd. Jag svalde undan utan att spilla en droppe och med min hand i din och nöjda leenden på våra läppar satte vi oss sedan skönt avslappnade tillrätta i sätena och väntade på att tvättprogrammet skulle bli klart.

Innan jag hoppade ur din bil kysste du mig lätt.
”Jag älskar dig”, viskade jag till dig.
”Får du lov att säga så?” sa du och tittade strängt på mig.
Jag blev nervös… Hade jag gjort fel nu? Hade jag förstört en mysig stund genom att inte begripa när jag skulle vara älskling och när jag skulle vara slyna…? Jag tittade bedjande på dig och svarade:
”Ja…?”
”Okej då”, sa du och log. ”Jag älskar dig också!”

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL