Dubbla orgasmer innan frukost

Du hörde av dig i morse och undrade vad jag gjorde. Jag låg och läste igenom vår konversation från igår för säkert hundrade gången... Efter några jobbiga dagar var gårdagen nämligen så fantastisk en dag kan vara när vi befinner oss hundratals mil ifrån varandra. Jag var både din slyna och din älskling, jag fick prata med dig i telefon, du guidade mig till orgasm redan när vi pratade i telefon på morgonen och beordrade sedan ytterligare 4 st under dagen, och de skulle bekräftas med bilder och filmer till dig. Jag befann mig i ett lyckorus hela dagen, så lycklig över att återigen få höra att du älskar mig, saknar mig och längtar efter mig. Och oerhört kåt av att läsa vad du ville göra med mig! Längtar tills vi ses och det blir verklighet!

Du bad mig att föra in två fingrar i fittan och känna efter om den var våt. Det var den! Då beordrade du mig att smeka mig själv och tänka mig att det var min herre som var morgonkåt och ville nyttja sin ägodel.

- Jag vill känna min slyna skälva runt min kuk! Kom, älskling! Visa att du är min!

Och jag kom.... Ååååh, vad jag älskar att väckas av dig och få starta dagen med en orgasm!

Jag låg kvar i sängen och slumrade till emellanåt tills att telefonen plötsligt plingade till igen och jag blev klarvaken.

- Vad gör du?
- Ligger fortfarande i sängen...
- Så mysigt!
- Det hade varit mycket mysigare om du låg här bredvid mig...

Du bad mig att berätta och jag berättade vad jag fantiserade om:

- Jag vill vakna intill dig av att jag känner din kuk vakna till liv mot min rumpa. Jag vill att du drar mig tätare intill dig och kysser mig. Jag vill sträcka ut händerna och få lov att smeka dig över bröstet, ner över magen, smeka din kuk... Jag vill att du ligger på rygg och njuter medan jag tar din kuk i min mun. När du är nära vill jag att du ber mig att kliva upp på dig. Jag vill rida dig och se i ditt ansikte hur du njuter och höra dig stöna av välbehag. Jag vill att du lägger händerna på mina höfter och hjälper till att bestämma takten. Jag vill att du tar tag om mig och pressar dig djupt in i mig och sprutar mig alldeles full samtidigt som du känner hur jag skälver i din famn när jag kommer runt din kuk. Sedan vill jag att du kysser mig och behåller mig i din famn utan att dra dig ur mig. Jag vill bara få ligga där och vara din!

Du undrade om jag var kåt igen, och det var jag så klart! Jag kan inte tänka på sådant utan att bli alldeles våt...

- Vill du leka?
- Ja, tack!
- Vad har du för leksaker i närheten?
- Gurkan...

Den dög och du bad mig att skicka bild på mig och den. Medan jag höll på att fotografera fick jag en bild av dig! Jag kom nästan helt av mig... Den sista av bilderna du fick blev helt avklippt för att jag inte kunde hålla mobilen stilla. Jag var helt förtrollad av bilden på din kuk. Den är perfekt! Så jävla vacker! Den glänste och var redan lite fuktig på ollonet och jag kände ett enormt begär efter att få ta den i min mun...

I varsin ände av världen tillfredsställde vi sedan oss själva medan vi textade varandra och fantiserade om att knulla med varandra innan vi slutligen förenades i en gemensam orgasm någonstans i cyberrymden.

När du lämnade konversationen insåg jag att det var hög tid för mig också att stiga upp, fixa frukost och väcka barnen, men jag kunde inte sluta beundra bilden du hade skickat... Alltså... Tänk att vara du, och få lov att se på och smeka den kuken precis när man vill... Jag skulle inte kunna låta bli den om jag hade den med mig jämt... Jag hade nog alltid haft den i handen!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL