Bind mig - Älska mig!

Du hörde av dig när du var ute och körde i går morse. Jag älskar att prata i telefon med dig på morgonen, när jag fortfarande ligger naken i min säng! Det är nästan som att få vakna intill dig!

Jag var redan kåt, men du skulle kliva ur bilen för att uträtta ett ärende och bad mig att under tiden kåta upp mig ordentligt och vara beredd att beskriva vad jag fantiserade om när du ringde tillbaka.

Tidigare hade du gett mig order om att beställa en ögonbindel. Jag ville vara säker på att det blev som du hade tänkt och hade därför skickat några olika bilder till dig. En av bilderna var ett helt set bestående av bland annat hand- och fotbojor i konstläder, rep, flogger och gagball utöver själva ögonbindeln. Jag kände egentligen att jag ville överraska dig genom att beställa hela settet utan att du visste, men hade i färskt minne sist jag överraskade dig med att beställa något skoj. Överraskningar är inte din grej... Du gillar kontroll. Jag var nöjd och trodde att du skulle bli glad, men du var inte alls nöjd med att jag hade köpt en leksak utan att ha fått det beviljat i förväg... Den här gången sa du att jag hade fria händer. Jag fick beställa vad jag ville, men du ville veta vad jag bestämde mig för.

När du kom tillbaka till bilen och hörde av dig igen berättade jag att jag låg och lekte med tanken att jag hade beställt den där boxen...

Jag vill att du sätter på mig ögonbindel och fäster mina händer med handklovar i sänggavelns huvudända. Sedan plockar du fram repet och binder omsorgsfullt fast mina fötter i fotändan, så att jag ligger som ett X över sängen. Jag ser inte vad du gör, men jag känner din närhet och jag är upphetsad och förväntansfull. Du har plockat åt dig floggern... Jag har aldrig känt på en sådan, men ditt sätt att ömsom kittla ömsom snärta till mig med den så att det svider till gör mig vild av åtrå. Det är otroligt eggande att inte se något, inte veta vad som händer, utan bara ligga där och vänta och försöka gissa var den kommer träffa nästa gång och om det blir smeksamt kittlande eller svidande smärta. Vilket som får mig att stöna högt och tigga om mer...

När du är färdig med floggern lägger du den ifrån dig och ställer dig på knä mellan mina lår. Du lutar dig över mig och kysser min mun. Jag välkomnar din tunga i min mun och besvarar hungrigt din kyss. Så lämnar dina läppar mina och söker sig längs halsen ner till mina bröst. Bröstvårtorna styvnar när du kysser dem, slickar, suger, biter lite lätt...

Dina läppar vandrar vidare ner över min mage och jag håller på att explodera när jag känner din tunga leka runt mitt sköte. Du låter tungan sakta smeka min klitoris. Du kysser, slickar, suger, nafsar... När du andas in nära min fitta drar kall luft förbi för att sedan ersättas med den varma luften som sveper förbi när du andas ut. Jag kan inte längre kontrollera mig. Jag svankar och stönar högt och du trycker in tungan i mig och känner hur jag skälver när du får mig att komma.

Din mun lämnar min fitta och kysser plötsligt min mun igen. Din mun smakar av mina safter och det är både konstigt och upphetsande på samma gång att känna smaken av mig själv via dina läppar.

Dina läppar är fortfarande tryckta mot mina och din tunga i en eldig dans med min när jag känner din kuk mellan mina lår. Jag är mer än redo att ta emot dig men du låter den retfullt leka kring min slidöppning utan att penetrera mig. Jag kvider av upphetsning och har svårt att ligga stilla. Jag rör mitt bäcken mot dig i en tyst vädjan om att få ta emot din kuk.

- Vad vill du, älskling? viskar du.
- Jag vill ha dig... mumlar jag.
- Vad sa du?
- Jag vill att du tar mig! stönar jag fram.
- Jag hör dig inte, hjärtat.
- Jag vill att du knullar mig! nästan skriker jag. Jag vill känna din praktfulla kuk inuti mig! Jag vill känna den pumpa i min fitta och fylla mig med din varma säd! Jag vill ha dig, och jag vill ha dig nu!!!

I samma ögonblick som du tränger in i mig drar du av mig ögonbindeln och jag njuter av att kunna se i ditt ansikte hur otroligt kåt du är. Du njuter ljudligt och jag är mycket nära orgasm igen. Din sköna kuk bearbetar min fitta som villigt tar emot den och möter varje stöt. Jag känner de små darrningarna som talar om för mig att jag snart inte kommer att kunna stå emot längre...

- Får jag komma igen? frågar jag.
- Älsķling... Du SKA komma! NU!!! får du fram innan du stönar högt, pressar dig så djupt in i mig det går att komma och tömmer din sats i mig. Min fitta krampar runt din ståtliga kuk och sänggaveln skallrar när handklovar och rep hindrar min impuls att slå armar och ben om dig i samband med min orgasm. Du sjunker ner över mig och ligger fullständigt avslappnad på min mage ett ögonblick innan du lösgör mig från sänggaveln, kysser min panna och sluter mig i din famn och bara håller om mig tills att vi båda somnar i varandras armar.

På eftermiddagen hörde du av dig igen. Du bad om rapport. När jag svarade att jag hade beställt undrade du vad... Behöver jag verkligen svara på det? Tror du att det fanns någon som helst möjlighet för mig att motstå att beställa hela settet efter att ha delat morgonens fantasier med dig och känt det förena oss i en gemensam orgasm över telefon?

Boxen är beställd och imorgon är det dags för mig att åka hem. Jag hoppas att paketet snart kommer med posten och längtar tills att du också kommer hem, så att vi får testa våra nya leksaker!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL