En riktigt kåt dag med skön sex och många orgasmer!


Nu har det varit mycket ett tag igen för oss båda två, med jobbet och barnen och annat, så det har helt enkelt inte funnits tid varken för heta möten, skön sex eller ens bloggande om våta drömmar. Stämningen har varit lite märklig mellan oss, men igår när vi hade kontakt var du äntligen precis som vanligt igen. Du både skrev och ringde, du kallade mig din igen och du berättade att du blev kåt av att prata med mig. Jag blev både lättad, lycklig och oerhört kåt!

Jag satt fortfarande i sängen när telefonen plingade till i morse och ditt sexiga leende dök upp på skärmen. Jag älskar att ha kontakt med dig från sängen! Det gör mig alldeles våt av längtan och åtrå att vara naken i sängen medan vi skriver till varandra och jag fantiserar om att du ligger bredvid mig, stödd på armbågen och med huvudet vilande i handen och blicken stadigt fäst i min och i stället har konversationen IRL medan du, nästan retfullt långsamt, låter din fria hand vandra längs min kropp i en fjäderlätt, utforskande, otroligt eggande smekning.

Idag skulle vi ses på ett möte i jobbet och du beordrade mig att komma utan trosor. Vi skulle inte vara mer än fyra stycken och vi hade bestämt oss för att ses på ett café i stan. Jag var så kåt redan på vägen dit att jag var rädd att det skulle synas en våt fläck på min korta tajta klänning! Jag var först på plats och satte mig i en fåtölj vid ett lågt, runt cafébord och beställde in en stor Mocka Latte. När du kom satte du dig mittemot mig. Det var oerhört upphetsande att sitta med dig bland andra människor och veta att ingen annan visste, men att både du och jag satt och tänkte på att jag inte hade några trosor och att jag var alldeles våt och redo att ta emot dig. Jag satt med benen i kors när du plötsligt spände ögonen i mig och ändrade ställning så att du särade på dina korslagda ben. Jag förstod din tysta uppmaning och gjorde likadant. Jag särade på benen så att min våta, längtande fitta blottades för dina ögon under min korta klänning och du gav mig en nöjd blick. Jag höll på att explodera! Ingen av de andra mötesdeltagarna existerade längre i mitt huvud. Det var bara du och jag och ett skriande begär! Åååååhh, vad jag ville ha dig!

Jag ville aldrig behöva lämna caféet, men tyvärr kallade andra arbetsuppgifter efter ett tag, och motvilligt åkte jag tillbaka till mitt jobb och du till ditt.

Du skrev igen när du var på väg hem från jobbet. Du skrev att du tyckte att det var härligt att se min våta fitta idag och jag berättade för dig att mötet hade gjort mig oerhört kåt. Du undrade om jag fortfarande var kåt och när jag svarade jakande beordrade du mig att skicka en bild på det. Du fick en bild där du både kunde se min längtande blick och min våta svullna fitta, redo att ta emot dig. Strax därefter ringde du för att stämma träff…

Eftersom jag hade barnen var risken för stor om vi skulle ses hos mig. Även om de inte var hemma just då, så skulle de komma när som helst, och det kändes opassande. Vi stämde därför träff på en av de platser där vi ofta sågs innan jag hade skaffat eget boende. Jag älskar att ses hemma hos oss, men det var ändå lite upphetsande att vara på väg till en av de mötesplatser där vi brukade ses förr!

Du var där innan mig och när jag hade parkerat klev du ur din bil och mötte mig. Jag var beredd på att smita kvickt och osedd in i ditt baksäte, där vi är dolda av tonade rutor, men du tog tag i mig utanför bilen och smekte mig. Jag frågade om jag fick röra dig, och det fick jag. Det gjorde mig oerhört upphetsad! Jag älskar att känna dig nära mig och att få lov att låta mina händer smeka och utforska din starka kropp. Du tryckte upp mig mot bilen, tog ett stadigt tag om mitt hår och drog i det så att huvudet lutades bakåt. Du smekte mina bröst och sedan kysste du mig. Länge. Intensivt. Mmmm… Det var en underbar känsla!!! Du vet vad kyssar betyder för mig och jag blev varm i hela kroppen av att få stå utomhus och kyssa dig medan du smekte mig till orgasm genom klänningstyget. ”Kom du!” sa du. ”Skrik ut din orgasm!”. Det var ju ingen där så klart, men det gjorde mig ändå lycklig att få vara med dig utan att behöva vara gömd bakom låsta dörrar, persienner eller tonade rutor!

Två orgasmer senare klev vi in i ditt baksäte i alla fall. Du knäppte upp dina byxor och jag blev vild av åtrå vid åsynen av din vackra, styva kuk. Jag kunde knappt vänta! Jag behövde få känna dig djupt inuti mig! Som tur var behövde jag inte vänta så länge! Du ställde dig mellan mina lår och såg mig i ögonen medan du trängde in i mig och deklarerade att "detta är MIN fitta!" Åååååhh, så skönt! Jag slöt ögonen och bara njöt… Men du beordrade mig att titta på dig. Jag slog upp ögonen och mötte din blick, och det gjorde känslan ännu mer intensiv. Du kysste mig igen. Jag älskar att känna dina läppar mot mina, lekfullt och kärleksfullt och hungrigt krävande på en gång… Läppar som smakade på varandra, smekte varandra, njöt av varandra och tungor som kelade, lekte, dansade… Jag var i extas! Jag slingrade benen runt dig och pressade dig djupare in i mig och kom ljudligt runt din kuk. Mmmm…. Det var värt att vänta på! Du är fantastisk!

Strax därefter stönade du högt och jag njöt när jag kände hur du fyllde hela mig med din säd. Jag försökte att bara ligga blickstilla, som för att bevara ögonblicket och känslan så länge som möjligt. Jag höll om dig hårt och lät mitt inre krama din härliga kuk. Plötsligt kände jag hur jag började darra och det gick inte att hejda, jag kom igen.

När jag satt i bilen på väg hem drömde jag mig tillbaka och lät minnena av vårt heta möte spelas upp på min näthinna igen och igen. Ett ljud väckte mig plötsligt ur mitt dimmiga tillstånd. ”Vem kvider upphetsat och stönar högt?!” tänkte jag, där jag satt, ensam i bilen, och insåg sedan att bara tankarna på hur fantastiskt skönt du tog mig idag gjorde mig okontrollerat kåt igen…

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL