Dagens uppdrag: Film med två orgasmer med valfria hjälpmedel

Det är fruktansvärt jobbigt att vara ifrån dig! De senaste dagarna har varit vidriga och jag har mest bara gråtit. Jag har saknat dig något helt vansinnigt, men du har inte alls verkat känna likadant. Du har verkat så lycklig och tillfreds med livet att jag har funderat över om inte det bästa för dig vore att jag drog mig undan och lät dig vara ifred... Men så idag, äntligen, var du som vanligt mot mig igen. Du gjorde mig lycklig när du inledde dagen med ett: "God morgon min kära slyna!" och konverserade längre än vad du har gjort de senaste dagarna. Och när du hörde av dig framåt kvällen och kallade mig din ägodel, undrade vad jag längtade efter för typ av sex och berättade att du ville nyttja mig mycket, lära mig mer och få mig att njuta till max blev jag så kåt!

Du visste att jag skulle träffa en kompis ikväll, men beordrade mig ändå att spela in en film med minst två orgasmer med valfria hjälpmedel. Klockan var halv tre innan hon och jag bröt upp, så därför kommer filmen inte förrän nu, men bättre sent än aldrig...

Jag blev tvungen att klippa och göra två delar eftersom man inte kan ladda upp så långa filmer.

Den första delen är med en stav du ofta väljer. Den har varit med om massor... Det var med hjälp av den jag första gången lyckades fånga en sprutorgasm på film och det är den du har använt för att dubbla mig. Den får symbolisera allt spännande du har låtit mig uppleva och allt nytt jag önskar att få vara med om tillsammans med dig i framtiden.

Den andra delen är med hjälp av den lilla svarta. Jag älskar den! Det var vår första gemensamma leksak och den har skänkt mig så mycket njutning! Det är underbart när du använder fjärrkontrollen för att belöna mig på offentliga platser. Jag blir så kåt när vi befinner oss i samma byggnad och du låter mig förstå att du är i närheten och att du tänker på mig genom att sätta igång mig! Här får den fungera som klitorisstimulator - det är den riktigt bra på! Det går inte att stå emot särskilt länge...
Nu är det hög tid att sova! Det är inte särskilt länge tills att jag måste vara pigg och alert på jobbet...

Kommentarer

 1. Vilken duktig slyna du är som gör som du blir tillsagd!

  Väldigt likt min egen jag har hemma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag gör alltid mitt bästa... Inget skänker mig större njutning än att lyckas uppfylla min herres önskemål. Jag älskar att känna att han är nöjd och stolt över mig.

   Kul att höra att du har en egen slyna! Jag hoppas att du ofta berättar för henne att hon är duktig och att hon gör dig stolt. Det gör en varm i hela kroppen att få höra!

   Radera
 2. oj vilket hett inlägg, blev tokkåt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det gör mig glad! Jag är ledsen att svaret har dröjt, men jag har varit ute och rest och bara kunnat blogga med telefonen, och jag svarar bara på kommentarer när jag har möjlighet att sitta vid datorn, för telefonen verkar göra lite som den vill när den bestämmer vilken profil jag svarar ifrån, och jag vill inte ha varken jobbprofilen eller min vanliga privata profil här... Men jag läser alla kommentarer direkt, och jag blir alltid väldigt glad att någon tar sig tid att kommentera!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL