Alldeles vimmelkantig av nya upplevelser...

Åååhhh, älskling! Jag vill skriva och berätta om vårt underbara möte i förmiddags, men jag vet knappt om jag kan... Det var så många intryck att hjärnan blev helt överhettad. Jag försöker att minnas tillbaka, men måste erkänna att jag kanske inte har koll på allt!

Jag var på väg mellan två olika möten när du hörde av dig och berättade att du hade vägarna förbi hemma hos mig och undrade om jag var hemma så att du kunde komma upp en stund. Jag hade egentligen inte tid, men kunde inte motstå, utan skickade en påhittad ursäkt om varför jag skulle bli sen till dagens andra möte och välkomnade dig. Jag var bara tvungen att få träffa dig! Du har varit underbar hela helgen! Du har skrivit att du älskar mig, du har kallat mig älskling, du har ringt både dagtid och nattetid, du har skickat pussar och du har guidat mig till orgasm över telefon. Du har fått mig att känna mig älskad och behövd och jag kan inte minnas sist jag kände mig så här lycklig. Och kåt!!! Ditt kärleksfulla sätt väckte min lust och hela min kropp värkte av åtrå och begär efter dig!

Du kom hem bara ett par minuter efter mig och tog dig in med din egen nyckel. Jag mötte dig i dörren och försökte att läsa av om du hade kommit för att träffa din älskling eller din slyna. Till min stora glädje mötte du mig med kyssar - många, blöta, djupa, passionerade... Du tryckte upp mig mot en vägg och kysste och smekte mig och jag slöt mina ögon och bara njöt medan du lyfte upp mina armar ovanför huvudet och drog av mig min tröja. Med fast hand ledde du mig sedan vidare mot sovrummet, men redan innan vi var framme gick du ner på knä och befriade mig från jeansen.

När vi kom in i sovrummet beordrade du mig att plocka bort överkast och kuddar och krypa ner under täcket medan du klädde av dig och plockade fram de hjälpmedel du skulle behöva.

- Vi kanske skulle ta och använda lite glidmedel idag... eller vad tycker du?

Jag insåg att det betydde att du funderade på att penetrera mig analt och visste inte vad jag skulle svara... Inom mig skrek en röst:
- Ja! Jag har längtat efter att få uppleva nya saker tillsammans med dig, och nu har jag väntat länge nog!
En annan röst skrek förskräckt:
- Nej! Inte det! Jag har provat en gång, och det var fruktansvärt! Det gjorde ont bara någon närmade sig den öppningen och jag fick avbryta utan att ens ha blivit penetrerad.
Men vi har diskuterat det förr. När jag berättade för dig att jag aldrig hade gjort det frågade du hur jag skulle reagera om du krävde det. Jag svarade dig då, att om du kräver det så litar jag på dig, slappnar av och tar emot dig. Du sa att du kanske skulle lära mig en dag, lugnt och försiktigt...

- Nå, vad säger du? Du får möjlighet att önska...

Jag svarade ja. Nyfikenheten och längtan efter nya upplevelser tillsammans med dig var större än oron. Jag kände viss osäkerhet inför detta nya, men jag är aldrig rädd tillsammans med dig. Jag är fullkomligt trygg i dina händer. Du plockade fram glidmedel och glasstaven bestående av kulor i olika storlekar och kröp upp till mig i sängen.

Du tog plats mellan mina lår och reste mig upp till sittande. Du slöt mig tätt i din famn och knäppte med van hand upp min bh medan du kysste min mun. Sedan la du tillbaka mig på rygg och drog av mig trosorna. Du lutade dig över mig och kysste mig på halsen ovanför nyckelbenet och din styva kuk lekte kring min slidöppning. Jag vet inte om jag någonsin har varit kåtare, och det är ungefär härifrån jag inte längre är säker på vad som är dröm och vad som är verklighet, vad som egentligen skedde och i vilken ordning...

Jag tror att du lät din kuk tränga in i mig. Men jag vet att du lät glasstaven knulla mig samtidigt som du smekte min klitoris tills det gick för mig. Jag vet inte vad som hände först... Det känns som om du trängde in i mig innan du tog till dildon. Men samtidigt känns det som om min fitta som krampade runt din sköna kuk i samband med en orgasm är det sista jag kommer ihåg innan du vände mig till magläge...

Du beordrade mig att ställa mig på alla fyra och smorde glidmedel kring min analöppning. Försiktigt förde du den smala änden av dildon in i mig medan du guidade mig till rätt position och flera gånger frågade hur det kändes, om det var OK, om det var skönt? Jag svarade att jag inte visste vad jag skulle säga... Det var konstigt och ovant... men skönt!

Jag vet inte om du fick staven på plats innan du trängde in i mig eller om du lät den komma djupare och djupare in i mig medan du lät din kuk göra detsamma i min andra öppning. Till slut hade jag i alla fall både staven och din kuk i mig. Det var en skön känsla att känna din kuk arbeta sig in och ut i mig samtidigt som glasstaven masserade oss båda. Och att jag kunde höra dig njuta gjorde det hela ännu skönare! Jag njöt ljudligt och du sa åt mig att jag gärna fick komma igen. Jag kom med ett högljutt stön och bad om att få ta emot din sats i mig.
- Du... Är... Sååå... Skön!!! utropade du och sprutade mig alldeles full.

Mmm... Älskling, vilken förmiddag! Jag älskar att uppleva nytt med dig och du skänker mig njutning som ingen annan någonsin har gjort. Dessutom blev jag om möjligt ännu mer förälskad i dig när jag fick se den sidan av dig som du visade upp idag. Du var min master, en klar och tydlig ledare som styrde mig med fast hand, men mitt i allt det fasta var du samtidigt så mjuk och otroligt lyhörd. Du läste hela tiden av både mig och situationen. Du frågade gång på gång hur det kändes och var så otroligt mån om att ge mig en fin upplevelse. Och det gjorde du! Jag är mer än nöjd!

Tack, min älskade! Du är bäst!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL