Tre snabba orgasmer på lunchen

Nu ligger jag efter i bloggandet igen...

Tisdagens gemensamma konferens var upphetsande! Det gör mig kåt att tänka på att du och jag, men ingen annan i sällskapet vet om att jag inte har några trosor under klänningen och att min fitta är drypande våt på grund av att du är i närheten och att jag fantiserar om att du rör vid mig. Jag försökte att sätta mig så nära att du skulle kunna låta din hand leta sig in under klänningen och smeka mig, men du tog inte den chansen.

Vi satt inte tillsammans på lunchen och skulle inte delta i samma möten under eftermiddagen. Jag satt i restaurangen och var lite besviken över att tillfället att utnyttja det faktum att vi var på samma ställe och att du hade beordrat mig att vara troslös hade gått förlorat när meddelandet kom. Du hade letat upp ett mötesrum som skulle stå tomt och bokat det. Jag lämnade restaurangen småspringande och tog mig till den avtalade platsen. Gud, så kåt jag var!

Jag var på plats innan dig och medan jag stod där, i rummets mest undanskymda hörn och väntade på dig, kände jag hur pulsen ökade, blodet pulserade i fittan och jag var alldeles våt.

När du kom gick du rakt på sak. Med raska målmedvetna steg klev du fram till mig och tryckte upp mig mot väggen.

"Nu står det folk utanför, så nu gäller det att du är duktig och kommer tyst", sa du, och lät en hand leta sig upp under klänningen för att smeka mitt troslösa kön medan den andra knådade mitt ena bröst.

Jag har varit väldigt mycket "din slyna" på sista tiden och det var länge sedan jag fick vara "din älskling". Min kropp skriker efter beröring, ömhet, närhet och kyssar. Det var oroligt länge sedan vi var intima på det viset och jag längtar så efter det. Därför var det skönt att det inte enbart fokuserades på kön, utan att du även smekte mina bröst. Det var skönt att känna din kropp nära min! Du kröp nära intill med hela kroppen och jag tog tag med mina händer runt dina överarmar. Du är stark och det gör mig kåt. Dessutom kan du tillfredsställa mig som ingen annan någonsin har kunnat. Jag försökte att vara tyst eftersom det stod människor utanför, men helt tyst kunde jag inte vara... Det var så skönt! Du gav mig tillåtelse att komma och jag släppte efter och kom runt dina fingrar.

Jag trodde att du tänkte sluta smeka mig när du fått mig att nå klimax, men du fortsatte och jag blev snabbt lika kåt igen. Du smekte mitt kåta kön och jag njöt i fulla drag. När du gick ner på huk och lät dina fingrar knulla mig hårt lutade jag huvudet bakåt, slöt ögonen och lät orgasmen skölja över mig igen.

Du drog dina fingrar ur mig och förde dem till min mun. Jag sög på dem och slickade dem rena. Jag fantiserade om att det var din präktiga kuk jag fick ta emot i min mun. Åååhh, vad jag längtar efter det! Din kuk är vacker! Jag kan varken se eller tänka på den utan att det väcker ett enormt begär efter att få suga av dig.

Du gav mig en puss innan vi skulle skiljas åt och jag lät händerna börja smeka din ståtliga bringa redan samtidigt som jag bad om lov att få göra det. Du svarade inte. Du bara tog min hand och förflyttade den bort från ditt bröst. Jag blev rädd att jag hade gjort dig arg, men du höll min hand och förde den ner mot ditt skrev. När du la den mot din kuk och utan ett ord gav mig tillstånd att smeka den genom byxorna väcktes begäret i mig igen. Jag var lycklig över att få röra vid dig och det gjorde mig kåt och stolt att känna att vårt möte hade gjort din kuk stenhård trots att jag inte ens hade rört vid den. Min andhämtning blev tyngre igen och du la din hand mot min fitta, fast utanpå klänningen.

"Klarar du mer?" undrade du. Jag svarade ja och du började smeka mig genom det tunna klänningstyget. Det kändes annorlunda, men skönt, och jag var upphetsad av att jag fick smeka din härliga kuk och så kåt av det faktum att du var stenhård. Ibland, när jag inte får röra vid dig, utan du bara snabbt tillfredsställer mig, får jag liksom uppfattningen att du ser det som din plikt att tillfredsställa mig då och då. Jag blir rädd att du inte får ut något av det när jag inte får ge något tillbaka. Men just då kändes det att du var lika kåt som jag och det gjorde mig vild av åtrå och snart fick den tredje orgasmen mig att fullständigt tappa kontrollen och bara ge mig hän...

Jag tackade dig innan du gick, och du konstaterade:

"Men du behöver fortfarande bli påsatt..."

Ja. Det behöver jag. Jag längtar efter att få ta emot dig på riktigt och jag skulle älska att få skänka dig samma njutning som du skänker mig. Det finns ingen skönare tillfredsställelse än att känna hur din kuk, som har styvnat av min beröring, fyller mig med din säd för att sedan slakna och slappna av fullständigt inuti mig medan den omsluts av de spasmiska kramper som kommer i efterdyningarna från den orgasm som du har tagit mig till.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL