Morgonsex via videoklipp

Jag vaknade av att telefonen plingade till och din bild dök upp tillsammans med texten: "God morgon min slyna!"

Jag älskar att vakna så! Det enda sätt jag hellre skulle vilja bli väckt på är att ligga tätt intill dig och känna hur din kuk vaknar till liv och blir hård mot min rumpa, dina trygga armar, som sluter mig i sin famn, vaknar till och blir medvetna och dina manliga händer börjar smeka mina bröst, du leker med mina bröstvårtor som styvnar av din beröring och din andhämtning blir tyngre i min nacke, där dina varma, fuktiga, längtande läppar placerar dagens första kyss...

Du gick rakt på sak och direkt efter din hälsningsfras krävde du en bild där jag låg, helt nyvaken och rufsig i håret. Jag vet bättre än att vägra order, så trots att jag var generad över hur jag såg ut fick jag iväg en bild tillsammans med en önskan om att du låg där på mitt nakna bröst. Du svarade att du ville tränga in i mig och jag blev så kåt att jag hade svårt att ligga stilla.

- Hade velat att du legat där och bearbetat min kuk med din mun... visat att du inget hellre vill än att vara min slyna... skrev du.
- Det finns inget jag hellre vill! Och det var så länge sedan jag fick ta din kuk i min mun... Längtar! svarade jag.
- Mmm... Blir hård av tanken!
- Kom hit, så ska jag göra dig slak och avslappnad igen! ;)

Du undrade om fittan var våt och jag svarade ja. Jag skrev att jag ville ha dig och du bad mig att visa det i en film. Är det tydligt att jag är kåt? Att jag längtar efter dig? Att jag är mer än redo att ta emot din styva kuk?


- Jävlar, vad kåt jag blir! skrev du. Gå nu över till dildo! Med långa, mjuka,långsamma drag. Och skicka video så klart!- Jag runkar nu. Vill se dig komma!

Åååhh! Jag älskar att få höra att du runkar när du tänker på mig! Bara den tanken tog mig nästan till orgasm. Dildons vibrationer mot min klitoris gjorde det sista jobbet och tog mig hela vägen dit.


Du berättade att du också kom. Det gjorde mig lycklig och varm. Jag älskar när vi kommer tillsammans! Jag längtar efter att få vara nära dig och komma tillsammans med dig i verkligheten! Vill krampa runt din kuk och höra dig njuta...

Kommentarer

 1. Dina filmer är så upphetsande att titta på som vanligt.
  De skulle varit trevligt att slicka din klitta samtidigt som du knullar din svullna fitta med dildon eller smeker dig.
  Eller att få ha kuken i din mun samtidigt så vi hade kommit samtidigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ledsen att du har fått vänta så länge på svar! Dina kommentarer gör mig som vanligt både glad och lite generad... Jag tycker också om att komma samtidigt! Underbar känsla att nå klimax tillsammans och få förenas i en gemensam orgasm där man knappt vet var ens egen kropp slutar och ens partners börjar och från vem av oss kroppsvätskorna som blandas mellan oss kom från början.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL