Fontänorgasm på film

Idag skulle våra vägar mötas i jobbet igen och jag blev kåt när du inledde dagen med att tala om för mig att jag skulle vara troslös när vi sågs. Och vi hade inte ens hunnit fram till förmiddagsfikan när du messade vilket konferensrum som stod tomt och där vi kunde ses.

På lätta fötter trippadede jag till vår mötesplats. Jag njöt av att jag fick hålla om dig och smeka din hårda kuk genom byxorna. MIN hårda kuk... MIN egen praktfulla kuk... Du förde in handen under min klänning och smekte mig till orgasm. Tack, min älskade! Jag älskar att få vara i din famn när jag kommer!

Det hade varit ännu bättre om du därefter hade tagit tag i mitt hår och tvingat ner mig på knä för att suga av dig, men jag förstår att du är rädd att, bokstavligt talat, stå med byxorna nere om någon kommer in. Jag var beredd att ta risken idag! Jag längtar så vansinnigt efter att få kyssa din kuk, så jag hade tagit vilken risk som helst! Jag vill låta tungan leka kring ditt ollon och sedan låta mina läppar omsluta hela din lem - jag vill suga, slicka, kyssa den tills att du grymtar högt och fyller min munhåla med din varma säd. Jag vill svälja varje liten droppe du ger mig!

Du hörde av dig dig igen senare på kvällen, när jag var hemma, och beordrade mig att ta en dildo med mig in på toaletten och filma medan jag lät den ta mig som om det var du som gjorde det. Jag valde den svarta glasstaven som består av olika kulor och satte igång. Jag blev kåt av att tänka på dig och fantisera om att få ta emot dig. Jag lät staven knulla mig hårt och intensivt och det dröjde inte länge innan jag kom i en fontänorgasm. Jag var först tveksam till att lägga upp filmen här, men eftersom du påtalade att den gjorde dig jävligt kåt och det finns läsare som har bett om det länge, så kommer den här...Du har redan uttryckt att jag ska vara utan trosor även i morgon och på fredag. Jag lyder snällt och hoppas att du tänker ta dig tid att kontrollera min lydnad. Jag älskar spänningen i att du rör vid mig på platser där det egentligen är förbjudet. Risken för upptäckt ger extra spänning och ökar njutningen...

Nu är det dags att sova. Längtar redan till i morgon, när jag ska få se dig igen!

Kommentarer

 1. Mmmm så underbart
  Tack
  De låter så underbart när din kåta fitta är så våt. De så härligt porrigt att se när en fitta sprutar tycker jag.
  Ja gillar att ligga i en 69:a och slicka och smeka fittan tills tjejen kommer på mitt bröst.
  Kram.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ber om ursäkt att jag inte har haft möjlighet att svara på länge! Jag läser alltid och dina kommentarer gör mig alltid glad, även när mina svar dröjer. Tack! Och kram tillbaka

   Radera
 2. Jävlar vilken vacker fitta du har! Önskar man fick prova den. Nåväl, får väl tömma i min fleshlight och låtas det är din.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj! Tack! Jag rodnar... Ledsen att svaret har dröjt! Jag läser alltid alla kommentarer direkt, men svarar aldrig från telefonen, utan bara när jag sitter vid datorn, och ibland är det långt mellan gångerna... Sorry!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL