3 små filmer med olika dildos

Idag var vi iväg på samma heldagskonferens. Du beordrade mig komma dit utan trosor och jag lydde. Jag hoppades att du skulle få lust och möjlighet att kontrollera min lydnad. Jag har drömt hela dagen om att du skulle ta mig avsides, lyfta på min klänning och föra handen till mitt sköte... Det har gjort mig smärtsamt kåt! Jag har längtat efter dig så att hela min kropp har värkt. Jag har fått sitta på händerna eller hålla dem sysselsatta för att hindra impulsen att sträcka ut dem och röra vid dig.

När jag kom hem plingade telefonen till. Det var du som skrev att jag gör dig kåt och att du ville nyttja min fitta. Jag svarade dig att du gärna fick komma och göra det.

Du kom inte till mig, men du ringde. Jag älskar att prata med dig i telefon! Jag hörde på din röst att du var lika kåt som jag och du berättade att du hade stånd. Det gör mig alltid lika kåt att höra! Du sa åt mig att föra in två fingrar i fittan och guidade mig sedan till en skön orgasm. Jag älskar att komma med dig i luren. Det är nästan som att komma tillsammans.

Medan vi pratade gav du mig ett uppdrag att utföra under kvällen. Du ville ha film på hur jag lekte med 3 st olika dildos. Det kommer här. Håll tillgodo, min älskade!
Jag behövde gå och tvätta händerna innan jag kunde fortsätta med maten. Du beordrade lek med valfri dildo och bild till dig när jag ändå skulle till badrummet. Självklart lydde jag order. Jag älskar att kunna vara dig till lags. Jag valde glasstaven med blå rand och kom skönt runt den medan jag fantiserade om att det var din härliga kuk som äntrade min fitta.

Nu är det hög tid att sova. Jag ser fram emot morgondagen! Vi kommer att ses i jobbet imorgon också, och du har beordrat mig att vara fortsatt troslös... Det är upphetsande att sitta på ett möte med flera personer och veta att både du och jag just då är kåta och funderar över vad vi hade gjort om vi var ensamma i rummet... Veta att du skulle kunna låta din hand leta sig in under min kjol och penetrera mig under bordet... Det skulle göra mig galet kåt att behöva låtsas vara helt oberörd medan du rör vid mig i ett rum där vi inte är ensamma!

Jag önskar att du får läge att kontrollera att jag säkert har lytt din order och är utan trosor imorgon! Jag vill känna dina fingrar mot min fitta, känna hur du smeker min klitoris. Jag vill höra din andhämtning bli tyngre när du för in två fingrar i mitt sköte. Jag vill höra dig stöna när du knäpper upp dina byxor och låter din ståtliga kuk tränga in i mig bakifrån. Jag vill känna hur mitt inre drar sig samman och krampar runt din praktfulla kuk medan du pressar dig djupt in i mig och sprutar mig alldeles full...

Kommentarer

 1. Mmmm helt underbara videos.
  De är så upphetsande att höra hur våt din fitta är.
  Ja blev kåt denna gången också när du smeker och leker med din fitta.
  Ja önskar att ja hade fått slicka din klitta när du knullar din kåta fitta med dina dildos.
  Nu ska ja gå och runka och tänk på att de är ja som får spruta din fitta full med min sperma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj! Glad att du gillade dem, och lite smickrande att mina små videos kunde ge sådan reaktion... Hoppas att du hade en skön stund!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL