Skönaste sexet på väldigt länge!

Jag var hemma om mitt på dagen för att fixa en grej när du plötsligt skickade ett meddelande för att fråga om du kunde komma förbi. Jag blev så kåt! Jag älskar att ta emot din kuk upptryckt mot en vägg, i baksätet på din bil eller ute i naturen - men inget går upp mot att få ta emot dig i sängen, där man kan ha det mer bekvämt, där man kan stänga dörren om sig och inte behöva vara rädd att någon kommer, där vi kan vara nakna, så att jag får känna din hud mot min och där jag kan släppa allt och bara njuta, inte behöver tänka på att komma ljudlöst.

Mitt hjärta bultade hårt i bröstet och jag blev alldeles våt när jag hörde hur du satte nyckeln i låset. När du väl kom in i lägenheten hade jag sinnesnärvaro nog att låsa och haspa dörren från insidan, så att vi inte skulle överraskas av barnen, sedan var vi tvungna att röra vid varandra, smeka varandras kroppar och hålla om varandra medan vi, tätt omslingrade, förflyttade oss mot sovrummet, utan att lägga märke till vad vi tumlade in i på vår väg dit.

När vi kom in i sovrummet beordrade du mig att lägga mig på rygg på sängen och smekte sedan min fitta tills jag svankade och pressade mig mot dig i en ljudlig orgasm.

Sedan klädde vi av oss de kläder som vi inte hunnit få av oss innan, och när du stod på knä mellan mina lår och konstaterade att: "Nu tänker jag äntra min kvinna!" kunde jag knappt hålla tillbaka tårarna... Jag älskar att vara din kvinna!!!

Vi älskade. Med kyssar, smek och vackra ord trängde du in i mig och tog mig till sjunde himlen. Som jag hade längtat efter att få ta emot dig här, i vår säng! Jag slingrade benen runt dina för att hjälpa till att pressa dig djupare in i mig i samband med att jag kom skönt runt din kuk.

Du beordrade upp mig på alla fyra och smiskade mina skinkor och sa åt mig att plocka fram en dildo. Jag lydde och gav dig "min rosa kompis". Du satte igång den och lät den vibrera mot min fitta innan du trängde in i mig med den och lät den knulla mig.

När jag var nära orgasm drog du dildon ur mig och sa åt mig att själv hålla den mot min klitoris medan du lät din styva kuk tränga in i mig igen. Jag njöt av att känna hur du fyllde upp mig och jag stönade högt och mötte varje stöt tills du tömde dig i mig och sjönk ner med mig på sängen utan att dra dig ur mig. Jag önskar att vi hade kunnat ligga kvar där hela dagen...

Sååå skönt, efterlängtat och välbehövligt! Tack, älskling!!! Du är underbar!

Kommentarer

  1. De låter som ni hade de väldigt skönt tillsammans ler.
    Ja håller med dig om att de är väldigt skönt när man kan låta när man har sex och slippa va tyst.Om du står på knä och ska bli tagen bakifrån men innan han kommer in med sin kuk så stoppar du in din dildo i fittan och har vibratorn på sedan kommer han in i din kåta fitta.
    Ja kan garantera att ni kommer att gilla de.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL