Oväntat (men väldigt välkommet) besök innan jobbet

Jag var trött när klockan ringde i morse. Sträckte ut handen och lyckades tysta alarmet och somnade sedan om. Men så plötsligt kom det ett pling från dig! Det är lustigt hur jag kan sova som en stock trots att väckarklockan ringer intensivt, men om det kommer ett pling från dig, så blir jag klarvaken meddetsamma...

Vi var överens om att vi hellre hade tillbringat dagen tillsammans i sängen än att behöva stiga upp och åka till våra jobb. Du skrev att du just då skulle vilja krypa ner och slicka min fitta... Tanken gjorde mig upphetsad! Det har du aldrig gjort. Du har aldrig ens uttryckt att du skulle vilja göra det, så jag har inte funderat över det som en möjlighet. Men i morse eggade tanken mig. Jag blev kåt av att tänka mig hur du använde tungan för att få mig att svanka och vrida mig av åtrå innan jag med ett kvävt stön exploderade i en underbart skön orgasm.

Jag var så kåt att jag inte kunde bestämma mig för vad jag ville göra - jag längtade efter dig så att hela min kropp värkte! Mest av allt behövde jag kyssa dig. Både din mun och din kuk. Och så ville jag få ligga på rygg och känna hur du höll fast mina armar ovanför mitt huvud medan du sakta, sakta trängde in i mig. Jag ville rida dig. Och jag ville tvåla in din torso, dina skinkor och din lem innan du tryckte upp mig mot duschväggen och tog mig hårt bakifrån...

- Det känns som om slynan behöver kuk! konstaterade du.
- Mmm... Din kuk! MIN kuk!!!
- Men du har också en bestraffning att invänta...

Jag förklarade för dig att jag såg fram emot det också - dels för att kunna lämna det bakom oss och gå vidare och dels för att slippa vänta och oroa mig för vad straffet skulle bli, men också för att jag njuter, även vid bestraffning, av att känna att jag är din, att du vill tukta och forma mig.

Du var nöjd med svaret och skrev att det var rätt inställning.

- Är du våt, slyna? undrade du.

När jag svarade ja beordrade du mig att visa, så jag skickade en bild på hur jag hade stuckit upp två fingrar i fittan för att känna efter hur den kändes. Den var våt och redo att ta emot dig! Du konstaterade att min fitta behövde kuk och att du verkligen skulle försöka att ge mig det när vi båda hade slutat våra jobb för dagen.

Redan igår beordrade du mig att vara troslös och lättillgänglig hela veckan. Du sa att det skulle kunna komma meddelande om att du hade möjlighet att ses någonstans i närheten av ditt jobb under veckan, och om det kom skulle jag vara våt och beredd. Det skulle inte vara någon konst, tänkte jag... Jag är alltid våt när det finns möjlighet att jag ska få träffa dig!

Du ringde från bilen när du var på väg till ditt jobb. Jag satt och åt frukost med barnen och behövde gå undan för att få prata med dig ifred. Det var ett kort samtal och bortsett från att du avlutade det med en puss var det väldigt neutralt - trots det blev jag alldeles våt av upphetsning... Jag älskar när du hör av dig per telefon så att jag får höra din röst! Du låter sexig i telefon - kan vara både befallande och dominant samtidigt som du kan vara mjuk och nästan bedjande. Du utstrålar självsäkerhet och pondus samtidigt som din röst kan vittna om åtrå, längtan och lidelse.

När barnen hade gått till skolan var det dags att hoppa i duschen. Du hade sagt att fittan skulle vara orörd tills att du kunde ta hand om den, så jag rörde inte, men jag fantiserade om att du skulle dyka upp hemma hos mig och göra mig sällskap i duschen. Jag visste ju att du var på väg till ditt jobb och att du inte hade tid, men fantisera måste man ju få lov att göra...

I samma stund som jag klev ur duschen plingade telefonen till.

- Ensam? undrade du.
- Ja, svarade jag.

Sekunden därefter satte du nyckeln i låset och steg in i hallen.

Jag vet inte om jag blev mest förvånad, kåt eller lycklig... Det var så länge sedan jag såg dig, sedan jag fick röra vid dig, sedan jag fick ta dig i min famn... Jag sträckte ut handen för att smeka dig, känna att du faktiskt var här på riktigt, att det inte bara var en underbar våt dröm. Du knuffade undan min hand och frågade om du hade sagt att jag fick röra... Sedan ställde du mig framåtlutad över byrån i hallen och lät din vänsterhand sätta tydliga märken på min skinka. Smärtan och förnedringen fick tårarna att bränna bakom mina ögonlock, men det lät jag inte dig se. Jag fick stå kvar i samma position medan du gick in i sovrummet och hämtade den stora blå dildon. Du knullade mig så hårt med den att jag hade svårt att avgöra om det var skönt eller gjorde ont, men plötsligt sköljde orgasmen över mig och jag skrek ut min orgasm så att de grannar som ännu inte gjort sig i ordning och tagit sig iväg till sina arbeten måste ha vaknat...

När jag hade kommit runt den blå dildon drog du den ur mig och drog ner dina byxor. Din ståtliga kuk tittade fram, men du gömde den snart där jag tycker att den gör sig allra bäst... långt in i min våta, bultande, längtande fitta! Du pumpade kuken i mig tills att ett gutturalt läte undslapp dig och du fyllde mig med din sperma. Åh, gud!!! Som jag har längtat efter dig!!!

Begäret var stillat, samtidigt som hela min kropp längtade efter ännu mer. Jag hade fått sex, men hade fortfarande ett skriande behov av ömhet! Du behövde bege dig meddetsamma och jag hade också bråttom. Jag tog mod till mig och bad om att få hålla om dig och kyssa dig innan du gick, trots att jag egentligen visste svaret... Du tycker om att hålla mig på halster!

- Inte nu. När vi ses sen...

Mmm... Längtar! Jag har aldrig innan jag träffade dig kunnat vara så fullkomligt tillfredsställd samtidigt som jag känner ett skriande begär efter mer. Du skänker mig njutning och välbehag och du tillgodoser alla mina behov, men jag bär ändå alltid på en längtan efter dig.

Kommentarer

  1. Tack för det långa svaret sist. Shit vad du är sexig "i mitt huvud", ser verkligen en bild framför mig.. längtar till nästa film <3

    /P

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL