Orgasm på film eftersom vi inte hann ses

Äntligen hemma igen, men då har både du och jag fullt upp med olika släktmiddagar för att fira påsk... Jag måste snart få röra vid dig!!! Jag längtar efter dig så att jag håller på att bli galen!

Du beordrade mig att inleda dagen med 2 st orgasmer i duschen medan jag tänkte på hur du tog mig och hur du bestraffade mig för att du ansåg att jag hade varit för välvilligt inställd till en person som har behandlat dig illa. Du gjorde klart för mig att du kommer att bestraffa mig så snart vi ses... Det känns jobbigt! Har ju längtat så länge efter dig och vill bara få njuta i din famn, vara nära, visa att jag älskar dig och känna att du älskar mig också. Men jag får ta det. Jag gjorde fel... Jag lovar dig att det inte händer igen!

Efter de två orgasmerma i duschen hörde du av dig. Du guidade mig till dagens 3:e orgasm. Jag älskar att få komma med dig i luren! Sååå skönt!!!

Förutom att du redan hade beordrat mig att vara troslös idag, så la du till ytterligsre 5 st orgasmer på dagens kravlista. Den första smekte jag mig till i badrummet när jag gjorde mig i ordning för att vila en stund mitt på dagen (trött efter att ha kommit hem från semestern sent i går kväll) och den andra i samband med att jag la mig på sängen för att vila. Den tredje tänkte jag spara tills att jag vaknade, men du hörde av dig och beordrade en orgasm på film när du hörde att jag befann mig i sängen... Videon kommer här:


På videon kan man alltså se orgasm nr. 3. Nr. 4 kom i duschen i samband med att jag gjorde mig i ordning för den årliga påskmiddagen med släkten.

Så... en kvar alltså. Den här jag sparat till nu. När jag släcker lampan för natten ska jag fantisera om att du ligger tätt intill mig. Jag ska låtsas att det är dina händer som smeker mina bröst och min fitta tills att jag är nära orgasm. Jag ska drömma om hur du tränger in i mig och stöter din sköna kuk i mig medan du kysser mig på halsen, precis ovanför nyckelbenet, och grymtar av upphetsning. Jag ska tänka mig hur du fyller mig med din varma säd och när jag slutligen briserar i en ljudlig orgasm och mitt inre drar sig samman i spasmiska kramper, så kommer jag att tänka mig att jag krampar runt din praktfulla kuk...

God natt min älskade! Tack för en fin dag och många sköna stunder! Jag längtar tills att påsken är över och alla måsten är avklarade, så att vi får tid att ses och njuta av varandra IRL!

Kommentarer

 1. Ja verkligen älskar dina blygläppar mmm.
  Dom ser helt underbara ut att slicka och suga in i munnen och leka med tungan.
  Och tänka att får slicka din ljuvliga fitta med hela min tunga tills ja känner smaken av dina ljuvliga fitta safter precis innan du kommer i min mun.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dina kommentarer gör mig som vanligt både glad och lite generad. Jag är inte van vid att få höra den typen av kommentarer och jag gillar att du är så frispråkig!
   Kram tillbaka

   Radera
  2. Kul att du gillar de.
   Ja precis som du älskar sex.
   Ja skulle vilja se när du leker med en av dina stora dildo i din ljuvliga fitta.
   Och se när dildo blir våt av dina fittsafter.
   Och se dina ljuvliga blygläppar omsluter den stora dildon.

   Radera
 2. Sjukt härlig blogg! Kul när uppdateringarna kommer rätt ofta, blir lätt att man tittar in. Har följt dig några veckor nu.

  Kul relation ni verkar ha, skulle vara sexigt att se din mästare fylla din våta fitta. Blir du extra kåt av att veta att vem som helst där ute ser när du smeker dig? Fler frågor kommer om ni fortsätter vara busig..

  /P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar bloggen! Har slarvat med uppdateringarna på sista tiden, men saker har gjort det omöjligt både att träffa min master så ofta som jag önskar och att lägga mer tid på bloggen. Jag hoppas få mer tid snart! Tänkte uppdatera ikväll, men insåg att det jag hade att skriva inte var vad mina läsare vill ha... Jag utgår från att folk som tittar in här vill ha sex! Det vill jag också, men jag behöver kärlek, ömhet och intimitet också! Jag har längtat efter det medan jag var borta, och ikväll fick jag det äntligen!!! För mig var det större än stunden igår, som gav mig enorm sexuell njutning. Men det funkar inte lika bra på bloggen.

   Ja, vi har en kul relation! Det ger extra krydda i tillvaron! Jag önskar ibland att vi kunde vara öppna med vår relation, att vi levde ihop på riktigt, men efter att ha upplevt detta skulle jag inte vilja vara utan det. Även om vi skulle bli ett "riktigt" par i framtiden, så vill jag alltid få vara hans lilla slyna också... Jag njuter av spelet!

   Svårt med film! Har alltid haft komplex för min kropp och avskytt att visa mig naken. Det var jobbigt de första gångerna han bad mig smeka mig själv och ännu värre när han bad mig fota/filma. Vågade först inte skicka till honom... Var rädd att det skulle kunna hamna i fel händer... Men kom fram till att om han sviker mig, så är det så mycket värre än alla problem filmerna skulle kunna skapa, så det var bara att lita på honom. Idag är jag helt trygg med det. Har aldrig litat så på en annan människa. Att lämna över sig så fullständigt till någon som jag gör till honom kräver enorm tillit. Det är en skön känsla att vara så trygg med någon! Det gör att jag kan lova att lyda honom i allt - han vill mig väl och känner många gånger mina gränser bättre än vad jag själv gör. Det gör att jag vågar slappna av och göra vad han än ber mig om. Jag är inte rädd för att testa någonting tillsammans med honom. Jag är trygg i hans händer.

   Första gången han beordrade mig att lägga upp foto/film på bloggen trodde jag att jag skulle dö... Det var fruktansvärt! Både att släppa kontrollen och att behöva visa upp sig offentligt i en så utsatt situation. Jag visste inte om jag skulle få någon respons och hur jag i så fall skulle reagera. Men jag blir jätteglad för alla kommentarer och folk som har tryckt på hjärtat på introt till min blogg på svenskasexbloggar.se. Jag har egentligen bara en följare som verkar läsa allt och ofta kommenterar. Han är alltid positiv och hans kommentarer gör mig både glad och generad. Känns märkligt, men upphetsande, att någon man inte vet vem det är kommenterar ens blygdläppar eller skriver att han vill slicka ens fitta...

   När jag startade bloggen var det på order av mig herre. Jag tänkte att det var inget bekymmer... Ville han ha en sexblogg kunde han få det, för jag trodde inte att någon skulle läsa ändå. Men det har visat sig att ganska många faktiskt gör det. Och det har visat sig att jag faktiskt njuter av det... Jag trodde inte att jag skulle göra det, men det är en egoboost när inläggen får många visningar och jag blir väldigt glad för kommentarer. Det är lite extra upphetsande att folk kan se... Som att ha sex utomhus eller där det kan komma folk - en del av upphetsningen ligger ju i spänningen... Jag går igång på att folk läser och tittar och kan till och med gå runt och vara besviken om ett inlägg inte får så många visningar.

   Fler har bett om film där min herre också är med. Som sagt, så är det helt upp till honom. Jag har svårt att tro det, men man vet aldrig... Han är en överraskningarnas man! För mig får han mer än gärna vara med!

   Hör gärna av dig igen! Kul att läsare hör av sig! Lite speciellt att lämna ut sig och vara så här personlig med främlingar... Ibland undrar jag vilka som läser. Hade varit spännande att veta! Samtidigt som det kanske är skönt att inte veta... Ibland förfasas jag över tanken att det skulle kunna vara någon jag känner...

   Radera
 3. Vilken blogg... Vilken film. .. Svårt att jobba efter man läder dina inlägg och ser dina filmer måste nåstan vrje gång in på toa och runka ��... Hoppas du fortsätter med inlägg. . Längtar puss och slick

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Kul att du gillar bloggen! Det gör mig glad! Jag fortsätter så länge min herre vill ha det så. Tycker faktiskt att det är kul... Det trodde jag inte när jag började. Jag kände mig mest obekväm i början... Men nu gillar jag det. Och jag blir glad när ni kommenterar!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En film på hur jag rider "dig"...

Djupa samtal, porriga uppdrag och flera orgasmer på film

Åååhh, vilken dag!!! Fler orgasmer än jag kunde drömma om - både på film och foto och tillsammans IRL